Torn av trä byggnadsställningarSom en del av att bygga min nya verkstad var det nödvändigt att först ta bort en gammal och dåligt byggda tillägg (tillägg) till vårt hus. Efter att ha sett hur mycket en byggmästare ville göra det jobb som gravitationen redan gör gratis bestämde jag mig att ta itu med det själv.

Även om utvidgningen var bara en enda berättelse och platt tak det var besvärligt i nästan alla sätt du kan tänka dig. På grund av en stor sarkasm med konstruktionen det platta taket var något upp till 5 m eller 16' över marken och det var faktiskt två komplett tak - ett lutande tak internt och en platt tak externt.

Normalt en förlängning som detta skulle tas ner i stort sett från ovan genom att gå runt på taket tar den till bitar och kasta det över sidan som du arbete. Som inte kommer att arbeta här även om det på grund av hur illa taksparrar hade misslyckats. Någon ytterligare belastning (t.ex. mig) kunde ha resulterat i total kollaps så jag valde för att ta mycket försiktigt den ner från inuti som innebar att jag behövde en rörliga torn typ byggnadsställning.

Heath och säkerhet varning

Jobba på höjd är farligt! Health and Safety Executive statistik visat att nästan en fjärdedel av arbetsplatsen dödsfall orsakas av fall från höjd. Om du inte känner du kan slutföra ett projekt som detta säkert inte ens börja. Hem gjorda byggnadsställningar är rätt upp där med hem görs raket bilar i fara insatserna.

Om du vill ha ännu mer detalj...

Jag har försökt klämma in allt du behöver veta för att komplett detta bygga in detta instructable men det är en stor bygga med en hel del saker att tänka på. Om du vill ha ännu mer i detalj den full uppskrivning på Wobblycogs verkstad (min huvudsida) körs på över femton tusen ord.

Forskning

Innan jag bestämde mig att bygga min egen byggnadsställningar torn jag gjorde en del forskning i torn som du kan köpa. Jag älskar att bygga saker men jag bestämde mig för att om jag kunde köpa en anständig torn för mindre än jag kunde bygga en då jag skulle göra som. Torn är väldigt brett uppdelade i tre alternativ:

  1. Gamla slot tillsammans stålrör mönster. Dessa kan plockas upp för nästan ingenting men väntar en olycka hända.
  2. DIY klass tower som är bra för saker som måleri övervåningen Fönstren / rengöring rännor / etc.
  3. Handeln står hög kvalitet som är bra för ljus till medium konstruktion.

Som ni kan nog förstå priset går upp med kvalitet. DIY torn är bra för vad de är avsedda för men de är inte stabil eller instabil för för husbyggnad. Handel kvalitet torn med en arbetshöjd på 3,7 m normalt börjar runt £700 nya. Fynd kan plockas upp begagnat, vanligtvis på högre torn, men då måste problemet med transport och att få reservdelar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mannens världen laptop stand gjord av byggnadsställningar element

som jag låg ofta i sängen och gillar fortfarande att arbeta med min laptop, jag insåg att min HP stationär dator bärbar dator inte är byggd för att vila på din övre ben. Också gillar det inte att bo på tyg ytor på grund av dess termiska utdata. Och d...

Lycklig fru-lyckligt liv! Lätt att göra höjd justerbar sko hylla, tillverkad av byggnadsställningar delar, med polerade rostfria ringar på toppen

Hej, här jag visar dig hur du kan esayly bould en fin höjd justerbar sko hylla.Du behöver bara 2 styrelser och 4 byggnadsställning piedestaler (med 2 nötter varje).Jag gör några medalrings på toppen av styrelserna för en bättre look, men som inte är...

Säkra byggnadsställningar för målningen ovanför en bifogade garage.

Den bilden setup är över 20 år gamla. I mitt tidigare jobb som ingenjör FoU för en regering forskningslabb var geek kvoten sätt upp där. När du gjorde ett jobb hemma och kom med en idé du vill ta bilder och föra dem i att visa andra.Jag bor nära kust...

3D tryckt ställningar för cellkultur

> Kultur celler på 3D utskrifter < > Hur man gör 3D utskrifter för Cell och vävnadsodling < > Kultur celler på 3D tryckta ställningar <Konst x teknik x biologiJag är en konstnär som använder kroppen, biologi och teknik för att skapa kons...

Bike Shed

jag har precis byggt en cykel skjul att jag gillar att tänka på som en cykel garderob!Detta var ett projekt jag gjorde med min design + skapa business pricklysauce.com med kunder som letar efter en funky cykelaffär som visuellt inte ser för stor och...

