Vackra trä leksak lådaVackra trä leksak låda

För min brorson Nathan 1: a födelsedag beslutat min fästman och jag att göra honom något speciellt, något som han kunde klättra alla över som han växer och användning för år framöver.

Vi bestämde att vi skulle göra en elegant ser Hand Crafted leksakslådan för honom som inte bara var funktionell som en lagringsenhet, men också skulle se bra ut i offentligheten så hans föräldrar kunde uppskatta det estetiska värdet av denna mycket funktionella.

I detta Instructable jag ge ge instruktioner för hur man gör denna Vackra trä leksak låda med bara grundläggande makt och hand verktyg.

Verktyg som behövs för

 • -Fina tand handsåg och spetsigt box
 • -Cirkelsåg
 • -Borrmaskin och borr
 • -Trälim
 • -palm slipmaskin
 • -Skyddsglasögon / damm mask
 • -Måla roller eller pensel

Material som behövs

 • -En låda med 1-1/2" skruvar för att skruva bitar tillsammans
 • -(för frame) 3st. - 6' x 2" x 2" bitar av trä. 2 "x 4" x 6" skulle också fungera perfekt bara något dyrare. (att få 3 stycken kommer att möjliggöra några olyckor under projektet, lite extra trä aldrig skada)
 • -1st. -3/4" tjock plåt plywood 8' x 4', skär jämnt i 4 sektioner av 2' x 4' (jag haft min klippa på affären för att spara utrymme i min bil)
 • -cirka 30 linjära fot av trim/bottenplatta material.
 • -4pc - 6' cedar tungan och grove styrelser för locket
 • -1 tunna 3' lång piano gångjärn & små skruvar att fästa
 • -2 pc - 1 "x 2" trä strip 6' lång
 • -4 skruva i soffan ben
 • -trä bokstäver för namn
 • -1 tube silikon fogtätning
 • -trä fläcken och interiör hus färg
 • -trä brännare med överföring kvarstad (valfritt)
 • -2s lock gångjärn (det är viktigt att få gångjärn som inte bara faller stängt som bör ha en långsam nära så locket till leksak rutan inte kommer omkull)
 • -2 L-fästen
 • -Dra och skala klibbiga väggen papper
 • -2 skåp handtag

Wood arbetar skicklighetsnivå - nybörjare :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Återvinning leksak knappar

trasig leksak pianon och gitarrer har fancy knappar i former av djur eller stjärnor. Dessa kan åter användas att skapa vackra kylskåp eller skrivbord magneterSaker du kommer att kräva1) knappar från trasig leksak pianon/gitarrer. Jag hade min från en...

Octopus flygande bläckfisk leksak-Ollikuchchi

leksaken jag gjorde kallades "Ollikuchchi bläckfisk" (Eng: Stick-tunn bläckfisk); en gräva på streckgubbar min syster brukade Rita som barn.Bläckfisk representerade en extrem ångest jag hade i mig från barndomen (det fortsätter odla datum) för a...

Vinyl leksak Design

Jag ville designa och göra en vinyl leksak för mig själv och sedan i år har vi VM bestämde jag mig för att utforma en leksak som skulle se ut som en av de bästa fotbollsspelare någonsin: Diego Armando Maradona. När jag designade leksaken jag 3D tryck...

Hur till hacka EEGEN leksaker med arduino

jag hade hört några år tillbaka om möjligheten för upphakning leksak EEGs så du kan gränssnitt dem med din dator.Jag blev påmind om detta för ett projekt som jag ville göra för en klass (instructable kommer snart ;-)), och jag hittade också en "Star...

Leksak-TV facket gjorde w / tuggummi omslag

hur man gör en leksak TV bricka med endast åtta (8) folie tuggummi omslag.Material som behövs: 8 tuggummi omslagTid och lite tålamodExtrautrustning: linjal, gradskiva.Komplexitet - lågDetta är ett billigt och enkelt sätt att göra en leksak TV bricka....

Möbler hacka gammal mahogny huvudgavel repurposed till IKEA-stil leksak lagring

Detta projekt använder en gammal mahogny huvudgavel och några fina fanerad plywood. Bärgade lövträ serverar som trim och kantning dölja plys och hjälper till att lägga till styrka i de fall skapa en vacker och hållbar möbel som kommer att hålla upp m...

