Upp-cyklade havregryn behållare till ett pannband innehavarenen av mina nyligen avslutade projekt, vilket var en annan en av dessa "Jag måste göra en av dem!" projekt sporrade av Pinterest.

Ett enkelt projekt som skulle kunna göras ungefär en dag, den använder en återvunnen havregryn behållare, scrapbook papper och innehavare av en gammal Ljusstake.
Jag köpte Ljusstake på dollar store och hade modpodge, lim och scrapbook papper behövs för att skapa denna enkla, funktionella och oh-så-söt projekt.

Ta en titt på instruktionerna och jag hoppas det kommer att hjälpa dig på din väg att organisera dessa pannband som bara inte verkar ha ett hem på egen hand, tills nu!

På en annan not - rocks upp-cykling!
Jag ska spara min havregrynsgröt behållare för julen, eftersom de verkar göra bra förvaringskärl. Jag ska nog ge hembakade godsaker i dem, och dekorera dem med gamla boksidor eller gamla julkort.

Jag också ser som hav-glas färgningen verkligen att Ljusstake innehavaren har. Kanske ska jag göra några av mina sparade mason burkar till vackra vaser, eller ge bort dem för värdinna gåvor fylld med godsaker.
Åh är möjligheterna oändliga!
Låt mig veta vad du gör! =)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tuggummi behållare till bitar bitar arrangör

efter ett par år i vårt nya hus min verkstad hade förvandlats från en man cave till ett fullständigt kaos. Jag behövde verkligen ordna det.Big deal fick vara var att placera de små delarna (en eller två bitar av skruvar, muttrar eller sånt). Jag verk...

Förvandla en gammal slips till ett pannband

Istället för att kasta din gamla band (eller din pappas band) i Goodwill påsen, prova nytt purposing dem in i söt och bekväm pannband. För att göra dem, behöver du en slips som du är villig att skära upp, och du behöver inte en symaskin (du kommer at...

Tyg täckta behållare

För tydligare bilder--> Berry listig rävHar en rörig craft utrymme eller en uppsättning matchningsfel behållare bara låg runt väntar på en användning? Jag har alltid båda dessa problem. Jag är en sådan packrat ibland och jag sparar varje burk tills j...

Bygga din egen Geocache vattentät tub behållare

GeoCaching är stor! Det är i grunden en högteknologisk skattjakt spel växer i popularitet världen över. Allt du behöver är tillgång till internet, en GPS; Smart telefon, eller ens en karta och kompass, och naturligtvis, något att hitta.Vad geocachare...

Animatronic talar avhämtning behållare

Animatronic talar avhämtning behållare är en rolig liten leksak som är bra för timmar av nöjen. Denna idé kom till efter att ha tagit en specialeffekter filmen klass när jag var i college. I klassen, gjorde jag en kortfilm av mig själv prata med en t...

DIY magnetiska krydda rack och kryddan behållare

lagra dina kryddor på väggen är ett bra sätt att frigöra värdefulla skåp utrymme i ett litet kök. Du kan göra din egen DIY vägg kryddhylla med hjälp av en cookie blad eller pizza stekpanna med magnetiska kryddan behållare-färgstarka kryddor kommer äv...

Återanvända en logga till en Geocache behållare och hur man kan dölja en

avskuren topp med en såg på önskad längd.Steg 1: Borra hålet Borra ett hål i botten bit stor nog att passa i behållaren som du ska använda i det. Jag använde stora borr och sätta flera hål i en cirkel mönster.Steg 2: Borra ett hål i den övre delen Bo...

Ett val av behållare för att odla växter - Del1

Container trädgårdsskötsel har blivit en av de viktigaste verktygen för att bekämpa hunger och undernäring. Hela världen producerar människor sin egen färsk mat i många olika typer av containrar. Många är också dekorera sina hus och trädgård med pryd...

Ett val av behållare för att odla växter - del 2

det finns många typer av behållare som växter kan enkelt odlas, ännu mer lätt än i marken. Plastflaskor verkar vara favoriter för familjen trädgårdsskötsel, förmodligen eftersom människor inte gillar till kullen för mycket plast. Trädgårdsskötsel i a...

Lägga till ett hölje att klä upp ett fönster

En av de första saker vi gjorde när vi flyttade in i vårt nya till oss hus var att ersätta crappy ursprungliga enda glasruta, inramade aluminiumfönster från 1970-talet.Nya fönster är en stor förbättring, men de såg fortfarande lite vanligt.Jag bestäm...

Ett val av behållare för att odla växter - Del3

det finns många typer av behållare som växter kan enkelt odlas, ännu mer lätt än i marken. En mängd olika små behållare används för produktion av plantor. Större kan användas för att producera de flesta grönsaker hemma....

DIY upp-cyklade Kupong arrangör!

Jag hade en massa kuponger liggandes och organiseras inte på alla. Ya kan få verklig, jag har en hel del grejer bara liggandes men kuponger är en smärta. När du går till affären det falla ur vagnen, fickan vet du aldrig vad du har, och ja jag kunde b...

Lägga till en kylare till ett ATI alla i undrar 9600 VGA kort

The ATI All-in-Wonder-kort är ett stort värde för funktionerna, så jag är säker många som köpte en när de var tillgängliga. En anledning att de var ett stort värde var långsammare, billigare komponenter, så kortet kommer att göra mycket, bara långsam...

Geo Cache Match behållare

ett bra sätt att vara förberedd inte bara att ha saker du behöver på din kropp hela tiden men även med lager som innehåller matcher. Idag ill Visa dig hur jag gjorde en snabb liten match / brand att göra behållaren.Tack hoppas du njuta avMaterial som...

AWESOME Applebee's Carside To-Go behållare utsäde Germinator / Starter!!!

Äter på Applebees nyligen??? Hade någon mat att gå?? Fast med det coola dome-mat behållaren?Tja om du är i besittning av en av de sakerna mat behållare, med ca 2 minuter av arbete, kan du göra dig själv en snygg liten utsäde germinator som är robust...

Cricket förvaring och utfodring behållare

Hej alla! Jag fick just en baby skäggiga drake, och jag behövde ett billigt och enkelt sätt att lagra sin levande föda och mata dem till honom. Alltså, jag gjorde den utfodring/förrådscontainer briljansSteg 1: Saker att ha innan handen Detta projekt...

Hink Solar Light & lagring behållare SUPER lätt

jag inte genom bort saker tills jag vet säkert det ut levt det är användbart och ett bra exempel är gamla sol trädgård ljus. Jag kom med två idéer och jag har redan publicerat en tänkte jag på mitt andra projekt eftersom jag fann att billiga sol träd...

Elektrolys för rost bort – kaffe behållare

Jag har nyligen börjat restaurering av en gammal lastbil. Som en del av återställandet behöver jag ta bort rost från många av delarna. Jag har läst flera Bloggar och instructables om detta ämne så jag tänkte jag skulle ge det ett försök. För ett proo...

Återanvända behållare för lagring av skafferiet

Jag har ett litet skafferi som jag gillar att hålla mycket välsorterad, fylld med olika ingredienser som bara väntar på att bli något mumsigt. Lagring är alltid en fråga som det finns så många olika storlek påsar, lådor och baljor som ordnas. Många g...