Vinter kläder Torkställmin vinter kläder rack började med behovet av att torka mina barn våt, snöiga vantar, hattar, snö byxor och rockar.
Mina behov var nära dörren, kan vara lagrade ur vägen och lätt att använda.

Efter att titta på olika alternativ detta vad jag kom med.

Vad du behöver:

1. fack/Torkställ. Min var plast, jag hade andra alternativ runt bruket vad du har / fungerar för dig.

2. rep/tågvirke, använde jag ett nylonrep

3. några päls krokar av något slag att sätta på vägg/dörr.

4. sunt förnuft--denna inte en tanke, använda vad du har att passa dina behov och situation.

5. andra--Några zip band, en caribeaner och en låga att täta ändarna av repet så det inte Frans.

Vad jag gjorde:

1. hittade en plats att placera mitt rack, jag bestämde mig för att montera den på baksidan av vår dörr kommer att garaget, vi använder inte det mycket och det är rätt på posten sätt, bredvid garderoben att vi behåller den rockar och grejer. Vatten/snö kan rinna och går vidare till tvåan (vintern matta). Placera den där det gör mest känsla/verk för dig

2. jag satte 2 krokar på dörren, de är bara små klädkrokar. På sommaren har vi fortfarande 2 klädkrokar att använda.

3. jag knutit några av repet på sträckbänken, justerat repet så mina barn kunde hänga och placera det grejer på den, hattar och vantar på toppen,
byxor och rockar på galgar, du kan också bifoga kläder stift för att hänga saker, men detta fungerar för oss nu.

4. När grejer är torr tar vi det sätta i garderoben vid räcket och sedan kan hänga rack platt på baksidan av dörren.

Relaterade Ämnen

Geniala kläder Torkställ för Camping

har du att älska denna design. Det är kompakt, det är robust och det är genialt! Gå till källan.Denna Torkställ baseras på uppehåll två koncentriska, liksidiga trianglar för att göra sex cross delar för hängande våta kläder eller handdukar under en l...

Dekorativ bambu kläder Torkställ

jag ville ha en inomhus torkskåp rack som bara kunde lämnas ut när inte i använda. Min lägenhet är bara inte tillräckligt stor för att lagra allt jag vill göra.Wheres torkning rack i detta bild tycker du?Det är den dekorativa massa bambu. Det stannar...

Kläder Torkställ

Samtidigt försöker bestämma perfekt mors dag present till min fru, kom jag över flera torkställningar fästs hennes Pinterest konto.Medan vi har ett fint storlek hus, det finns inte mycket i vägen för ställen att hänga våt tvätt. Vår HOA tillåter inte...

NPWGS (icke-permanenta vinter kläder lösning)

Vintern är på väg. Detta gäller alltid, sedan efter en vinter är före nästa, och detta är ingenstans mer sant än i närheten av garderoben. Halsdukar, vantar, handskar, mössor, benvärmare - även de udda plushie - de tar på sig att täppa upp oavsett ut...

Vinter cykel kläder för mindre

Steg 1: En kort historia/fysik/textil lektion Innan du går in på hur man hålla dig snygg och toasty medan ridning genom det hemskt vädret utanför, en snabb avledning till vad du behöver att hålla värmen i hård vind.Normalt håller kläder dig varm geno...

Utomhus projektorn skärmen på en Budget

Outdoor filmer och videospel kan verka som en nisch verksamhet, men det är en unik upplevelse som är en stor folkmassa behaga om du har en stor utomhus. När du börjar använda det, verkar gå tillbaka till din gamla TV olika alldeles. Det är ganska kul...

Hur göra din läderstövlar pågå för evigt (eller åtminstone längre än nästa kille)

bra stövlar är inte billiga. Billiga stövlar är inte bra. Som ett verktyg BANVAKT tillbringar jag mycket tid utanför under svåra förhållanden på arbetsplatsen. Mina stövlar, medan tuff (de måste vara), ofta betala priset eftersom jag KNOGA genom lera...