Kinesiska draken dra leksak

detta är en leksak som jag minns vagt plocka upp för länge sedan... Jag tänker 1974 års världsutställning i Spokane, WA. Cub Scouts allmänna tema för februari år är kinesisk nyår, och denna leksak som jag inte har tänkt på i åldrar plötsligt dyker in...

Förhoppningsvis oförstörbar fyllda hund leksak

mina hundar är onda små monster. Seriemördare av världens uppstoppad hund leksak, finfina plysch leksaker darra i rädsla när de går in i djuraffären... och de borde. Mina hundar har förstört alla fyllda leksak de någonsin har fått sina tassar på, äve...

Kul spädbarn bilbarnstol Omslag - med fickor och napp/leksak innehavare

dess att få kallt och jag behövs för att hålla min bebis varm. Så jag gjorde först yoshi ägg bilbarnstol Omslag, och jag hade så många människor som älskade det och ville veta hur jag gjorde den. Så inspirerade det mig att komma med en som var söt, b...

Gör en mjuk leksak EVE från filmen WALL-E

om du har stupat förälskat med filmen WALL-E, men att göra en WALL-E robot är för komplicerat för dig, varför inte göra en mjuk leksak EVE, det är faktiskt riktigt enkelt och mina barn älskade det (och de är alla pojkar). EVE (Extra-terrestrial Veget...

Steampunk Utforskare leksak Set: Teleskop och Steampunk utskrifter

Gör din egen Steampunk Explorer leksak inställt för din familj och vänner. Det är julen och min familj älskar att göra presenter till varandra. Det är lätt på budgeten, är det sentimentala och det är kul att göra! Jag hoppas du njuta av denna handled...

Med 3d-utskrifter för att göra en korrekt Orca leksak

Obs: om du gillar mitt arbete prenumerera vänligen på instructables (gratis) och snälla rösta på mig i denna teknik tävling så jag kan fortsätta göra arbetet så här... TackJag bor i Orlando Florida... Jag ser ofta maskotar och orcatoys... oftast glad...

Barn Rocker leksak

Som varje idé kom dessa dagar jag över den här en på en viss webbplats som rimmar med finterest. Jag älskade originalet men inte kunde betala $180 som Lunatur.com frågade som inte levererar de till USA. En annan sökning visade flera kopior av den urs...

Leksak bil iPod/iPhone Dock

Hej!Detta är min första Intructable, så ha tålamod och/eller efter vissa kritiker även som återkoppling.Ledsen för min tyska-skolan-engelska!--------------------Jag såg mycket mycket bra iDevice docks och dockningsstation runt här, men de flesta av d...

"Kittla pingla" fjäder katt Pounce leksak

Denna vackra leksak är mycket lätt att göra - våra katter älskar det. Läs instruktionerna och titta på videon och du kommer snart att kunna göra en själv!Steg 1: Saker du behöver Hur mycket kommer det kosta att göra kittla Tinkle leksak?Jag har nedan...

Göra din OP-1 till en leksak

OP-1 är en kraftfull synth och sampler. Det är också små och så välbyggd att barnen kan säkert spela med det, mosa knapparna och ha skitkul. En favorit spel bland OP-1 föräldrar är att prova barn sjunger, skär provet i bitar, pitch shift det hela nyc...

3D popkonst leksaker styrelse - (';'

Det är lätt, återvunnet, rolig och ser cool.Jag hade en hel del leksaker kipped hemma. Coca-cola styrelser jag hittade i skräp på gatan.Bilder, jag har en samling av vykort och affischer av berömda konstnärer somMonet, Velasquez, Klimt osv...Vissa le...

5 leksaker som snurra!

Dags att ta vetenskap för en provtur! Om du känsla som en slängde eller lite centripetal, är dessa snabbt leksaker för dig. Enkel och billig, visar de alla sorters begrepp kring centripetala krafter, tröghet, rotation och Newtons lagar. Vi använder d...

Kattmynta mus katt leksak

denna katt leksak är verkligen lätt att göra och om du redan har everthing det är gratis också.Vad du behöver:Kände scrapsNålGängaFyllningKattmyntaSax* Mus mönsterSpåra ut mönstret på filten, och en lång tunn bit för svansen. Sy två sida bitarna ihop...