Vävda band-inslaget banglesgöra dessa eleganta arm godis för mindre än $5,00 i mindre än 15 minuter!

Jag gå brukar till sparsamhet butiker att få min ny leverans av vintage pärlor men, numera plast armband är de första sakerna jag ser. Som mitt Broderi tråd lindade bangles projekt tog detta bara tre material och femton minuter att göra. Jag hade redan en duo-tonade band på sidan men du kan välja för att använda två olika färgade band. Bangles kom i tre för bara $1,99. Sammantaget uppskatta jag kostnaden för dessa armband kom till ca $5,00. Awesome, höger? Kolla fullständig bild tutorial om du skulle vilja ge detta ett försök.

Vad du behöver:
Plast armband
Ribbon A - tillräckligt länge för att linda runt ditt armband
Menyfliksområdet B - ca 24"
Lim
Sax

Instruktioner:
1. Mät band A så att den är tillräckligt lång för att linda runt ditt armband.
2. limma fast ena änden av bandet på armring och låt torka helt.
3. lim ena änden av band B på samma plats som band A men på insidan av armring.
4. wrap band A utåt runt den armring och över band B.
5. sedan fortsätta omslag runt armband men få det under menyfliksområdet B.
6. Fortsätt inslagning band B medan alternerande gå över och under menyfliksområdet B - detta kommer att ge den vävda effekten.
7. När du har gått helt runt ARMRING, klipp i tillgång på band A och limma den ner.
8. klipp av tillgång menyfliksområdet B och limma den på insidan av armring.

Relaterade Ämnen

Vävda band Julstrumpa

Denna ska tutorial går dig genom att göra en vacker vävda band strumpan. Jag har gjort över hundra av dessa, under åren, och de misslyckas aldrig med att glädja som semester gåva eller inredning. Jag har tagit en nedladdningsbar pdf med alla instrukt...

Göra Fancy Hand vävda bokmärken!

I en tidigare Instructable, Discover och bygga en Inkle vävstol förklarade jag hur jag gjorde en billig vävstol för vävning smala remmar, bälten och band. När jag började tänka på vävning, alla jag hade verkligen tänkt på var att få en vävstol i mina...

Återvunnet kan vävda manschetten armband

jag har sett många vävda manschetten armband gjord av tyg eller papper. Jag undrade om en färgglad läsk kan kunde skära upp och användas, i stället. Hmmmm... Därav min version av ett vävt manschetten armband. Total tid var ungefär 1-1 1/2 timmar. Jag...

Reparera / join band med zipties

jag behövde för att fixa ett spänne på en bit band. Jag hade en ziptie redo till hands. Cogito ergo fix.Steg 1: Min vanliga camping leveranser omfattar reservdelar sadelgjord och zip band jag ville sätta ett spänne på en bit strapping häromdagen. På...

Adjutant Cosplay (Starcraft 2)

Denna dräkt är min hyllning till Blizzard spelet Starcraft II. Karaktären av adjutant är i grunden en robotic rådgivare som instruerar spelaren på hur till framsteg i spelet samt varna spelaren till evenemang etc. Skapa Adjutant var ett arbete av kär...

En färgglad Quilled gåva korg

Min första någonsin quilling projekt... Jag ville göra något annat, så utformade, omgjorda och kom upp med denna design av en quilled presentkorg.Men det ser mycket komplex, görs denna korg med enkla former limmas ihop för att göra den färgglada och...

Duct Tape snöskor från Scratch

jag bor i bergen i Colorado, och ofta hitta mig själv med att vada genom fötter snö bara för att få någonstans på stan. Tyvärr, jag också inte har tillräckliga medel för att köpa en fin uppsättning kvalitet snöskor som skulle hjälpa mig korsa de snöi...

Hög kvalitet Duct Tape plånbok

efter en lång väntan, instructable för denna väska är äntligen här.Steg 1: Saker som behövsSaxRakblad, hobbyknivStel kort styrelsen / Korrugerad plast (som tecken är gjorda av)Min 2 full rullar silvertejp (favorit färger)LinjalenPenna/Sharpie/pennami...

Hög kvalitet Duct Tape Tote Bag

detta är min senaste skapelse, en 15 "x 15" x 4 "vävd duct tape tote/handväska väska. Det är super robust och ganska imponerande!Steg 1: Saker som behövsCa 120 varv silvertejp (jag använde 3 olika färger med 2 rullar att vara 60 gårdar av s...

Bygga en Recumbent bambu Trike ram

jag har alltid varit fascinerad av bambu och när jag beslutade att bygga en recumbent trike det kändes som det självklara materiella valet för mig. Bambu är vacker, ljus, starkare än stål och förnybara. Det innebär vissa utmaningar emellertid, som cu...

Glow tie

Lys upp din nästa formella evenemang med en glöd slips! Du är säker på att vara den mest populära personen när du rita former på din slips med din UV ficklampa och sedan låta alla andra har en sväng.Effekten försvinner efter några minuter och du kan...

Dans runt solen Wirework hänge handledning

Denna tutorial lär dig hur man gör en intrikat radbruten hänge med virvlande band av vävd metalltråd över framsidan.Du kan väva fram i nästan alla mönster du vill. Instruktioner ges för design visas här som ett förslag. Dessa instruktioner hur du bif...

Nyckelring mudd - D ring version

i tyg nyckelringen är värt mer än den har vikt i guld när man har händerna fulla med shopping, husdjur, barn, oavsett. Den använder lätt kan anskaffas D ring istället för svårare att hitta [och dyrare] handsändare hårdvara. Det kan är robust, tvättba...

Snugli till ergonomiska Carrier omvandling

Steg 1: varningar Medan jag har gjort denna omvandling två gånger nu, och har framgångsrikt genomfört min baby i de trafikföretag som jag har gjort... Jag skulle vilja säga att jag inte är ansvarig för säkerheten för ditt barn efter med hjälp av dess...

Akterspegeln ersättning med en plywood kärna

denna handledning kommer att fokusera på den vanligaste typen av akterspegeln jobb; Hur man ersätta/bygga en plywood kärnhus akterspegeln. Visar vi steg för steg hela processen med material och tekniker som visat över många framgångsrika ombyggnader....

Ulltuna hjälm (Viking rodret)

Denna härdat läder hjälm är bra för reenacting, renässans mässor eller oavsiktligt skrämma grannarna. Denna typ av hjälm är trevligt eftersom det inte kräver stora bitar av läder eller bitar av enhetlig tjocklek, så kan det göras från rester och matr...

Stor taklampa

detta är en stor taklampa gjord av vävd plastpåsar, vissa bitar av plywood eller styrelsen och tunna stavar om materialet för flexibel för sin storlek. Detta är en 20 kilo (40 lbs) ris väska som inte behöver stöder stavar som materialet håller sin fo...

Hur man gör Awesome (och lätt!) Kasta kuddar

är din soffa saknar pizazz? Är din sittgrupp tråkigt? Är den fåtöljen obehagligt kala? Då är detta Instructable för dig!Kasta kuddar är bra komplement till någon del av möbler. Och de är så lätt att göra!Material:SymaskinNål och trådTyg (valfri storl...

Hur man gör en kattunge sele

jag hade några återvunnen polyester fleece överblivna och var fortfarande i ett kreativt humör.Jag behövde en sele till hjälpa mig umgås kattungarna. Som tillät mig att använda båda händerna för att arbeta medan de sov, men ändå hållit dem så nära mi...