Upcycling en gammal stege till ett skoställ!Jag är säker på att inte jag är den enda som har sett det fantastiska saker gjort med gamla stegar på pinterest! Min favorit alla tider var en gammal stege skoställ och jag råkade bara ha en gammal stege själv! Det var morfar och användes här på gården för många årtionden innan hängde på sidan av den gamla garage där det hängde i år efter år, bara väntar på avgång. Jag har aldrig hjärtat till en del med något jag kan göra använda av och från dag ett när han ser denna stege, jag undanstoppad det för just detta ändamål i vår sovrummet garderob! Jag visste att det skulle göra en fantastisk stege skoställ för alla av mina höga klackar och inte till nämna, vackra Plädar och sjalar som jag hålla samla... OK, kanske "hamstring" skulle vara ett annat sätt att sätta den, men jag älskar dem! Och jag är säker på en dag jag kommer att bära dem alla vid något tillfälle... På toppen av stegen kan du se det fortfarande håller denna AMAZING gammal hårdvara. Du kan inte riktigt se det på bilderna men en av stegpinnarna på stege bröts faktiskt på ena sidan och från början, jag hade planerat att göra mitt snitt att ta bort det så alla stegpinnarna skulle vara riktigt stabil. Dock efter att mina mätningar, insåg jag att jag måste skära av toppen på stegen att ta bort den trasiga delen och därmed, förlorar den vackra gamla hårdvaran. Så, det var en no go!

Så jag skär botten av stegen och jag var kvar med en mini stege med fyra pinnar som definitivt kommer att hitta ett annat syfte någonstans i vårt hem! Jag älskar den mörka grå av trä, jag älskar de gamla färgen spill troligen från när farfar målade ladugården eller hus decennier sedan! När jag gjort nedskärningar för att ta bort den nedre delen av stege, skär jag dem i en vinkel med min jigg såg så det skulle stå och luta sig bättre. Jag satte också klädde med filt klistermärken på botten för att skydda våra trägolv från våra nya stege skoställ.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Förvandla en gammal överstrykningspenna till ett USB-minne för > $2

Har du någonsin fått uttråkad av normal standard vanlig USB stick fallen? Jag har - jag bestämde mig att vända en gammal överstrykningspenna till ett USB-minne, det fungerade bra!Allt du behöver är en USB-pinne du inte misstycker dra isär och en gamm...

Förvandla en gammal slips till ett pannband

Istället för att kasta din gamla band (eller din pappas band) i Goodwill påsen, prova nytt purposing dem in i söt och bekväm pannband. För att göra dem, behöver du en slips som du är villig att skära upp, och du behöver inte en symaskin (du kommer at...

Förvandla en gammal bookcover till ett armband

ge henne detta vackra armband för alla hjärtans dag, samtidigt spara pengar, och gå grönt.Steg 1: Samla material Behöver du;* Bok täcker* SaxSteg 2: skär Skära längs sömmarna på båda sidor.Steg 3: Klipp en remsa av området mellan skära längs sömmarna...

Förvandla valfri dörr till ett skoställ

detta instructable i princip improvisera, ersätta de traditionella, prisvärda sko rack som hänger på dörren. Jag skulle säga att nästan alla people(80%) har de verktyg och material som behövs för detta projekt ligger runt deras hus. Jag ska spara den...

Gov'not - ett försök att förvandla en gammal ram till en kopia av en vintage sökvägen racer - Pashley Gov'nor - för 50 pund.

Detta är den Pashley Gov'nor... det är helt enkelt vacker... sitta och stirra på det ett tag, det gör att du känner trevlig...http://www.Pashley.co.uk/Products/guvnor.htmlDen är baserad på den modell som Pashley på 1930-talet men är utrustade med mod...

Koppla Iphone till ett stativ

billigt och enkelt sätt att koppla din Iphone till ett stativ med förpackningen som den kom i. Detta använder en iphone 5C... Jag vet inte om de andra iPhone kommer med samma förpackning men jag antar att det är liknande.Detta är ett bra fäste för at...

Förvandla en $7,50 Yardsale hitta till ett vackert smycke!