Slöfock beanie mössa tillverkad av återvunnet T-Shirts

Kan inte sticka? Kan inte virka? Inte ett problem. Om jag kan göra detta, kan du göra detta.Som någon som äger ett litet bibliotek av allt man kan behöva lära sig att virka, måste jag erkänna, jag helt enkelt inte kan få igenom mitt huvud, eller jag...

DIY kamerarigg

bygga en avancerad kamera mount/stabilisator rigg för mindre än $120 från material som finns runt huset och den lokala järnhandeln!Jag är en blivande filmare och fotograf och har under åren experimenterat med många olika sätt att spela in video. Min...

Lång kille Mods: Övergripande Extender

"Hur är vädret där uppe?" "Har du spela basket?" "Jag önskar jag hade några av din längd", "Det måste vara skönt att vara som tall"... bara några av de frågor och kommentarer jag får nästan dagligen. Att vara lång d...

Steampunk Mekaniska bellpull

jag kommer att berätta hur jag tog ut vår vile dingdong klockspel och ersatt med skräddarsydda traditionella bellpull tillverkad mängd köpt och hittade poster, i steampunk-stil.Steg 1: delarDu behöver:Något att vara bellpull. Jag hittade denna fina t...

Göra en vänskap att hitta E-textil Monster Hoodie med Neopixels

Fick hålla sig varm i vinter, och vad bättre sätt för att göra det än att hitta fler vänner till krama med under snöiga månader. Den Monster hoodie hittar alla vänner du behöver genom att testa dem med sin touch känsliga tass madrassera och lysa upp...

Konvertera din lastbil i en husbil

om du har en lastbil med en topper, detta instructable visar dig hur att designa och bygga en sovande plattform för sängen av din lastbil. Plattformen gör att du kan lagra din camping leveranser under din säng och eliminera behovet av att ställa upp...

Vinter Hardfloor mjuk mocka läder Baby Walking skor

HejOm du har någon av följande situationer, är dessa skor viktigt:En bostadsyta med trä eller någon hård ytaEtt barn som börjar gåVintertemperaturenEftersom dessa skor helt förhindra halk- och fallolyckor på hårt golv som motverkar barnet lära sig gå...

Billig vinter skoter spackling

Ridning på vintern kan vara bekvämt och prisvärt.Mycket lite material, tid och pengar måste investeras.Steg 1: Rida din skoter i mycket kallt väder.När du vet vad du vill,Du kan använda vad du har,för att göra vad du behöver.Jag ville ha en mycket hö...

Lätt salta vinter grönsaker gryta med Quinoa

detta är en riktigt välsmakande grönsaksgryta, som tack vare quinoa, har ett komplett protein men inte gluten eller kolesterol. Jag är en stor peppar solfjäder så du kan justera nedåt om du inte gillar att smak, men du kan leva på detta i dagar och i...

Varm vinter mössa med ingen dimma facecover

För alldeles för länge jag har uthärdat de orättvisor som är dimmigt vision när utanför under kalla dagar.Jag behövde en åtsittande varm vinter mössa. Jag har aldrig kunnat bära en halsduk utan imma mina glasögon så jag behövde göra någonting åt dett...

Vinter bevis någon sko - med DIY dragkraft spikar

Vinter bevis någon sko med dragkraft spikar gjord av en enkel 3D tryckt del som du kan använda för att förhindra att du halkar på isiga vägar och stigar. Nu ska du kunna tryggt stå, gå eller springa på bara om någon isig terräng.Använda 3D-tryckta de...

Solar Power kläder torktumlare

denna lågteknologiska Strömsparare består av en 20-fots längd av rep och tjugo eller så kläder stift.Steg 1: Med en Torkställ inuti fungerar också bra, men det tar lite längre tid att torka kläder.Steg 2: Energi minskning här kan vara betydande. Hang...