Trebuchet visitkort - TrebucardThe Trebucard är en visitkort storlek mini trebuchet. Den är utformad för att brand jumbo Gem och använder 16 pennies som en motvikt. Till skillnad från en traditionell trebuchet använder Trebucard ytan det är placerad som en pivot i stället för att vara monterad på en ram.

Se en demonstration av kort här:

Och här är en video som visar hur du gör din egen:

Se Steg
Relaterade Ämnen

Visitkort och Mail innehavaren från en kylfläns

strippning isär några gamla datorer, sparade jag denna fina blå kylfläns för att hålla post och/eller visitkort.Kylflänsen sitter under fläkten och framför CPU. Försiktigt separera de tre delarna lämnar mer att återanvändas. Det finns flera bra använ...

Enkla Trebuchet

Oavsett om du vill göra det för skojs skull eller för ett skolprojekt, hjälper denna enkla steg för steg instruktioner. Trebuchets eller katapulter är baserade på en arm som har vikter på ena sidan och en projektil som lanseras från en annan. Det krä...

Surrade Trebuchet (1/5 skala)

detta är en skalenlig modell av den Trebuchet jag hoppas att bygga med min sons scout trupp i år. Den är gjord med 6, 4ft dymlingar 5/8 tum i diameter. Med 1/8 tum jute garn för alla förankringarna, endast lanseringen planka är limmad, alla grälar är...

Bärbar Laptop stativ tillverkat av visitkort och ett ark papper

Min rygg och nacke började skada från använder min laptop så jag bestämde mig att utforma en laptop stand att eliminera några av stress. Mina krav: billigt och bärbara.Min lösning? Gör en monter från ett ark av papper och visitkort.Steg 1: Vad du beh...

Hur man gör Laser Cut visitkort med trä

Inledning: Laser skär visitkort kan skapa vara ganska imponerande med även enkla mönster. Jag skära brukar dessa kort för min bästa kunder så att de är mindre benägna att kasta ut dem och även visa dem mer framträdande på deras skrivbord (och är ännu...

Alla Lego Trebuchet

hälsningar Lego entusiaster!Jag beslöt att göra en trebuchet för tegel byggare tävlingen och här är det. Här är alla Lego, inga band eller snöre eller något annat än Lego bitar. Om du gillar projektet skulle jag uppskatta din röst.Också, får ursäkta...

Guldfolie visitkort

Gör en imponerande inverkan av ditt företag med aluminium visitkort. Visitkortet är aluminium och bokstäverna är en metallfolie med en tjock klar beläggning. Jag suddig personlig information.Följa med att lära sig hur man gör en.Det är mycket lätt me...

LÄTT instruktioner göra ett visitkort kub

vad du behöver:6 visitkort.5 minuter.VARFÖR GÖRA EN BUSINESS CARD KUB?Det finns många anledningar att göra en visitkort kub! Min anledning, dock vuxit från ett särskilt kontor spottade med min manager och I. (alla i god roligt om du läser detta, Mark...

Hur man bygger en visitkort kub!

Detta instructable kommer att gå igenom din alldeles egna visitkort kub!Obs * ledsen för alla den oskärpa. Jag ville inte någon ringer mitt kontor :)Steg 1: Eyeball mätning Ta 2 visitkort och lägga dem över varandra i en T.Ska du se till att du har l...

4 ramar interaktiva visitkort Maker

jag skapade denna kreativa interaktiva visitkort för att få några ord ut mig och några saker jag gör. Jag tänkte jag vara snäll och lägga filen jag brukade göra det på nätet (du skulle aldrig gissa att det gjordes med hjälp av excel).Du behöver en tr...

Lär dig visitkort kasta

detta är en guide från början kasta visitkort, jag är ingen magisk ninja ännu men du skulle bli förvånad hur snabbt du kan lära dig detta.Det är värt att notera att jag började med några slumpmässiga platser och byggde därifrån.Så jag arbetar PR för...

2 cykel Trebuchets - gafflar och RAM

god morgon från Kambodja.Detta Instructable är en guide till att bygga 2 enkel traktion trebuchets från en enda cykel.En trebuchet använder framgafflar och framhjul - den andra använder ram och nedre fästet.Med försiktig nedmontering, användning och...

Bygga en trebuchet i fem minuter

har du någonsin velat bygga din egen trebuchet och kasta kor på intet ont anande engelsmännen? Ja nu kan du (förutsatt att din kor är storleken på kulor). Här är hur.Först behöver, du ett par saker:5 linjaler med flera hål i båda ändarnaEn stor spik...

Kartong Trebuchet

Välkommen till vår Instructable! Vi kommer att skapa en kartong Trebuchet!Besök våra skolor engineering hemsida www.sphsengineering.comDetta gjordes som en engineering klassprojekt, och vi hade en uppsättning regler att gå efter.1. trebuchet var tvun...

Desktop trebuchet från cykelram

hur jag skapade en stationär trebuchet (även känd som en counter vikt katapult) från bakre gaffeln på en cykel.Förteckning över delar:En oanvändbar cykelram (bakre gaffel måste vara bra).4kg bly (två 2kg dykning vikter).10mm bult eller gängstång och...

Flytande Arm Trebuchet

detta är en allmän beskrivning av hur du skapar en flytande arm (f2k) trebuchet.En f2k trebuchet har en arm som rider på hjul, som rulla fram på rälsen, medan vikten bar löper genom armen faller ner i en vertikal groove. (Titta på massor av YouTube-v...

Floating Arm Trebuchet (F2K)

Ladies and gentlemen, I present to you:FÖRST någonsin (gratis) komplett GUIDE för att skapa din alldeles egna flytande ARM TREBUCHETAv denna storlek, hur som helst. När jag var ute efter en bra uppsättning av planer för en flytande arm trebuchet, kun...

Giant Trebuchet

göra en jätte trebuchet i mindre än en dag med ett par träd, några rep och några andra lätt hittade delar.Bäst görs i en paddock med gott om plats för hurling och en traktor med en lastare kommer att göra det lätt att få kasta armen på stödramen.Steg...

Flickorna Bulid en Trebuchet

jag är en junior i gymnasiet och i min fysik klass fick vi veta att antingen bulid en trebuchet eller catapolt.Vi är en grupp flickor som kunde bulid en trebuchet som gick 29,3 meter.Steg 1: Bygga basenBuliding en trebuchet börja vi med buliding base...