Virkade spetsar murare burk lampaJag har mycket svårt att kasta bort glasburkar. Ingen Glasåtervinning finns här, så jag försöker använda min burkar med lock om och om igen. (Några gånger mängden glas över whelms, så jag måste slänga dem). På Pintrest såg jag en burk som hade täckts med virkade spetsar. Inga instruktioner om hur du gör det, men jag har tillräckligt med erfarenhet som jag kunde lista ut mönstret genom att titta på den. En gång fick jag en gjort jag gjorde en hel del mer, inte säker vad jag skulle använda dem för, då jag fick idén att göra en av dem till en lampa. Det visade sig så skönt att min dotter frågade om hon kunde ha det att hänga i mitt barnbarn bäddsrum. Så är här instruktionerna på hur till vända en murare burk i en virkade spetsar omfattas lampa. Här går vi.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY murare burk Lamp w / Switch

MATERIAL & komponenter:-lampsladd, ungefär 6-9 fot-på/av Vippbrytare (mine råkar vara en tumme switch. golv växlar finns också)-lampan uttaget (min är standard vit porslin. porslin är bättre med splittras värmen än plast)-lampa (jag använde en vintag...

Murare burk Edison lampa

Hej killar, jag är stolt och glad att visa er min nya instructable.I år till jul beslutat jag att bygga presenter av mig själv. Jag gillar träbearbetning, jag är inte en expert eller en professionell, men jag hålla försökande =). Det är därför jag va...

Göra en murare burk småsak lampa

detta är ett enkelt projekt, mycket billig och lätt att göra. Målet är att förvandla en murare burk (eller någon passande glas eller plastburk) till en bländande lampa. Otänd burken gör en enastående ljus catcher om hängde i trädgården eller visas ut...

Att göra en murare burk Edison lampa

I den här videon gör jag en enkel murare burk Edison lampa. Dessa är mycket roligt att bygga och du kan använda något du har liggandes att göra dem....

Murare burk Pipe lampa

Detta är ett roligt litet projekt att bygga ur skrot pipe och en gammal murare burk. Ett annat alternativ är att köpa delar från järnhandeln som ska köra runt $50.Denna lampa byggdes från inköpta ½" rör och rördelar. Armaturerna är allmänt säckar. Rö...

DIY murare burk glas ljus täcker

Lägg till stil och färg till valfritt rum genom att skapa enkla mason burkar lätt täcker.Detta projekt är så snabbt och lätt att göra och armaturer kan du skapa är oändliga.Material som behövs:-Mason jar(s)-Armatur-Lampor-Exacto kniv-SaxTid: 10-15 mi...

Kul & lätt murare burk mosaik

Jag älskar burkar. Jag har alla möjliga runt mitt hus väntar ett syfte. Jag blev mycket upphetsad när jag visste murare burk utmaningen skulle komma, det enda problemet började jag har var att avgöra vilka projekt att fokusera på. För detta Instructa...

MURARE burk SCRUBS och salter

Behöver du stora och små mason burkar.FÖR SCRUBS:Stor bunkemäta skedar och kopparOlja för att förstora (kokos, druvkärnor, olivolja)Eterisk olja eller växtbaserade tealkaramellfärg (valfritt)oavsett ingredienser för skrubba du.Jag använde havregryn o...

Murare burk mysiga

virka en söt murare burk mysiga så kan du servera varma drycker i fashionabla burkar i vinter. Detta kommer att skydda dina händer och hålla din dryck varmare längre.För detta instructable en grundläggande kunskap om virka är tillrådligt eftersom jag...

Skapa din egen Solar Powered murare burk nattlampa från skräp

det är våren vilket naturligtvis innebär två saker:-Regn, snö och snö-spadar har lämnat wornout, skadade och trasiga sol trädgård ljus på gården.-Plantskolor kör specialerbjudanden på nya sol ljus (jag hittade flera butiker som säljer dem för $1 styc...

Hur man gör murare burk hängande lampor

Vi är kär i hur enkla och vackra murare burk hänge ljus projektet visade sig! Du kan använda någon typ av glödlampa som du – vi älskar Edison lökarna för deras vintage charm!Denna murare burk hängande armatur gör för stora sovrum belysning, eller du...

Hur man gör en murare burk armatur

MaterialJB weldEnkel armaturSmå watt lampor som passar i din fixtur (matcha antalet socketar på armatur)Mason burkar (matcha antalet socketar på armatur) med öppen topp lockSprayfärg i önskad färgLAMP sladdenTidningenPapperstallrikenRör om pinnarTråd...

Murare burk ljuskrona

enkel ljuskrona gjord med husgerådSteg 1: verktygDrill, skruvar, häftpistolSteg 2: material wood-baseolika storlek mason burkarWireljus-lampa kitkedjaSteg 3: arrangemang ordna burkarna i mönstret du... Jag gjorde små medium stora... små burkar på i i...

Lätt murare burk hacks

Hej, är detta instructable som ni kan läsa om murare burk hacka,I princip jag har laddat upp 3 hacka (orsak inte vet jag mer), alla av dem är gjorda av material tillgängliga hemma, så du inte behöver köpa någonNJUT AV DETTA INSTRUCTABLES OCH GLÖM INT...

Iced Latte i en murare burk

Redo att sitta ute och grilla i helgen? Prova att göra egna iced latte eller kaffe i en murare burk för en cool blast av koffein som är bakgård godkänts.För att göra denna uppfriskande dryck, behöver du:-Espresso grunder-Espressomaskin (eller hur du...

5 steg murare burk Planter

denna murare burk planter är kul och lätt att göra. Min syster och jag gjorde det och kommer att ge det till vår mamma i julklapp. Personligen vi att göra det en ört av månad planter men det kan användas för någon form av anläggningen. Det är också e...

Murare burk Terrarium

skapa ett Terrarium med en murare burk! Ett Terrarium är en sluten behållare som växter kan växa inuti.Detta projekt är enkelt, Billigt och snabbt. Det kostar mindre än $15 och tar bara till en halv timme att slutföra.Steg 1: Skaffa material. Innan p...

Boka sida murare burk

ibland jag göra konstiga saker som kunna ser ganska bra. Som lim bitar av boksidor till en murare burk och sätta ett ljus i den. Fantastiska!!!Leveranser:* mason burkar* sidor* lim* pensel* garn* konstgjorda te ljusSteg 1: Skär kopiera och klistra in...

DIY Fairy ljus murare burk w/blad

Jag ville göra en fairy ljus av en murare burk och sätta i bladen för en woodland-ish slags känsla. Tack vare Instructables, vi fick en leverans av Dremel verktyg för en Dremel bygga natt på kanin hål Hackerspace och bestämde att detta skulle vara en...