Vägg fiske Pole MountDetta är en mycket lätt fiske pole montera att göra. Det är bra för garage eller bodar. Jag hade en perfekt plats för detta projekt och trä liggandes. Förutom parentes trä behöver du 4 L några verktyg sand papper och skruvar. Breda är 3 inches men du kan göra längden vad någonsin du vill för vad du har utrymme för. Sedan några hål borrning och montering och du har dina fiskespön ur vägen och organiserade. Om du önskar att du kunde måla den göra det innan montering. Du kan också lägga till en lägre trä för is fiskespön jag hänga mig upp och ner från toppen och sitter bra.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Stranden fiske Pole innehavaren!!!

Om det är helgen och du vill gå till stranden med några vänner eller familj, du kommer förmodligen ta några fiskespön. Sedan när du får det du kasta din linje och du vänta, då du vill sätta din pole och du har ingen där att uttrycka det utan att slå...

Fiske Pole innehavaren

detta fiske pole innehavaren är stor för att ställa ditt metspö i när du inte har tillräckligt vapen att hålla allt, eller du bara vill luta dig tillbaka och koppla av.Inskickad av Powell Middle School för Instructables Sponsring programmet.Du behöve...

En fiske Pole stå

Jag gjorde ett metspö som står för min svärson. Jag använde min nya inlärda färdigheter med en router för att åstadkomma detta. Bottenplattan visas är en 16" gick cirkel, övre cirkeln är en 14" inte ansluten cirkel, det finns också en cirkel und...

LÄTT utdragbara Pole Mount för kamera

Hej alla!I denna kompatibel ska jag visa dig hur man gör en enkel och mycket billig stolpe montera för någon typ av kamera. Jag beslutade att använda en utdragbar pol vars längd kan ställas in från 75cm till 150cm.För två veckor sedan insåg jag detta...

Multi-användning fiske pole idé.

Just a thought. efter att ha gått camping många gånger som barn, ville jag hade en av dessa för att spara på all utrustning som vi var tvungna att bära. Fiske pole(s) som också kan användas som en del av ett tält för att minska utrustning det är en k...

GoPole - Pole mount för under £8

här är hur man gör detta pro ser gopro pole mount från material som kommer att kosta dig under £8!Steg 1: Steg 1 - Prep Först, ta PVC-rör och skär den ner till din desireed storlek. Storleken jag använde var ca 460mm. Detta gjorde det robust och lätt...

Fiske pole tält revisited.

Här kommer jag åter lägga fram de ursprungliga metspö tält från () och lägga till några förbättringar.Steg 1: Det ursprungliga tältet. Scener från ursprungliga instructable. Men vi vill att göra en mindre tält och sedan eventuellt lock.Steg 2: Tältst...

Bike Mount fiske Pole innehavaren

väl har jag gjort en hel del fiske nyligen. Och nyligen jag började använda min cykel få mig upp och ner på stigar längs floden jag fiske. Även om cykeln är bra med släpa mig och redskap att "Honung hål", har jag mer ofta än inte kommit nära vra...

Fiske pole hållare för motorcykel

just det, för er alla två-hjuling s där ute som gillar att fiska, du kan nu kombinera både för ett stort äventyr! Detta är en mycket enkel och billig DIY som håller din pole på förvånansvärt bra. Jag har testat det på en 40 mil tur och vid höga hasti...

GoPro Pole Mount/GoPole

1. Den lilla bit av sidan berget (som visas i bild)2. längden av PVC-rör (min är 40cm)3. rostfri skruv och mutter (så att den inte rostar)4. repet för att förstora5. gummi cykel eller scooter grepp helst med butt cap (jag har en ODI lång hals grepp a...

Fiske Pole Stand

Jag behövde något att hålla mina fiskespön untangled och något att lagra dem i stället för en fem gallon hink. Jag fann detta vara mycket lätt att göra och billigt. Jag använde 2 x 4 spillträ jag hade liggandes. Sedan la jag PVC-röret genom att skruv...

Fiske Pole lagring - bra för lägenhet, skjul eller Garage!

jag bor i en anständig lägenhet med vad som känns som en hel hus fullt av tillhörigheter, rymden är svårt att komma med här. Jag har 8 fiskespön alltifrån lätta åtgärder till surf stavar och ville skapa en lagringslösning som skulle hålla dem ur skad...

Förbättra din raket fisk GPS mount

Trött på din GPS montera släppa telefonen. Jag behöver inte säga att detta kan vara dyrt men jag kommer. Jag har en ändring som kommer att förbättra din fästen som innehar makten. Denna ändring kan användas för att förbättra andra GPS fästen, men här...

GoPro 2-axeln Gimbal Hand och Pole Mount

Stjärnorna har slutligen justerade - kostnaden för GoPro kompatibel 2-axlig Kardansk upphängning är ner till $75 och jag är trött på skakiga videor.Jag har inte behovet av en drone så jag ville bara att montera på ett handtag eller en stolpe för smid...

$2 GoPro Pole Mount

Om du behöver köpa PVC pipe cement kan kostnaden vara några dollar mer. Jag hade några på hand redan. Hursomhelst projekt brukar vara mer än $10 på mest.Steg 1: Saker du behöver En färdigskurna 2 ft. bit halv tum PVC pipe (eller valfri längd som du ö...

GoPro Pole Mount

Jag gjorde detta ur en gammal hokey stick. tog bara ca 10 minuter.Steg 1: Saker du behöver du behöver en av gopro platt självhäftande fästen, någon form av fyrkantsrör, hacka såg och eltejp.Steg 2: Använd den hacka såg för att skära huvudet av hockey...

Homeade Gopro Pole Mount

Steg 1: PVC rör Skär en önskad legnth av hur länge du vill att det skaSteg 2: Borra hål Borra så många hål som du vill, mer hålen sedvänjorna höjderna din gopro kan varaSteg 3: Fästa stativfäste till Polen Hitta en bult som passar din stativfästeOch...

GoPro surfbräda svans Mount

Som surfare och videographer, jag skjuter en massa GoPro filmer och är alltid på jakt efter ett nytt sätt att använda detta fantastiska lilla kamera. En vinkel jag har velat få ett tag är från svansen på min longboard, särskilt som jag arbetar på ett...

Sony Action Cam Pole

Detta Instructable är för en utdragbar pole-mount för Sony HDR-AS15 Action cam.Det är min första Instructable - kommentarer eller förslag skulle vara Välkommen.Steg 1: Vad du behöver: 3/4" styv PVC-rör3/4" PVC tee (x1)3/4" PVC armbåge (x4)3...