Tog upp sängarmitt stora problem med trädgårdsarbete innebär min dåliga rygg. Jag behöver en anständig storlek upphöjd bädd att odla saker i. Min trädgård är också lite som ett träsk. Under vintern är det 6" slarvig lera och under sommaren bakat hårt som tegelsten.

När jag gjorde min första upphöjda bäddar på min odlingslott jag använde billigt barrved, målat och spikade. De ruttnade i tre år och även efter det första året trycket av marken gjorde naglarna faller ut. Du lever och lära sig antar jag.

Så gick denna gången jag för kvalitet och bygga styrka. Min budget jag arbetade ut var ca £500. Den här gången jag tillbringade tid att tänka om projektet att göra dem lika användbar som möjligt.

Projektet är fortfarande bär på - kan du besöka min blogg på www.waark.com att se när vi håller på och andra innovationer som vi utvecklar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fort Knox, tog upp sängar

min fru och jag gjorde en hel del forskning innan du börjar vårt hem trädgård och höll utfrågning om gnagare och critter skador. Vi utformade så upphöjda bäddar med lockdown efter mörkrets inbrott. Redwood hade varit trevligt men Pine är billigare oc...

Tog upp sängar från återvunnen återvunnen plast virke

det finns många fördelar med att plantera grönsaker i en upphöjd bädd. En av dem är att det tillåter dig att mer noggrant kontrollera innehållet av jord och jord som du placerar i rutan.Steg 1: Montering av boxen För att dessa lådor har jag använt åt...

Skapa en mångsidig formella arrangemang av funktionella upp sängar med ett kompakt fotavtryck

har nyligen flyttat från 13 år gamla etablerade trädgårdar i upstate till NY till en tom gräsbevuxen lawn i GA vi fick en chans att reflektera över för- och nackdelar av våra gamla trädgård sängar. Vi behövde högre sängar (vår sista som var 4 inches...

Tog upp örtagård

Detta är hur jag byggde denna upphöjda örtagård av återvunnet murverk delar. Jag ger dig de steg jag tog och några andra alternativ att inkludera i din om du önskar.Steg 1: Samla leveranserLeveranserSpadeRake4' avdragare styrelsen (rak 2 x 4)Nivå (va...

Tog upp panelen med skiss katalog funktionen

denna handledning kommer att använda katalogen funktionen skissen skapades i "Skapa en skiss katalog funktionen" tutorial. Att skiss kommer att användas med en sopa skära för att dirigera en profil runt alla 4 kanter i delen.En skiss kunde skapa...

Tog upp grönsaksland / upp sängar

Inte en "kompatibel" i sig som jag gjorde här ett tag tillbaka och inte ta steg bilderMen en idé till en upphöjd köksträdgård, även sa ett foto av en annan upphöjd bädd jag byggtMaterial6 "x 2" timmer (jag använde 6m längder och massor...

Tog upp säng trädgård från gamla pallar

Några av mina bästa minnen växer upp är på min farfar lärde mig hur man planterar en trädgård mellan åldrarna 4 & 7, och under den tiden som sänds ut att samla gurkor, tomater, okra, majs, bönor, aubergine, etc. för stora, vegetabilisk-lastad måltide...

Tog upp säng pall Planter * uppdaterad 21 augusti 2015 *

* Nyligen uppdaterat, se steg 9 för våra "Pågående" Instructable.Det är våren i Klippiga bergen och vi är redo att växa. Ms. Zoid bad om en lösning för en upphöjd bädd som vi var tvungna att lämna i förra huset vi bodde i, så vi satt våra huvude...

Tog upp Planter stå

detta är en lösning som jag kom upp med för plantering trädgård ovanför mitt septisk system leach fält. Jag ville inte att plantera direkt på fältet, eller skapa en upphöjd bädd. Jag hade tillgång till 55 gallon juice trummor och trodde jag skulle gö...

Enkla Hoop hus i upp sängar

jag letade efter ett sätt att odla sallat och spenat över vintern så gjorde dessa hoop hus att passa över min upphöjda bäddar. Detta kommer att fungera som en hållare för fågel nät nästa säsong att skydda jordgubbar. Jag var mycket nöjd med hur de bl...

Tog upp säng fat Garden

Detta är min första instructable, så bär med mig när jag arbetar genom detta. Jag bestämde mig att göra dessa upphöjda bäddar efter min fru klagade på sin rygg ont medan ogräsrensning sin strawberry patch. Vi beslöt att göra trä upphöjda bäddar, men...

Tog upp timmer damm med vattenfall och bänk

I detta Instructable tar jag dig igenom hur jag utformades och byggdes en liten upphöjd damm med en kapacitet på ungefär 300 l, med 47x47mm sågade ugnstorkade timmer och 140mm bred prydnad styrelser. Min design åtgärder 1800 x 600mm på damm (inklusiv...

Tog upp säng trädgård från tak plåt

Vi bor i Kalifornien där det finns en torka. Vi ville ha en upphöjd bädd köksträdgård i området där vi brukade ha en gräsmatta.Efter att ha tittat på olika mönster i trä, vi beslöt att försöka använda metall. Fördelarna är:Det är billigare än mest tr...

Tog upp hund matskålar

stora djupa överkropp hundar är mer mottagliga för Gastric Dilatation och Tarmvred syndrom. En sak du kan göra för att "svälla" uppstår är att använda en upphöjd matskål. Våra hundar delar en gemensam vatten skålen som är helt enkelt en skål ova...

Bygga en tog upp säng trädgård från däck

detta projekt har funnits sedan ca 2006, och bara började som ett projekt för sanering på min väns gård. Hildred gården har varit igång i ca 70 år och har haft många fordon komma och gå, även om däcken har bott runt. När de frågade om bortskaffande a...

Tog upp säng Wicking Garden

jag ville ha en upphöjd bädd plantageägare, men den bästa platsen i min trädgård är inte nära en tapp för vattning. Jag bor i ett varmt klimat och jag ville hitta ett sätt att undvika att dra ut en lång längd av trädgårdsslang 3 - 4 gånger i veckan t...

Tog upp säng planteringskärl lådor

efter att vi köpt vårt hus, vi började undersöka sätt att ta bort de kopiösa mängder av grus som täcker delar av gården. När vi började räkna hur mycket en lastbil belastning av grus väger, hur mycket tid (och arbete) är involverad för att skyffla ut...

Tog upp koppar mini grill

några år sedan i college jag tog en metall arbetarklass. Denna lilla grill var mitt sista projekt. Hela görs från koppartråd och upphöjd koppar plåt lödda och nitade ihop, sedan ges en snabb värme patina. Jag gjorde den handtag inte till-skalan att u...

Tog upp säng Deck Garden

Jag köpte en avskärmad hus som behövde en massa arbete. En av de saker som behövdes var en ny vatten linje och det enda sättet att få in det i huset var att riva upp ett avsnitt av däcket komma linjen in i krypgrunden. En annan sak var att det fanns...