Tvättmaskin torktumlare tvätt larm med Arudino & SMS Text Messaging-varningarHar du någonsin önskat att det fanns ett bättre sätt att bli meddelad när tvätten var klar? Har du någonsin glömt en belastning i brickan eftersom du inte kunde höra summern och kläderna blev illaluktande och mögliga från sitter där för länge? Tja, jag har och bestämde sig för att lösa detta problem genom att bygga denna enkla anmälningssystem med hjälp av en Arudino mikrokontroller. Det använder en dubbel-axel accelerationsmätare för att upptäcka rörelse och vibrationer som kommer från bricka (eller torktumlare) och varnar telefonen via SMS-meddelande när maskinen inte längre vibrerande. Jag försökte bygga den enklaste system som jag kunde använda delar anskaffas från en lokal butik och några online verktyg som hjälper förenkla processen att skicka dessa varningar. Följ med när jag visa dig hur man sätter ihop detta enkla men användbara projekt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Stål tvättmaskin/torktumlare stå med justerbara ben

först lite bakgrund:När jag köpte min tvättmaskin och torktumlare ett par år sedan, kunde inte jag motivera de extra $400 för står att höja dem upp till en bekväm höjd för lastning och lossning. Jag bestämde mig för att bygga min egen monter av trä o...

12-stegs tvättmaskin/torktumlare piedestal

så som många andra, jag bestämde mig att bygga min egen tvättmaskin/torktumlare piedestaler för min nya frontlastare tvättmaskin och torktumlare, eftersom fabriken som är ett löjligt $600! Sammantaget kostade material mig runt $150, en besparing på $...

Cirkelträning Diagram av vattennivån larm med 555 Timer

detta är en enkel och mycket användbar krets heter Vattennivån larm med 555 Timer. Huvudsyftet med denna krets är att utforma en vattennivå upptäcka larm med enkla och billiga hårdvara utan att kompromissa med prestanda för enheten....

Hur man gör enkla dörr larm med klädnypor (DIY)

Enklaste och okomplicerade sätt att göra dörren larm med husgeråd inklusive klädnypor (klädnypa) och som alltid dess billiga, enkla och roliga att göra. Även om dess alltför enkla men dess mycket effektiv och fungerar perfekt, det kan hjälpa dig spar...

Vattennivån larm med Arduino

Inledning: I detta Instructable, jag ska berätta hur man gör en Vattennivån larm med Arduino. Det är ganska enkelt!Material som krävs:-Arduino UnoHoppare ledningar1 LYSDIOD2 motstånd: ~ 200 Ohm och ~ 1KOhmEn vattenbehållareHur du meddelas: I vattenbe...

JORDBÄVNING larm med KY-002

Hej folk! Här är jag igen.Denna gång gjorde jag en grundläggande jordbävningen larm med KY-002 Shock sensor.Dess kan användas för flera ändamål, som de flesta sensorer. I detta fall använder vi det som en jordbävning sensor.Kontrollera följande schem...

Buglar larm med PIR RÖRELSESENSOR

I detta INSTRUCTABLE,Vi kommer att göra en enkel BUGLAR larm med PIR RÖRELSESENSOR & ARDUINOGlöm inte att rösta här för Sensor tävling! : D(Du kan se en omröstning knapp nära medaljen IN the TOP)För mer intressant projekt besök: www.miymakers.comFace...

Tweeting Arduino larm med en PIR-sensor. aka AlarmIno

Hej idag jag kommer att visa dig hur man gör en tweeting Arduino larm med en PIR-sensor.Du kommer att behöva:En parallax PIR sensor 3 stiftEthernet-kabelEthernet-shield (jag använder den här)SkärbrädaArduino UNO6 hoppare ledningarSteg 1: Ledningar sa...

Larm med Arduino + pir + rfid bricka + servo motor + nfc

Detta är en tyst larm med s4a för att programmera en arduino som när pir upptäcker en rörelse gör en servomotor som bär ett RFID-märke på det utlöser en nfc tasker för att skicka ett sms.Steg 1: IntroduktionHej, är jagGuerbas från en liten algeriska...

Inbrottslarm med skicka SMS och e-post från enheten IoT

Telefon anmälningar är ett bra sätt att få en notifiering om enovanlig aktivitet. När vi utvecklar en IoT lösning är det alltid bra att skicka SMS till användarens telefon för viss verksamhet som smartphones är alltid inom räckhåll. Det är inte allti...

Skapa din egen tvättmaskin torktumlare anslutningar om ingen finns i din bostad

här är en instructibe för dem som bor i en bostad utan tvättmaskin och torktumlare anslutningar. Jag kom upp med denna installation eftersom jag inte kan stå kommer att matt tvätten. Jag hoppas detta hjälper dig. KOM IHÅG! Denna instructible setup är...

$4 WiFi dörr larm med en ESP8266 #IoT

I detta Sakernas Internet projekt kommer jag visa dig hur man gör en WiFi dörr larm som varnar dig var du än är!Jag hade hans idé att utforma en wifi aktiverat dörr larm efter en kompis var uppdelade.Här är en snabb översikt över hur det fungerar: vi...

Trådlös postlåda larm med telefon avisering

1 x larm kit Auto-Dialer (ebay $10-$20)1 x dörr/fönster sensorn (ingår i larm kit)1 x knappsats/kontrollenhet med AC-adapter (ingår i larm kit)1 x telefonkabel (ingår i larm kit)2 x Buntband (home depot och Lowes)Ett enkelt sätt att inrätta ett syste...

Inbrotts larm med Text meddelande

Detta är mycket lätt att göra och kräver ingen lödning eller avancerade färdigheter.Heres hur det fungerar:Rad sensorn känner avbrott i ping--->Samtal till Temboo via WIFI--->Säger Twilio API för att skicka text!Denna handledning visar hur du skapar...

Sunshine larm med LM555 och LM358

Hej vänner,Detta är en enkel design larm för din vinter pauser. Med detta larm du inte behöver ange tid, det upptäcker dagsljus på morgonen och genererar pip för ca. 1 minut. Du behöver inte ställa in tiden för din vintrar, bara ställa in känslighete...

Ett fordon stöd larm med en Self-Reseting inaktivera knappen

Vid ett tillfälle var jag för att upprätthålla säkerheten för en flotta av stora, otympliga fordon. Jag trodde att sätta stöd larm på lastbilar skulle öka allas säkerhet under manövrering på parkeringen, men jag hatade det jäkla pipa!Jag ansåg att ha...

Larm med ic555 och ldr

Hej, kompisar detta är min första instructable, jag hoppas du kommer att lära oss något av detta,,Detta experiment innehåller mycket grundläggande elektronik. Detta är mycket bra intructable för nybörjare av elektronik.Denna säkerhet larm användning...

Steg för steg hem larm med ATMEGA128

i detta steg för steg, vill jag dela mitt experiment med ATMEGA128 med LCD och PWM för att köra en sirene,Jag skapade hemma som larm, jag lägger en sensor på det för att aktivera, men jag har inte gjort det ännu,Jag har inte sensorn ännu så långt :)L...

DIY larm med telefonen

Någonsin velat veta hur man gör egna larmsystem? Tro det eller ej, kan du göra din egen larm för ca $10 med några enkla hackar till ett förbetalt mobiltelefon. Du kan enkelt fånga inkräktare som iväg tripwire, eftersom denna snygg pryl kräver din mob...