Bra fotografering med en Smartphone kamera i ett nötskalSe Steg
Relaterade Ämnen

Timelapse fotografering med en DSLR-kamera

Allt detta började eftersom jag ville ta en video av min 3D skrivare i aktion. Jag hade satt upp min telefon i en rulle tejp så att jag kunde ta till fånga video av mina utskrifter går igenom, och det var bra för kortare utskrifter, men jag behövde n...

Split fotografering med en analog kamera

i detta instructable, ska jag visa dig hur att (tillfälligt) ändra en analoga kamera (jag använde en Diana F +) för att ta några vackra split bilder.En split-bild består av 2 olika bilder slås ihop. Split wil göras av 4 interfolierade vertikalstreckS...

Datorseende på Intel Edison med din smartphone kamera

Vad sägs om att lägga till datorseende till din Sakernas Internet?Intel Edison har tillräckligt med processorkraft att köra enkla objekt eller face detection, men den har inga kameror.Denna handledning visar hur du använder en smartphone för att ta v...

Fotografering med hjälp av kamera Smartphone

Fotografering med hjälp av kamera smartphone, kanske öra omöjligt, men om du kreativa använder kameran din smartphone här inte omöjligt.du behöver bara telefon med kamera 2 megapixel eller mer pixel. och app kamera vad du gillar.Steg 1: Vad du tycker...

Enkel produkt fotografering med skrivarpapper, en Smartphone och ett fönster

Kort och koncist Nybörjarens handledning om hur du enkelt kan skjuta en professionell snygga bild på produkten med någon kamera, naturliga fönster ljus och några ark av vita skrivarpapper.Steg 1: Saker du behöver 1) en plan yta eller en vägg2) en ska...

Ren vit bakgrund fotografi med Smartphone

En bild är värd tusen ord, men inte utan lite ansträngning från din sida. Min första instructable var så ful med mörka och ofokuserad bilder att jag aldrig publicerat det. Jag bestämde mig att satsa på kvalitet framför kvantitet och fastställa randof...

Geotag din digitala kamera bilder i Lightroom med en Smartphone GPS

Geotagging är en process som lägger till geografisk platsinformation i bildernas metadata. Till exempel om du tog ett foto av Golden Gate-bron, måste en geotaggade foton placeringen av var du tog bilden nära Golden Gate-bron. Detta är bra för fotopro...

Hur konvertera filmnegativ med en Digital kamera/Smartphone

Detta Instructable visar detaljerna för hur snabbt konvertera hinna negativ in i kvalitet positiva använder en digital kamera eller smartphone. Denna metod gör att du kan digitalisera negativ med en hastighet av cirka en var 5-10 sekunder, kontra en...

#cellfie: fotografera dina egna celler med en smartphone

Isolera, förbereda och bild egna kinden celler hemma med bara en smartphone, webbkamerans objektiv och några andra bitar och bitar.Steg 1: Skapa din #cellfie station Den #cellfie stationen mycket enkel DIY Mikroskop kraftfull nog att bilden mänsklig...

Fotografera med bara vänster hand (dSLR kamera).

För Instructables behöver du ibland din högra hand i bilden för att visa en punkt. Fotografering med vänster hand är omöjligt: klorna på en SLR-kamera är på höger sida och så är på avtryckaren.Vrida kameran upp och ner kommer att placera greppet på v...

Utlösa Smartphone kamera med Arduino

Denna handledning visar hur du utlösa en smartphone kamera med en arduino var 2 sekunder. Du kan ändra detta för kameran att utlösa när-en knapp trycks-Rörelsedetektor är trigger-få en twitter tweet, etcSteg 1: Utlösa en smartphone kamera med en ardu...

Hur man tar bra bilder med en iPhone

De flesta av oss bär en smartphone med oss överallt dessa dagar, så det är viktigt att veta hur du använder din smartphone kamera för att ta bra bilder! Jag hade bara en smartphone för ett par år och jag har älskat att ha en anständig kamera till dok...

Sömlösa Panorama bilder med någon kamera och fri programvara

Detta är min första Instructable (eek!), där jag syftar till att visa dig hur du enkelt göra häpnadsväckande panoramabilder, oavsett din nivå av erfarenhet inom fotografi, med din kamera, stativ (tillval) och vissa händig öppen-källa mjukvaran på din...

DIY kameran Array 2: Datoriserad omfokusering med bara en kamera

DIY kameran Array 1: Computational fotografering Primer.DIY kameran Array 2: Datoriserad omfokusering med bara en kamera.Du behöver inte registrera dig för att ladda ner PDF-filen eftersom jag har gjort dem tillgängliga här och här.Detta Instructable...

Micro-fotografera med en gammal Student Mikroskop

Jag behövde nyligen en extrem närbild bild som var bortom funktionerna i min lilla point-and-shoot digital kamera. Så som en pensionerad Hemundervisning förälder jag använt sig av en teknik upptäckte jag när mina barn och jag lära om biologi. Jag sät...

Smartphone kamera fjärrkontrollen!

Någonsin velat trådlöst styra din kamera? Kanske du har en kommande händelse som behöver en photobooth, eller kanske du vill bara spionera på din katt när du är på jobbet. (Du visste de guldfisk inte var bara försvinna...) Detta projekt visar hur du...

Hur ta lång exponering bilder på natten med en DSLR-kamera för nybörjare.

Detta är en snabb och enkel guide om hur man ta lång exponering bilder för nybörjare med en DSLR-kamera. Jag är absolut inte en professionell fotograf men jag kan dela några tips som hjälper dig ta lång exponering bilder på natten. Nu bör du vara bek...

Behaglig oskärpa: Tips för Bokeh effekt med någon kamera

Vad: Bokeh (BOW-KAY) effekten är avsiktlig oskärpa i ur fokus delar av en bild. Att ha ett grunt skärpedjup, eller fokuserar på något nära i förgrunden, kommer att göra denna oskärpa mer uttalad. Effekten beror på kvaliteten på ljuset bakom ämnet och...

Steg för steg guide om hur man fångar vattendroppar med en dslr-kamera

Jag har alltid velat fånga vattendroppar som jag hitta unikitet former fascinerande.Jag har nyligen försökt fånga flera skott av vattendroppar och hade jättekul experimentera - min uppsättning upp var på en budget och förutom kamerautrustningen, jag...