Uppgradera en iPhone stativ till den senaste iPhone med InstamorphBloominglabs makerspace i Bloomington, Indiana gavs möjlighet att vara värd för en Instamorph bygga natt i April. Instamorph är ett roligt material som blir formbara som lera när den hettas upp till temperaturer under vad skulle bränna dig. När den svalnar, blir det igen fast och bestämd.

Naturligtvis finns det en miljon möjligheter för detta, och en jag kom med ändra en iPhone stativ jag köpte för att stop motion-animering. Det var tänkt för en äldre modell av iPhone, och min nya iPhone 6 var för tunn - den floppade över och var instabil i stativ. Jag beslutade att använda Instamorph för att skapa en insats som skulle ge telefonen en perfekt passform.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Uppgradera din XBMC dashboard till den mest aktuella versionen av XBMC

uppenbarligen detta endast avser den xbox versionen av xbmc som någon version av xbmc du skulle få för windows, linux eller mac skulle redan vara nya och aktuella. Jag upptäckte detta genom att vilja göra min xbox mediacenter till den nya versionen s...

Konvertera en spolats upp pendelbuss till den ultimata familjen äventyr mobil

Idén till detta äventyr mobil kom inte till oss, snarare kom det till vår 13-åriga dotter i en uppsjö av spänning: "Jag vet vad jag vill till jul!". När hon stolt deklarerade, "en buss", vi hade den typiska överordnad reaktionen och sk...

Snabb installationsguide till Arduino LCD 2004 med PCF8574

Detta är en snabb Installationsguide för din Arduino LCD.Saker du måste veta innan du sätter igång:1. LCD-skärmar är inte skapade lika, vissa har olika stift än den andra.2. huvuddragen i ställa in: LCD, biblioteket och koden.Steg 1: Läs din kontakte...

Hur man gör en anpassad ringsignal för en iPhone med iTunes på en Apple-dator

visste du att du kan ha någon låt eller ljud som ringsignal för din iPhone? Och att det är gratis? Använda din Apple-dator, om du följer dessa enkla anvisningar kan du har tonen eller låten du vill ha som ringsignal. Allt du behöver är: Ett iTunes-k...

Bärbar 12V arbetsstationen stativ till garaget eller shop

jag tillbringar mycket tid i garaget men avfall massor av tid går till huset för internet-sökningar, produktlistor, steg för steg instruktioner etc. Jag behövde en bärbar laptop stativ som jag kunde rulla runt bredvid mitt projekt för dagen, men batt...

Fixa en trasig iPhone kabel med InstaMorph

I utarbetandet av vår Bygga natt på Attraktor jag försökande ute InstaMorph fick vi från Instructables. Materialet är bra, när du har det i dina händer du tänker "det är häftigt, jag skulle göra... med det". Det första som kom in i mitt sinne va...

Laddning docka för iPhone med stora fall

jag älskar min iPhone och har en stor skyddsfodral för den. Fallet är awesome på att skydda min dyrbara telefon, är det för bred och SKRYMMANDE att passa in i mest laddning docks. Detta är olyckligt eftersom docks har så många fördelar. De samtidigt...

Synka iPhone med ett annat iTunes-bibliotek utan att radera Data (2 steg)

"IPhone synkroniseras med ett annat iTunes-bibliotek. Vill du radera denna iPhone och synkronisera med iTunes biblioteket?" Du kan ha fått meddelandet när du höll på att synkronisera din iPhone med iTunes på datorn. Faktiskt, detta är en gemensa...

Använd RFduino att köra Arduino kompatibel skisser och kommunicera med din iPhone med Bluetooth 4.0 lågenergi.

Trådlös mynt-storlek Arduino kompatibel öppen mikrodator som talar till din iPhone med Bluetooth 4.0 lågenergiRFduino är en fristående ombord, precis som den Arduino UNO. Dessutom har RFduino en kraftfull ARM Cortex processor och Bluetooth Low-Energy...

Uppgradera från windows till ubuntu

Turbo ladda din dator! Gör det körs som vinden! Äger en dator snabbare än en fortkörning kula! : p: p inte riktigt, men det kommer att vara som du precis köpt en ny dator... väl inte riktigt, inte med windows vista. DET BLIR SOO MYCKET SNABBARE!Obs:...

Ansluta till den virtuella Computing Lab (VCL)

Välkommen till de virtuella Computing Lab installationsanvisningarna.Följ stegen nedan för att få anslutas till VCL och börja ditt lab uppdrag.Steg 1: Kontrollera din webbläsare Det rekommenderas att du använder den senaste versionen av Mozilla Firef...

Hacka den senaste versionen av Staples "Easy" knappen och bygga en enkel fysisk aktivitet påminnelse verktyg

Jag var efter detta instructable att hacka Staples lätt knappen och bygga ett verktyg som påminner mig varje 15 minuter att vara fysiskt aktiv. Knappen som jag köpt från Staples hade inre kretsar som var annorlunda än den som framgår av den instructa...

Den senaste markanta

en av mina favorit plats att gå i Kanada är den senaste spike attraktionen men vad jag inte gillar är över prissatta och crappy souvenirer från gåva butik, så jag bestämde mig att göra min egen genom att få en railroad spike och måla det guld. Detta...

Du har Mail! Blir den senaste mailen och visar att en LCD

IntroduktionDetta projekt gör en relativt enkla jobb och har hållits avsiktligt så att uppmuntra ytterligare experimenterande. Med hjälp av ByPic användaren är kunna ändra koden helt enkelt genom att ändra de befintliga och ladda ner igen ingen progr...

Hur du sätter en mikrofon stativ till en Cymbal stativ

efter att ha avslutat min hi-hat stativ framgångsrikt, jag behövde ett stativ för min crash cymbal. Vi råkar ha samlat en hel del mic stativ (och, ironiskt nog, inga mikrofoner), så jag tänkte det enklaste sak att göra skulle vara att återanvända ett...

Gör din egen 3D-modeller - Intro till den kreativa världen av 3D-utskrifter

3D-utskrift, som inleddes 1984, har snabbt blivit en av de största fenomenen i moderna prototyper och vetenskap. I själva verket endast några år har tillverkningsprocesser börjat bildar runt om de möjligheter som 3D-utskrift ger. Också, många företag...

Tillbaka till den framtida typografin

I denna tutorial kommer jag visa dig hur man skriver text med ett teckensnitt som är inspirerad av filmen "Tillbaka till framtiden"Tillbaka till framtiden är ett globalt kulturellt fenomen och var den största filmen av 1985Kanske bjuder nästa gå...

En enkel lösning till den ökända hjälper handens Problem

nyligen, jag köpte en av dessa cheapy hjälpande händer, och jag började Observera att "händerna" avta, så jag försökte hitta ett smart (och billigt av kurs) lösning på detta lilla problemProblemet är detta: Ställskruven krossa de gamla Aligator...

DIY tillbaka till den framtida Delorean

För det första, Happy Halloween alla!För detta år beslöt min pojkvän och jag att göra en tillbaka till temat framtid. Istället för att bara klä upp som Doc Brown och Marty McFly, ville vi gå den extra milen och bygga en Delorean. Nu det faktiskt tar...