TUTORIAL: Hur man gör en Kid-storlek 1700-talets europeiska spänne skonyligen, jag delade en tutorial för att göra en falsk spetsar rufsar front skjorta (del 1) för Piano Man historiska skolan kostym. För nästa pjäs ville jag göra en svart boot täcka över hans regn stövlar. Jag forskat online för att hitta en tutorial för att göra en snabb och enkel stöveln för ett barns kostym. Jag var dock svårt att hitta en tills jag hittade en liknande boot stil från mactothefuture's Star Wars Han Solo stövlar tutorial. Hennes handledning tillhandahålls utmärkta bilder för att göra en mall. Detta hjälpte i sin tur mig att göra en kid-storlek 1700-talets europeiska boot. Men blandade jag upp min egen fuzzy kunskap om 1700-talets europeiska mode. Som det visar sig, behövde jag göra en svart spänne sko med vita leggings.

Du kan kolla in den ursprungliga läraren på min blogg, Hemstad Betty. För andra kreativa tutorials, kolla Kreativitet fliken på bloggen.

Material:

Regn stövlar (eller någon annan boot för att passa ditt barn)
Svart fleece
Vit fleece
Gul fleece (visas inte)
Svart tråd
Vit tråd
Gul tråd (visas inte)
Sax
Pappers påsar (eller något annat material som används för att göra en mall)
Pins
Symaskin
Kardborreband (valfritt)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en liv storlek Halo 3 Battle Rifle

detta är min handledning om hur man gör en naturlig storlek Halo 3 Battle Rifle ur kartong och tejp. Det är en av många liv storlek Halo vapen som jag har gjort. Alla de vapen/vapen som jag har gjort är gjorda med hjälp av samma process; Först skär u...

Hur man handskas med din kid del 2

Hur man handskas med din kid del 2Steg 1: från den tidigare instructable - få kid från RexFrån och med den tidigare instructable - få kid från RexSteg 2: Gå till lägga smackdown på nämnda kid som per den nedan video ;)Fortsätt att lägga smackdown på...

Blockland Tutorial - Hur man ändrar din storlek

efter att ha tillbringat en hel del tid på Blockland och lära sig en hel del av erfarenhet och från vänner, har jag beslutat att göra några instructables att visa hur man gör några händelser. Några av händelserna på här är inte så spännande men de fu...

Blender Grafisk Design Tutorial-Hur man gör en dö!

Idag, du skall lära dig hur man gör en enkel, men tilltalande design i Blender-En dö. (Inte som i, död R.I.P. men som i en enda tärningar)Lämna kommentarer om allt gick bra för dig!Steg 1: Att införa grundernaMed mixer har du båten full av alternativ...

Tutorial - hur man gör döda Master's wings från anime svart Rock Shooter

den sista läraren i döda Master cosplay! Det är ofullständig eftersom det finns ingen sele tutorial som jag verkligen inte kunde lista ut hur man gör det, men jag fortfarande hoppas att detta hjälper! Det tog ca 5 timmar över 3 veckor som jag använt...

Blockland Tutorial - Hur man gör något kostar "pengar".

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man ställer in en tegelsten eller objekt kostnad "pengar" när du interagerar med den. Kala i åtanke kommer jag att använda i spelet spelaren poäng som en källa till pengar, med den här metoden för pengar...

Hur man gör en ficka storlek kolloidalt Silver Generator.

Först vill jag ge lite av material på kolloidalt silver, men på grund av den kontroversiella karaktären av detta ämne, jag är inte tillåtet att ange vad som sägs om kolloidalt silver. Ansvarsfrågor och villkoren i serviceavtalet. Tack för upplysninge...

Hur man bygger en lego (full storlek) browning automatic rifle.

Hi im kommer att berätta hur man bygger en full storlek browning automatic rifle av lego.du behöver massor av lego tegelstenar för denna pistol och även denna pistol är en modell och kan inte skjuta.Det har massor av moveing delar som en bult, mata u...

TUTORIAL: Hur man gör ett utbyggbart kinesiska nyåret rött kuvert

idag, jag kommer att dela med dig en enkel DIY handledning om hur man gör egna speciella kinesiska nyåret röda kuvert att ringa (Lunar) nästa år. Medan denna DIY handledning kan ta några minuter att crimp och vik några av kanterna, hoppas jag att du...

Hur man gör en affisch storlek (hög kvalitet) kaklade bild för under $5!

Har du någonsin velat få en affisch av din favoritbild tryckt? Jag har. Men jag är pank. Då insåg jag att du kan göra en mycket snygg affisch storlek bild med ett gäng 4 x 6 bilder.Steg 1: material -16 4 x 6 bilder (från cvs, walgreens, etc...)-Skumg...

DIY penna skissa Tutorial: Hur man gör realistiska ögon

Hej Karl Instructable tweeps! Om du är en älskare av penna ritning och penna skissa, då detta handledning om hur att göra vackra och realistiska ögon skiss tutorial. Det har alltid varit en annan vädjan om blyertsteckningar i konstens värld. För nybö...

Hur man gör en ficka storlek BB Gun

jag har sett en hel del tutorials som lär dig hur man gör en penna gun. Tyvärr har jag inte en anständig penna till hands för att göra dessa vapen. Så använde jag material som finns att göra min egen ficka storlek BB pistol. Detta miniatyr vapen är m...

Tutorial: Hur man kör en pinne uppförsbacke på en 2006 Subaru WRX STi

gillar bilar? Kolla in min nya hemsida! http://nukem384.blogspot.com/Du bad om det, jag gjorde det! Snabb tutorial om hur man startar 1: a uppför. Vänligen titta på min pinne bilkörning grunderna video för mer information om hur du kör en pinne / man...

Hur man gör en ficka storlek smällare kanon

detta instructable visar hur man gör en smällare kanon för mindre än $10. Den drivs av en smällare och skjuter en andra smällare. Den smällare som är skjuten exploderar i midair.DISCLAIMER: Jag är inte ansvarig för allt som händer med din kanon. Bygg...

Tutorial: Hur man skär en Mango

lära sig hur man skär en mango ordentligt. Jag vet att det låter fånigt, men denna frukt inte är så rakt fram som man kan tro att skära.Kolla in min hemsida! http://nukem384.blogspot.com...

Hur man gör en ficka storlek Stormkök (för backpacking/camping)

detta instructable berätta hur man gör en liten, portabel kamin. Det ryms i en ficka och kan göras från husgeråd. Det är också bra för camping och backpacking resor, eftersom det är låg vikt och liten.Steg 1: Samla ditt material Vad du behöver;En ton...

Tutorial: Hur man gör döda Master handskar! Läskiga ~

Hey en annan video mot fullbordandet av min döda Master dräkt xD kommer att utstationering vingarna eller scythe nästa!!! Som kan ta mycket längre tid ändå... Förhoppningsvis kommer att den färdiga produkten se fantastiska xDHur man gör oragami klor:...

Tutorial - hur man gör en pumpa pincushion plushie

i denna film ska jag visa dig hur man gör en pumpa pin kudde plushie!Det är verkligen enkel och söt:'3Material:x' blad gula filtx1 plåt svart filtx1 blad grön filtSaxGrönt, gult och svart trådMall: http://puu.sh/3LYdj/b3906ca734.jpgPenna/pennaFyllnin...

TUTORIAL: Hur man gör Chima Chi halsband Craft

Om du provat min tidigare handledning om hur man gör en Chima Party hatt, hittar du denna handledning ett super enkelt och roligt projekt att arbeta med ditt barn.Leveranser:små vita papperstallrikarPaint (ljusblå)skum borstarfärgbehållaremenyfliksom...