Upcycled sängkanten skåpNyligen bestämde jag mig att försöka "upcycle" möbler, efter är inspirerade av flera bilder på internet. I vinden hittade jag två sängkanten skåp, tidigare ett skrivbord som hade delats i två. Här är hur det blev...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Amerikanska flaggan Upcycled pall

Upcycle gamla pallar i fantastiska patriotiska utomhus heminredning!Vi bor i en militär stad och hänga detta året runt! Jag älskar det! Och det gör det lätt att hitta mitt hus!Steg 1: Montera strukturen Behöver du ett par gamla lastpallar. De är gans...

Säng bord Upcycle hacka

Upcycled ett gamla office skrivbordslåda. Även lite av laminat kan inte stoppa en bra makeover!Material:• Slipning papper• Filler (vid behov)• Vit färg• Svart eltejp• En skruvmejsel (att få handtagen och/eller lockout bit)• PrimerOch det är det! Allt...

28 Upcycles för trädgården

jag har trädgårdsarbete i ca 8 år. Under åren har jag upcycled många saker i min trädgård, några av praktiska skäl, några att spara pengar, vissa vara miljövänlig och några bara för skojs skull.I detta Instructable kommer jag visa hur du upcycle 28 (...

Lätt Upcycled inslagning

för små presenter det är ofta behöver inte köpa omslagspapper - kan du upcycle skrot material från runt ditt hem vackert paketet presenterar för jul, födelsedagar eller andra tillfällen.Upcycled förpackning är bra - inte bara för att det sparar penga...

Hur till upcycle en oanvänd hoddie i till en laptop väska på ett enkelt sätt (ingen sömnad), med tillbehör slot!

Detta helt enkelt berättar hur du upcycle en oanvänd hoddie med ett tillbehör ficka, och en plats för laddaren.Du behöver:-Laptop-Outnyttjade hoddie (med huva strängar kvar)-Laptop charger(optional)-Laptop accessories(optional)Denna väska kommer förm...

Fåtölj upcycled från pallar

I detta instructables, kommer jag presentera dig en fåtölj helt upcycled från pallar (utom skruva naturligtvis).Först av allt, ha överseende, min engelska är inte perfekt men jag gör mitt bästa att vara klar och tydlig.Denna design kunde verk för uts...

LED lyser Upcycled Vin Rack med återvunnet pall och flaskor

Hej alla, Michael från Elementärt LED här.Denna steg för steg handledning visar hur jag satte ihop en LED lyser upcycled vin rack. Projektet var mycket roligt och mycket givande. Jag hade velat göra ett projekt som använde återvunnet material ett tag...

COBRA Naval Base Playset (made with upcycled plastic waste)

Christmas. När du är barn, är leksaker under trädet bästa i livet! Men när du är en förälder, du behöver lida hur mycket "Onda leksaker Megacorp" gör du satsa en massa pengar för bara för en stor plastbit "Made in Kina" med en berömda...

100% Upcycled/regenererade stav virveltrumma bygga!

En god vän till mig på Youtube, Keith Decent, sprang en tävling för att göra något 100% från upcycled material.Jag tog utmaningen och beslutat att göra en stav virveltrumma från en gammal pall och spole! Jag hade en massa hårdvara liggandes och sluta...

Upcycled Crocs

Jag brukade arbeta i gästfrihet, klädd i vit Crocs i bageriet och svart Crocs i köket. Jag inte längre behöver dem men eftersom de är fortfarande i bra kondition jag ville använda dem på något sätt. Eftersom de inte är riktigt min stil jag letade onl...

Handmålad, Upcycled bröllop klä

jag handmålad min brudklänning förra året, med hjälp av en vanlig vintage klänning som en tom duk. Tekniskt, detta var ett ultra enkla projekt, och relativt billig. Viktigaste är att hitta rätt material för tyget du arbetar med, och att experimentera...

Bröllop tecken i Decor, penna och Upcycled gästbok

Hur jag gjorde och remixat våra bröllop tecken i inredning; Logga in boken och pennaVi ville ha ett trevligt bröllop med 125-135 gäster på en $14.000 max budget, så vi var tvungna att planera och göra mest det själva. Vi hade 8 månader och 14000 budg...

Upcycle ett godis omslag till en unge börs

Varför slösa din omslag när du kan bygga med dem? Detta projekt är mycket enkel och lätt att göra, är tillverkad av saker finns i ditt hus och tar mindre än 30 minuter att bygga! Så gå vidare och börja göra dina upcycled coin holder idag!Steg 1: Saml...

Upcycle navkapslar till klockor

Så varför bry spendera tid till upcycle rostiga gamla navkapslar från vissa årgång 1960-talet Chevy Truck? Förhoppningsvis bilderna i detta instructable svar fråga. Jag är ganska nöjd med hur klockorna blev.Vad som inspirerade mig? Tja, slutade jag u...

Tröja skor (Upcycled)

Härligt varm och mjuk, dessa skor (eller tofflor om du föredrar) började som ett oavsiktligt krympta ylletröja. Krympta, ofta hög kvalitet ull tröjor, hamna i sparsamhet och sändning butiker regelbundet. De tenderar också att kosta väldigt lite, så a...

Majestätiska Upcycled Christmas Krans

Tre R'sAv tre R's stöd för minska, återanvända och återvinna. Minska sätt att minska mängden resurser du använder dagligen, återanvända medel att använda något så mycket som möjligt innan du byter det och återvinna medel för att omvandla avfall till...

Upcycle din Kenwood Chef

Förvandla din 70-ick till retro chic...Jag hade en gammal 1970 Kenwood Chef fortfarande i gott skick. Det enda problemet var att gamla skolan 70-tal brun längre monterade i vårt kök. (Det ser fruktansvärt även sätt tillbaka i 70-talet..)Men detta är...

Upcycled Tshirt marknaden väska (lätt och Super låg sy!)

jag har en hög med tees från olika väg lopp och har alltid sagt att jag ska förvandla dem till en tshirt täcke... men det kan aldrig hända, så jag gör det nästa bästa och upcycling marknadsföra dem i väskor att ta till bondens marknad!Detta är ett en...

UPCYCLED plast påse TORKSTÄLL

A våra hus vi försöka återanvända eller upcycle när och vad vi kan. Så vi spara och återanvända plastpåsar. Vi tvättar dem i diskmedel och varmt vatten, sedan lufttorka. Problemet är där för att torka dem? Tidigare har vi fast dem på flaskor eller up...