Tokyo Ghoul läder maskbra dag! Beslutsfattare, detta är min första instructable att jag har publicerat.
Hoppas ya "alla gillar det. Det är hur man gör en läder mask baserat på träffen anime Tokyo Ghoul, detta är mask av Kaneki Ken modifierad version för skydd mot damm, rök och föroreningar och en cool monster typ av utseende.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör masker (Tokyo Ghoul Cosplay)

Detta är en enkel instruktion om att skapa twin masker från Tokyo Ghoul. Du kan använda denna teknik för att skapa någon form av mask. Om du vill ta reda på hur man gör smink, kolla in min andra instructable på det: Twin makeup.Steg 1: Skapa formenDu...

Hur till: Ghoul Makeup (Tokyo Ghoul Cosplay)

Detta är en enkel guide till Nashiro's makeup. Guide till ögonen kan också användas för att återskapa andra ghouls från Tokyo ghoul. Om du vill veta hur man gör masker kolla in min andra instructable: tvillingar maskerSteg 1: Prime ditt ansikteAnvänd...

Kakadua papegoja läder Mask Tutorial: Från idé till färdigställande

Hej, mitt namn är Chelsea och detta är min andra publicerade Instructable.I detta Instructable, kommer jag att gå dig genom stegen för att göra en premium kvalitet läder mask; från begreppet design och nyanskaffning av läder ända till målningen, best...

Att göra superhjälte läder masker

Någonsin velat göra en läder mask för ett parti? Här är en kort enkel handledning om hur att snabbt slänga ihop en anpassade läder mask för Halloween eller en rolig fest i 1-2 timmar. Alla masker var tillverkade av läder, i 1-2 timmar i vår läder mas...

Starry Eyed Laser skär läder Mask (inga sew, nej redskapen krevad)

För att inte skrämma dig, men det är inte din typisk läder mask. Inspirerad av Mardi Gras mer än Halloween, denna metod för att skapa läder masker av laserskärare kommer att ställa dig gratis till en helt ny värld av skapelsen.STJÄRNOR är enligt min...

Skulpterade läder Mask handledning

I denna instuctable kommer jag att guida dig genom skapandet av en läder mask. Jag är en läder artist och mask maker som lärt sig mycket av denna konstform online. Vänligen använd min mask som inspiration, men designa din egen! Jag bifogar en grundlä...

Snabb lätt läder Mask

behöver du:Pennaveg garvat läder, 4-6 ozolfa kniv (brytkniv) med färska bladfasningen verktyg (valfritt)tragacanth tuggummi (också valfritt)polering verktyg/edge slicker (ännu mer valfritt)varmt vatten (inte valfritt)Akrylfärg (helst mjuk arbetsföra)...

Star Wars läder Mask väggkonst

Ett riktigt enkelt sätt att skapa något annat att hänga på din vägg. Jag använde en Boba Fett hjälm för formen men detta skulle fungera för många olika masker eller hjälmar.Steg 1: Hitta en lämplig form att gjutaProdukter behöver du:1. några 6-7oz lä...

Hur man gör en Silver Birch Leaf läder Mask

En vän till mig nyligen frågade mig att designa henne en "lummiga halv mask eller skogen kronan." Jag frågade om några specifika detaljer som Rekommenderad träd, och hon svarade att hon ville lämna det upp till min kreativitet. Så är här vad jag...

Läder mask

läder ansikte inspirerade professionell brottning maskSteg 1: Jag tog inte bilder när jag ursprungligen gjorde detta gjorde att jag kan kliva av steg det.Steg 2:Jag använde 4oz alligator präglat läder.Jag fick mätningar från brottaren.Jag gjorde och...

Tokyo Ghoul - riva upp - Piano handledning

Besök OnlinePianist - https://goo.gl/oGv9FbBegära en låt - http://www.facebook.com/OnlinePianistOnlinePianist iOS App - http://bit.ly/1if4XA7OnlinePianist Android App - http://bit.ly/1if4XA7...

Läder draken Mask del I - Design och skärning

Hej! I detta Instructable vill jag visa dig stegen för att skapa en hybrid läder/worbla mask. Jag kommer att särskilt visar en stiliserad drake, men de grundläggande stegen kommer att hålla sant för någon design du väljer att göra. Innan jag går in s...

Läder Uggla Mask

Människor har frågat mig för en uggla mask ett tag. Jag tänkte detta Instructable inte skulle bara ge mig en ursäkt att äntligen bygga prototyp masken, men det skulle också ge mig en chans att göra en full Instructable på läder mask att göra.Att göra...

Läder Cutout Mask

Jag älskar cutout läder. Denna mask är enkel men ändå ger dig precis rätt mängd av kanten. Jag älskar denna design för så många anledningar: det är verkligen enkelt, minimal men ändå spännande, och bäst av allt du kan göra din egen sak med den. Jag s...

Läder Bandit eller hjälte Mask

Jag har velat prova min hand på att göra läder masker ett tag nu och nyligen fick jag en provision som lämnade mig med en enorm mängd överflödigt läder så jag tänkte jag skulle ge det en chans. Eftersom detta var mitt första försök fast jag med ett g...

Stapelbar mask Condos/lagerplatser

"maskarna krypa i, maskarna krypa fram..."Här kommer jag visa dig hur man bygger ditt eget stapelbara mask bin. Varför vill du att höja maskar? Bra låter oss räkna sätt.1) minska ditt avfall. Dessa lite arbete hästar (som om hästar arbeta så hår...

Grundläggande läder halvmask

Välkommen!Här hittar du en handledning om att göra en grundläggande läder halfmask (som visar på 2: a bilden).Jag har arbetat med läder i över 15 år, och ville bara dela en grundläggande gå igenom om hur man gör en bra mask av din alldeles egna :)Gär...

Maskera masker

hedra svin influensa säsong, här är ett projekt för alla dessa ansiktsmasker!Jag är vanligtvis ganska bra på att planera för Halloween, det är min favorit semester, men ibland måste jag kasta något tillsammans sista minuten. Detta var fallet förra år...

Realistiska varulv Mask med lätta upp ögon

Min tidigare mask läraren förklarade hur man använder en befintlig Halloween varulv mask och ge den en extra touch av realism. Även om denna metod är bra för en mask som ska lätt används kanske en gång om året jag personligen gå till en massa kongres...