Förvandla en ful loppmarknad hitta till ett vackert smycke.Steg 1: Dokumentera hur det såg ut innan Ta bilder av hur det ser ut innan du börjar... annars kommer inte dina vänner tror du om hur det såg ut?Steg 2: Demontering av tabellen Begin by disas...

Förvandla en gammal Agenda till en tablett fall

Göra en bok till en tablett fall är något många av er har förmodligen redan sett. Det är mycket enkel och snabb att göra och kostar ingenting!Jag trodde det var en smart idé och jag beslöt att ge det ett försök eftersom jag behövde ett fall för min K...

Ansluta en seriell enhet till ett Ethernet LAN

ansluta en seriell enhet till ett Ethernet LANDetta dokument gör att du kan ansluta en seriell enhet till ett Ethernet-nätverk med hjälp av en "seriell enhet Server." Exemplet här använder en personlig väderstation WS-2310 som en serial-enhet oc...

"Förvandla din döda PC till ett akvarium"

vad man ska göra med en död föråldrade dator??? Förvandla det till ett akvarium!Jag hade en gammal föråldrad döda PC liggandes och se hur jag inte använder det för allt jag bestämde mig för att göra den till ett akvarium. Jag ville alltid länge nu på...

Ge dina mollskinn fälgar. Förvandla din Moleskins till ett tåg!

Detta är Bernie Lubell bidrag till en grupp mini project på pier 9. Gör det hela igen eftersom jag trasslat till det första 3 timmar arbetet. Hoppas du kan göra någon mening av det.Inte säker på hur du lägger till länkar men här är Taylors förord:Ste...

Konvertera en vin fat till ett skåp

Edit: Wow min första Instructable var med på första sidan, tack så mycket! Jag är glad att kunna dela våra wee projektet med alla som är intresserade. Om du gillade vad du läst och såg, ta en sekund att betygsätta detta Instructable.Gott nytt år alla...

Plantera hyllor från en gammal stege

vi var på en återvinningscentral och hittade en gammal stege lite över tre varv långa. Hade några gamla färg på den och massor av karaktär.Efter att ha sett något liknande på en trädgårdsarbete show, tänkte jag att vi kunde klippa det i hälften och g...

Förvandla en gammal webcam till en Night vision cam

Night vision goggles uppfanns för användning av militären. Genom åren har de blivit populära bland brottsbekämpande organ och jägare. Tekniken som möjliggör mörkerseendet kallas en infraröd bildförstärkarrör röret. Intensifier tub hus en foto katod s...

Hacka din gammal stege

Våren är över oss vilket kan betyda en sak för mig... Säsongsbunden allergi... Lol. Skoj åt sidan, signalerar trevligare vädret också en säsong för fastställande och rengöring saker runt huset. Jag har alltid min praktisk-dandy gamla aluminium stege...

PC nätaggregatsfläkten till ett litet skrivbord fläkt

Jo jag fick verkligen uttråkad och märkte en dator i min garderob och bestämde mig för jag vill ta isär och återanvända bitar och återvinna vad jag inte använder.Steg 1: Steg 1: Låt oss bara hoppa rätt i.För detta steg behöver du en Phillips skruvmej...

Hur du sätter en ThinkGeek skrikande apa slangbella till ett Bluetooth-Headset

har du någonsin varit uttråkad av de vanliga plast Bluetooth headset? Efter ett tag får de ganska trist och tråkig. Detta instructable visar dig hur du sätter en ThinkGeek Ninja apa till ett headset som är inte bara snygg, men innehåller en egen ladd...

Omvandla en flaska till ett ljus

Efter att ha följt dessa instruktioner, har du återanvänt en tom flaska (öl, vin eller andra) och gjorde den till ett vackert ljus med hjälp av mestadels husgeråd. En glas cutter, vax och vekar är bara icke-hushållskunder artiklar som behövs för dett...

Konvertera en gammal dator till en stereo

i detta Instructable kommer jag visa dig hur jag gjorde en gammal dator till en strömkälla och radio för upp i min verktygslåda.Detta är ett pågående arbete och jag bestämde mig att ta den isär för att visa hur jag gjorde det.Jag började detta projek...