Turtle bröd: Tortuga ConchasMmmm... pan dulce (bröd). Om du någonsin har satt sin fot i en panaderia (mexikanska bageri) har du säkert sett den traditionella concha bland det breda utbudet av bakverk och söta behandlar. Concha är förmodligen den mest kända av alla pan dulces. Dessa fluffiga kupoler av bröd, täckt av streusel-liknande pålägg, liknar typ av skal-därav namnet, concha (översättning: shell). Jag ville göra något annat än det traditionella skalet, så jag bestämd till ändra sakerna en smula och gör min conchas med en turtle twist!

Ingredienser:

Bröd:

 • ½ dl vatten (varm)
 • 2 ¼ tsk jäst
 • ¾ kopp mjölk (varm)
 • 1/3 kopp smör (smält)
 • 2 ägg (rumstemperatur)
 • 4 koppar mjöl
 • 1/3 cup socker
 • ½ tsk mald kanel
 • ½ tsk Salt

Toppning:

 • ½ dl smör
 • ½ tsk vaniljextrakt
 • 2/3 cup socker
 • 1 kopp mjöl
 • Karamellfärg (valfritt)

Mini choklad Chips

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemgjord Tortuga Island Dressing

Tortuga Island salladsdressing är mycket nära den ursprungliga, äkta Thousand Island Dressing... dressing du inte hittar i någon livsmedelsbutik. Jag har ersatt vitsocker med farinsocker, vanlig vinäger med rött vin vinäger och extra röd lök i ställe...

Wood Turtle

El día de hoy les muestro uno de mis juguetes favoritos, una pequeña tortuga que realice sv madera reciclada. Inspirada en las tortugas marinor que llegan todos los años en las costas de México.FN: S enorme reconocimiento, en todas aquellas personas...

Min Sparkley TMNT (barn Mutant Ninja Turtle) kostym!

Min lilla flicka är 16 månader gammal, och med serietidning kärleksfull, tecknad titta på, aldrig kommer att växa-upp föräldrar, kunde inte hon har bara det standard ganska söt prinsessa kostym för halloween i år. Jag gjorde hennes dräkt förra året o...

Lätt design - Turtle grafik Python

Titta på skönheten i bilderna. Det är saker som dessa som fick mig till sköldpaddan. För att vara ärlig, jag var en MS logotyp fan vid en ålder av 7, så när jag läste upp en liknande sak kallad "Sköldpadda", jag var naturligt skeptisk. Inte någo...

Arduino Teenage Mutant Ninja Turtles pumpa

Denna tutorial ska show dig hur man skapar en färgglad TMNT pumpa! Det kommer att fokusera på design och programmering av LED som lyser upp pumpan.Material:1 Arduino Uno med USB-kabel och 9 V smet Energialternativ3 150 ohm motstånd1 RGB LED4 jumper t...

Kartong Conch Horn

Conch skal göra ett grand ljud som ett horn, men flera arter av den faktiska djuret hotas, skadas av att skördas för souvenir industrin.Detta är mitt försök att skapa en mer hållbar version av instrumentet.Steg 1: Material och verktyg Om du vet mitt...

Conch Shell Horn

genom dalen, över fjället, och över havet, den Conch cry ekon.Att höra min conch, Klicka här! Jag använder sub-par inspelningsprogramvara; Det kan inte fånga den sanna rikedomen av ljudet, så måste du göra en och höra själv. Och gör inga misstag, det...

Odla din egen musikaliska Instrument - en miljömässigt hållbara conch-ersättning.

jag har några vänner som bor i en tank i mitt labb - Jätte afrikanska Land sniglar. Även om ägandet av tjejer är olagligt i USA, gör de populära husdjur i Storbritannien. Lätt att ta hand om, ganska långlivade (ett genomsnitt på fem år) och lätt att...

Hur man rengör en vattenlevande turtle tank

först måste man ta ut turtle(s). Men var försiktig ta ut en sköldpadda kan vara en farlig uppgift. En sköldpadda bita är smärtsamt och inte släppa taget. Så försök grabing sköldpaddan från dess sida, och inte in fingrarna framför sköldpaddan.Steg 1:...

Ballong Turtle

ballong sköldpadda för fester eller bara på kul.Steg 1: materialMaterial:-Långa ballongen-HandpumpSteg 2: Inflation 1. pump ballongen minst tre fjärdedelar av långt, lämnar en uninflated svans.Steg 3: Konfigurera 2.(a) nypa omkring en tum i på uppblå...

Lägg till batteritid för ditt trådlösa Headset Turtle Beach x31

om du har ett par av dessa Turtle Beach trådlös gaming hörlurarna, du vet redan att de är ganska söt. Tyvärr, du förmodligen vet också att de kan köra ur batterier för ofta.Turtle Beach attribut låg ackumulatorn liv till ett antal saker, men vem vill...

Hemgjord alternativ till Turtle Beach Gaming Headset

i denna intructable kommer jag visa hur jag gjorde min egen anpassade gaming hörlurarna för xbox 360.Jag måste ge rekvisita till mysticalvibes, vars instrucable hjälpte mig när jag gjorde mitt headset.Jag hade allt det här hemma redan, så i grunden d...

Trådlös Turtle Beach Headset på en XBOX

många av er vet att den gamla XBOX 360-handkontrollen är annorlunda än en XBOX. På grund av att brukar alla trådlösa headsetet kort för Turtle Beach och Tritton fungera. Turtle Beach har sagt "Xbox använder en teknologi som endast Microsoft kan produ...

Ninja Turtle Cupcakes

Just när du trodde att din muffins inte kunde bli bättre, kom dessa. Vad kan möjligen vara bättre än ninja turtle cupcakes? Om det är för dig eller någon annan (men låt oss inte lura runt, vi båda vet att det är verkligen för dig), dessa inte kan slå...

Ninja Turtle vuxen Slushies

Hjältar i en halv-skal? Turtle makt!Denna dryck imponerar alltid, särskilt med glas :)Ingredienser: (1 drink)1oz Rom1/4 färsk lime1 / 4oz lime cordialpersikojuicegrön frukt punch1oz färgglada likörMASSOR av is!Recept:1) blanda alla ingredienser (utom...

Teenage Mutant Ninja Turtles

förra året avslutade jag min personliga favorit sköldpadda, Mikey. Det tog mig 1 år att slutföra kostym, men det kunde inte vara bara en sköldpadda. SÅ var det ett måste att jag slutföra sina tre kolleger. Efter 2 år från födelsen av idén att skapa n...

Teenage Mutant Ninja Turtles - Trifecta: Michelangelo TMNT fotsoldat och April O'Neil

alla tre kostymerna var skräddarsydd av min bror, fru och mig. Viktigaste mediet som "bundna" allt tillsammans var färgad silvertejp. Bara inte tid att skriva en fullständig ste-för-steg.Bild 1: Vi nu strid för dam i nöd - April O'Neil (Michelan...

Teenage Mutant Ninja Turtle (TMNT) paljetter prydnad

Paljetter ornament är verkligen kul att göra, och jag har velat göra Teenage Mutant Ninja Turtle paljetter ornament sedan förra året. Jag beslutade att ge då en gå. De är stora dekorationer för din julgran eller när som helst på året.Om någon av rikt...

2.5mm 360 hörlurarna domkraft till 3,55 mm hörlursuttag för Turtle stränder

mitt mål är att skapa en patch-kabel så att jag kan lyssna på musik medan du fortfarande höra spelljud.Steg 1: Turtle Beach X42s. Detta headset är otrolig, med 4-kanals surroundljud, det saknade förmågan att spela musik i spelet. Detta projekt syftar...