Mega Man 8-bitars Mega väggmålning från keramiska plattor

Vårt företag hade en stor, grå cinderblock vägg i vårt annars väl inredda reklambyrå. Jag såg en möjlighet för en gigantisk 8-bitars Mega Man strid scen. Designen är baserad på Mega Man spel från 1987.8-bitars tecken i Muralmålningen skapades med 4'...

Bron över floden Phairuang: A modell byggd med papper

att göra en modell av hängbron på floden Phairuang har varit på mitt sinne under mycket lång tid, men på grund av en eller annan anledning jag har att skjuta upp tanken. Det är nästan 33 år sedan vi konstruerat det överbryggar, och nu bara jag får at...

Wildlife observationen står hög

Under normala vardagslivet är detta torn perfekt för att njuta av vilda djur eftersom det tillåter oss att titta ner och över terrängen och inte tvärs över horisontellt, där djur skulle missas, dolda i marktäckande. Dessutom i den mörkare skrymslen i...

Betong vattentornet

rinnande vatten är en stor välsignelse som många tar för givet. Min familj tillbringade år i Haiti där min familj var utan rinnande vatten i år. När vi flyttade till Sydamerika min pappa ville ha en för att ge vår familj mer moderna bekvämligheter, o...

Big Bad Vader Log brännare

tillbaka på allmän begäran.De senaste några vader log brännare jag har gjort har orsakat en storm. Med den här ville jag gå större och badder och försöka fånga mer av den ursprungliga formen och styling.Flaskan jag använde var en 46kg tror jag... yea...

En platt (ish) pack skrivbord med gångjärn, lås och mortised lederna.

Min flickvän / fästmö / fru (hennes titel beror på vem man frågar) behövs ett skrivbord att studera på i vårt hus i Filippinerna. En snabb sökning av de lokala butikerna visade ingen kostnad effektiv skrivbord som approximeras hennes behov. Och verkt...

Aluminium rör Bed

detta projekt fungerar som en guide för de som vill bygga egna sängram från röret och modular av. Början delar är informativa, om olika synsätt, förberedelse och de resurser som krävs. Följande avsnitt är en referens för gör-det-självare (DIY) och Ge...

2 bil helt i metall Workshop för 2 Grand

Overture: En berättelse om två kort...Det började som en blåkopia på ett indexkort...Det började med en Lowes kreditkort...Baserat på en sann historia,Byggnaden stål!Du säger du skulle älska att ha ett garage för två bilar, men du har inte råd? Eller...

Hur utforma, skriva ut och använda 3D tryckt läder stämplar!

Remläder och producerar vackra och intrikata mönster för hand kan vara mycket utmanande. Har nu gjort flera läder projekt, jag har lärt mig mycket om att arbeta med läder och som sådan jag letar alltid efter nya och bättre sätt att producera mönster...

Automatiserad sockerrör gård i Minecraft PE

denna handledning visar hur man gör en halvautomatisk sockerrör gård i Minecraft Pocket Edition (testad i 0,10 alpha). Totala effektiv avkastning är 60 sockerrör (30 växter gånger 3 sockerrör, återanvänds 30 att plantera nästa grupp). Skörd kräver pl...

ArchaeBone: Återskapa ben artefakter med vävnadsteknik

Projektets mål är att ansluta en av de mest grundläggande mänskliga teknik, bearbetning av ben till verktyg och objekt, och i framkant av mänsklig teknik, vävnadsteknik. En full cirkel ode till oss! Det gör föreslagit vi växande bencellerna på en 3D...

Konstgjorda träd

Detta Instructable kan rädda vår framtid om vi försöker genomföra det på ett rätt sätt. Som vi alla vet, när det nämns av miljömässiga förorening av det första som kommit till allas huvud är koldioxid ! Detta handlar om användning av vissa kemiska re...

3D tryckt kraft Sensor för klassrummet

3D-skrivare blir vanligare i skolorna nuförtiden, men vilka typer av utbildning relevanta saker kan de användas för? Varför inte en inledande lektion i fysik?!I detta instructable jag ska visa dig hur man bygger en fungerande 3D tryckt belastningsmod...

Stora hyllor, små verktyg

Jag älskar återanvända trä och bygga nya saker ur den. I denna istructable jag byggde en omfattande uppsättning av hyllor av gamla byggnadsställningar styrelser och några gamla inlägg, har nej jag kära vad de var från. Detta är verkligen lätt att gör...