Wildfire Chopper (motorcykel)Detta gjordes alla av mig själv och med massor och massor av lego inspirerat vapen.
Relaterade Ämnen

Enkel DIY elektrisk motorcykel konvertering

vi började med en Honda Rebel junker och en dröm - att göra en praktisk, noll utsläpp fordon för pendling i San Francisco. Efter samråd med några planer tillgängliga online som krävde hugga ramen betydligt, beslutade vi att räkna ut det själva. Beväp...

Hur man installerar en LED motorcykel strålkastare

Här är det! En ny LED strålkastare för motorcyklar med hög prestanda 4D LED projektor lins, CCFL Angel och djävulens öga. Det kan tillämpas på många modeller: Motorisk cykel och sport cykel / Cruiser / Chopper, Honda, Kawasaki, Yamaha, Aprilia. Dimen...

Self balancing Raleigh Chopper inspirerade elektrisk skoter

Som en ivrig maker av "saker som Seg" här är inspirerad av 1970-talet Raleigh Chopper cykel.Jag deltog nyligen i Hackaday konkurrensen med MediCycle: MediCycle detta var en stor en hjulförsedda elektrisk motorcykel stylad maskin. Imponerande ser...

Knex man motorcykel transformator

jag gjorde detta för 2 veckor sedan det ser mer ut som en chopper cykel men Dömsom om jag börjar alla mina transformatorer med en knex manhär var mycket snyggt det ser ut som på den andra filmenSteg 1: knex man cykel steg 1Steg 2: knex man cykel steg...

Dubbla högeffekts LED motorcykel strålkastare

Denna guide visar dig ett sätt att göra ett par höga powered LED strålkastare för chopper, hog, grenen-raket, cruiser, scoot, eller helt enkelt motorcykel. Designen använder lättillgängliga koppar beslag för bostäder och några brons gängstång för mon...

DIY || Chopper Motocycle från elektroniska delar ||

DIY... En dekorativ motorcykel chopper gjord av elektroniska komponenter. Om du vill göra bara följa mina steg som du ser i videon...Jag hoppas ordnade denna konstruktion, för mer DIY videos Vänligen prenumerera på maj Youtubekanal, gilla och dela......

Atomic Zombie blodbad chopper cykel

fullständigt upphävande mountainbikes med v-formad ramar har blivit mycket populära under åren, så är det inte konstigt att lokala deponin har sett mer och mer av billigt stål versioner nyligen. Den genomsnittliga livslängden för en varuhus typ cykel...

Budget Chopper cykel

detta är en instructable om hur man bygger en chopper cykel på en budget.Den främsta inspirationskällan för detta kom från AtomicZombie och Koolkat's instructables.Jag har återvunnet så många delar som möjligt, och använt skrot material när jag kunde...

Bygga din egen elektrisk motorcykel

ÖversiktDet färdiga projektet är en 1981 Kawasaki KZ440, omvandlas till elektriska. Den drivs av fyra Optima gul topp förseglade (AGM) bly-syra batterier, som driver en Briggs & Stratton Etek elmotor. Hastigheten på motorn styrs av en Alltrax varumär...

Bygga en elektrisk motorcykel på en budget

Målet med detta projekt var att konvertera en klassisk motorcykel i en ren, tyst, elektriska dagliga drivrutin som skulle minska den bil förorening genom mitt kort till mid-range drivande resor.Kostnad: $1.000Område: 40 MilesHastighet: 40 mph med nuv...

Elektrisk motorcykel

Projektet började med en gratis Razor Pocket Mod Scooter hittade på sidan av vägen. Även om det inte körs, var ramen i god form. Jag beslutade att använda oavsett delar jag kunde rädda och kombinera dem med en mountainbike och anpassade kroppen att b...

Elektrisk motorcykel på Instructables/hantverkare erfarenhet Webcast

det senaste fredag fick jag gå till Chicago för att möta upp med andra Instructables författare för en direktsänd webbsändning på hantverkare upplevelsen att visa upp våra DIY projekt! Jag tog ut min DIY elektrisk motorcykel!...

Ingenjör egna elektrisk motorcykel!

Konvertera en motorcykel till en elbil är inte så svårt som du kanske tror. En EV konvertering kan göras med 100% off hyllan delarna med hjälp av olika byggandeanvisningar tillgängliga gratis på internet. Massor av människor har byggt dessa saker inn...

Hur man bygger en 24 Volt elektrisk motorcykel

Jag har tittat på några elektriska fordon (EV) bygger för motorcyklar på Instructables och de alla var mycket hjälpsamma. Jag hoppas att lägga till dem som har gått vidare och byggt, delade och motiverade mig att bygga en. Detta är hur jag gick om at...

Hur man bygger en 72 Volt elektrisk motorcykel

till salu - http://www.ben.cbccinc.com/BEM/forsale.htmIngen gas, ingen olja och nästan tyst. 72 volt, 70 km/h ren roligt. Detta är hur jag byggde en elektrisk motorcykel.Steg 1: Varför och hur jag bara arbeta 3 miles hemifrån men med gaspriserna tapp...

Hur man bygger en 96-Volt elektrisk motorcykel

som många andra jag beslutat att sluta vänta på att en anständig elektrisk väg cykel till ett rimligt pris, så jag byggde en ut en ledig cykel jag köpte på eBay för ca $700. Jag bygger min på en 82 Yamaha turbo eftersom 1) jag har ICE version (därav...

Stealth elektriska Monster Chopper

helt elektriska driv monster chopper cykel med jättestor fyra fot gafflar. En integrerad hub-motor och batteri Pack döljer sig gaffel gör detta en snazzy, smygande kryssare som inte kör på döda irakier och håller den kanadensiska badtunna marknaden f...

A-600 "Låg Sonja" Chopper

kolla min Stuart W.R. V4 också!Jag använde all min inspiration källor (American Chopper, MC-Build Off, etc.), och kom upp med detta:A-600!Det är V2 av A-400, en sport cykel jag gjorde för ett tag sedan.Använde en hel del bendies för design, men det ä...

Anpassade Lego Chopper cykel

gör du någonsin tröttnar på din Lego tecken kör runt på fyra hjul? Usch, så tråkigt. Ja, tur för dig, jag har några enkla instruktioner för en trevlig chopper cykel. Och få detta, det har två hjul! Slutligen kan du få från de dumma bil sakerna.Men på...