Timelapse fotografering med en DSLR-kameraAllt detta började eftersom jag ville ta en video av min 3D skrivare i aktion. Jag hade satt upp min telefon i en rulle tejp så att jag kunde ta till fånga video av mina utskrifter går igenom, och det var bra för kortare utskrifter, men jag behövde något bättre för långa 4 + timme utskrifter som jag har försökt att göra. Jag visste att jag inte kunde sitta där fästfunktionen foton var 30 sekunder så jag verkligen ville räkna ut ett automatiserat sätt att låta min kamera och dator göra jobbet åt mig. Jag råkar ha en trevlig Nikon D3300 kamera (DSLR) och jag ville verkligen att kunna använda det för detta ändamål. Så ställa jag för att ta reda på hur du ställer in min kamera för en awesome timelapse foto shoot!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur ta lång exponering bilder på natten med en DSLR-kamera för nybörjare.

Detta är en snabb och enkel guide om hur man ta lång exponering bilder för nybörjare med en DSLR-kamera. Jag är absolut inte en professionell fotograf men jag kan dela några tips som hjälper dig ta lång exponering bilder på natten. Nu bör du vara bek...

Steg för steg guide om hur man fångar vattendroppar med en dslr-kamera

Jag har alltid velat fånga vattendroppar som jag hitta unikitet former fascinerande.Jag har nyligen försökt fånga flera skott av vattendroppar och hade jättekul experimentera - min uppsättning upp var på en budget och förutom kamerautrustningen, jag...

Split fotografering med en analog kamera

i detta instructable, ska jag visa dig hur att (tillfälligt) ändra en analoga kamera (jag använde en Diana F +) för att ta några vackra split bilder.En split-bild består av 2 olika bilder slås ihop. Split wil göras av 4 interfolierade vertikalstreckS...

Konvertera bilder till digitala med en DSLR-kamera

Jag har sett några av dessa, men efter några försök och misstag försök på samordning bilder här har varit det billigaste och enklaste alternativetSaker du behöver:1. en DSLR eller andra bra zoom-liga kamera med makroobjektiv om möjligt. (Jag har anvä...

Bra fotografering med en Smartphone kamera i ett nötskal

Steg 1: Bild med enhetFå något som tar bilder och ansluter till App Store. I-Pod 4: e generationen och uppåt, I-Phone, jag-Pad eller smart telefon.Steg 2: Ta en bild Använd den här enheten att ta en bild håller den fortfarande mot ett objekt eller di...

Under vatten bostäder för en SLR eller DSLR kamera

Detta under vatten bostäder för en DSLR-kamera är tillverkad av en vatten tät låda från Wal-Mart och VVS delar från Home Depot. Totalt tror jag att kostnaden för att "gå djupt" (väl 6' eller så) var mindre än $40,00 och bilderna är både roligt o...

Fotografera med bara vänster hand (dSLR kamera).

För Instructables behöver du ibland din högra hand i bilden för att visa en punkt. Fotografering med vänster hand är omöjligt: klorna på en SLR-kamera är på höger sida och så är på avtryckaren.Vrida kameran upp och ner kommer att placera greppet på v...

Fotografering med hjälp av kamera Smartphone

Fotografering med hjälp av kamera smartphone, kanske öra omöjligt, men om du kreativa använder kameran din smartphone här inte omöjligt.du behöver bara telefon med kamera 2 megapixel eller mer pixel. och app kamera vad du gillar.Steg 1: Vad du tycker...

Kontrollera din DSLR kamera med iPhone och Arduino BLE modul

Här är 10 minuters instructable för att kontrollera DSLR kamera med Arduino och iPhone.Steg 1: ReservdelslistaEn Arduino UNO eller Mega eller Nano eller etc.Jag använde en HM-10 Bluetooth låg energi modul men jag tror några andra Ble moduler kommer a...

Wireless uppbundna skytte med någon DSLR kamera V2!

---Denna handledning är kompatibel med TP-Link router mr3040 V1 och V2.x! Men om din router har Hårdvaruversion V2.x du bör följa den förbättra versionen här: ------Detta är en uppgraderad och bättre version av min första handledning som heter "wirel...

Wireless uppbundna skytte med någon DSLR kamera V3!

---Detta är en uppgraderad och bättre version av min första handledning som heter "wireless uppbundna skytte med någon DSLR kamera V2. Denna handledning är inte kompatibel med versionen 1.0 av TP-Link herr-3040! Du behöver version 2.0 eller ovan för...

ArduCamSlider: en motoriserade reglage för DSLR kamera

Clicca qui per la versione italianaHär hur för att inse ArduCamSlider, en DSLR kamera reglage, baserat på arduino PCB och återvunna material. De små stegmotor tillåter rörelse DSLR kameran längs binärfilen och LED IR aktiverar DSLR kameran för att ta...

Ren vit bakgrund fotografi med Smartphone

En bild är värd tusen ord, men inte utan lite ansträngning från din sida. Min första instructable var så ful med mörka och ofokuserad bilder att jag aldrig publicerat det. Jag bestämde mig att satsa på kvalitet framför kvantitet och fastställa randof...

Hur man digitalisera diabilder och negativ med en DSLR filmen

En mångsidig och stabil setup för digitalisering av diabilder och negativ med en DSLR eller någon kamera med ett makro alternativ. Detta instructable är en uppdatering av hur man digitalisera 35mm negativ (laddade upp juli 2011) med flera förbättring...

Behaglig oskärpa: Tips för Bokeh effekt med någon kamera

Vad: Bokeh (BOW-KAY) effekten är avsiktlig oskärpa i ur fokus delar av en bild. Att ha ett grunt skärpedjup, eller fokuserar på något nära i förgrunden, kommer att göra denna oskärpa mer uttalad. Effekten beror på kvaliteten på ljuset bakom ämnet och...

Hur man skjuter timelapse-video med Intel Galileo Gen 2

Nedan visar vi dig hur man skjuter en timelapse-video med Intel Galileo Gen 2 eller en liknande ombord.Vi använder en 2,5 mm-uttag att ansluta styrelsen till en Canon DSLR och sedan kontrollera slutaren med vår styrelse.Allmänhet Canon digitala syste...

Hur du tar en bild med en DSLR

En guide till nybörjare fotografering.Steg 1: ämneDet första steget i att producera en bra bild är att hitta ett ämne att faktiskt ta en bild av. Utan ämnet är en bild ingenting.Steg 2: ISOvet din kamera. Oavsett sammansättning, att veta ditt rediger...

Time lapse fotografering med en webbkamera

i denna lilla "kompatibel Ill Visa dig hur du använder din webbkamera som en timelapse fotografering enhet för... väl precis vad som helst.Programmet Ill att använda för att styra cam samtidigt som im bort, kallas Flix, theres en demo ute på hemsidan...

DIY kameran Array 2: Datoriserad omfokusering med bara en kamera

DIY kameran Array 1: Computational fotografering Primer.DIY kameran Array 2: Datoriserad omfokusering med bara en kamera.Du behöver inte registrera dig för att ladda ner PDF-filen eftersom jag har gjort dem tillgängliga här och här.Detta Instructable...