Windmill Guy Costumejag trodde id fortsätta Zelda kick jag på genom att publicera min förra året halloween kostym. Det är för er som inte vet wind mill killen, Guru Guru, från legenden om Zelda-serien.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Biblical times Costume

Well, I had to make this costume for a bible project, and I searched all over the internet for a way to make a good costume that could get me good marks. Men jag hittade ingen. så jag bestämde mig att göra min egen. Jag hoppade över till FabricLand o...

Cardboard Minion Halloween costume

This is a costume I made for myself with mostly cardboard and makedo, to impress my kids and other kids during trick or treat :)I aktion!...

Jag är bara en Bill Costume

här är med denna kostym. Jag kom upp med det och började beställa delar redan i September. Planen var är () att bära det till National Zoo natt av Living djurparken händelse. Det är dock en mycket verklig möjlighet att jag inte kommer att kunna bära...

Wind-Up Doll Costume

Denna wind-up docka kostym är den perfekta interaktiva kostym för Halloween. Inte bara är det super söt, men nyckeln faktiskt visar! I denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör nyckeln mekaniska eller tråd det upp för att vända med en knapp.Jag...

Costumized controller

Wath tycker du behöver?1. en styrenhet (Ps, xbox eller något annat).2. Spray färg eller om du vill ha normal färg.3. slipa papper.4. kanske om du vill ha en stencil för färgen.5. en skruvmejsel.6. en skål för skruvarna (som du inte förlorar dem).7. o...

DIY Dead Space Isaac Costume

Denna handledning utforskar processen att göra en Isaac Clarke kostym från Dead Space TV-spelet. Detta projekt kan bli mycket tidskrävande, beroende på hur mycket detaljer du vill lägga till outfit.Steg 1: Samla leveranserFör denna dräkt behöver vi k...

DIY Harley Quinn Costume

Hej alla! Välkommen till detta Instructable, där jag ska visa dig min ta på Harley Quinn från Batman: Arkham City. Detta kom om var eftersom jag nämnde, snarare avslöjar, att min bästa vän att hon ska klä som Poison Ivy för Halloween eftersom hon had...

Fallout: New Vegas Ranger Armor Costume

Hi guys!Jag har varit inaktiv en tid, och så här är mitt nya projekt jag har jobbat på den.För alla som spelat Fallout: New Vegas, detta är den faktiska i spelet Ranger bekämpa rustning.Ledsen om detta är bara ett bildspel, jag har inte som mycket Pi...

LEGO-Man Guy Fawkes

Lego-man Guy Fawkes. Tillverkad av kartong och limma....

Alice in Wonderland Costume

Learn how to make your own Alice in Wonderland Costume!...

Angel of Death Grim Reaper Costume

I built and wore the Angel of Death Grim Reaper Costume for the 2013 Nyc Halloween Parade. Jag ville Reaper till verkar vara gick ut med bränderna i helvetet fortfarande sjudande. Letar du efter själar!Vingar:Jag gjorde vingar med 2 kompletta uppsätt...

Guy-Manuel Daft Punk hjälm med programmerbar LED-belysning

I detta Instructable, kommer du att bygga en Guy-Manuel de Homem-Christo Daft Punk hjälm med programmerbar LED belysning. Det är en lång projekt som kommer att ta flera tiotals timmar av arbete. Kompetensområden som kommer att hjälpa till med detta b...

Hur man gör en Daft Punk Guy Manuel hjälm och kostym!

Så, sedan min senaste bygga Isaac Clarke, det har varit en passion växer i mig för att göra rekvisita, därför bestämde jag mig att ta itu med ett projekt av högre magnitud och så valde jag att göra Guy Manuel hjälm från Daft Punk, så jag kommer att s...

Hantverk och teknik genom costuming

När jag Visa någon är en kostym som jag har gjort det första svaret alltid "det är häftigt! Vart köpte du det?" Jag berätta för dem "Jag köpte inte det-jag gjorde det själv." "Du gjorde det? Åh, kunde jag aldrig göra det."Och...

Mirror-Man Costume

Mirror-Man Costume.. i brist på ett bättre, mer superish namn. Gjort det i 2 dagar, inte så mycket som behövs för detta, och var den bästa halloween-kostym på min stad :D.Låt oss komma in i den.(Om du gillade den Mystique kostym, härs den ' kompatibe...

ARMÉN MAN HALLOWEEN COSTUME(1980-2005)

Hi guys detta är min första instructable, så jag försöker fortfarande att få kläm på det, väl njutaSteg 1: material Kläder är lätta att få beroende på om du bor nära en militär butik och vilken typ av soldat du kommer som (jag kommer som en soldat fr...

Impressionist Joker Halloween Costume

Quite by chance, I started making this Halloween costume for 2009. Jag var helt inställd på att göra mig själv en 1980-talet stil uppsvullna-sleeve Firestorm The Nuclear Man kostym, men då hade jag ett av dessa ögonblick (som vi alla gör ibland) där...

DAFT PUNK TRON (GUY-MANUEL) HELMET, WITH SUIT AND GLOVES

Hi GuysJag ska försöka visa er hur jag gjorde min Daft Punk hjälm och passar från filmen Tron.Vi går till en festival varje år det är främst maskeraddräkter och i år hade vi en episka uppdrag att dessa passar. Min hjälm var hederliga från Boba Fett h...

Gör en Steampunk tangentbord - Win Guy stil!

~ En postThe vinnare i Steampunk Weekly Challenge! Se det här: (länk) ~Greetings, min vänliga medmänniskor, och Välkommen till mitt kort (sarkasm alert!) tutorial på hur man konstruerar en Steampunk tangentbord - utan att helt riva styrelsen i proces...