Y'all redo för en hemlagad dubbel OCARINA?!that. ÄR. COOOOOOOORRECT!!! Jag har gjort, DRUMROLL snälla!!! en Dubbel OCARINA själv!!! Det är en dubbel med gravyrer på den vita tenor. Nej, det gjorde inte använda porslin. Jag använde crayola lufttorka. dags för bilder. SH'BOOM-BAM-BIZZLE!!!

EXTREMELEY viktiga uppdateringar! denna ocarina är borta med vinden! jag tappade den och båda kamrarna krossat. Ja. KROSSADE! SÅ SLUTA FRÅGA FÖR EN PRESTATION!!!

Relaterade Ämnen

3D utskrift dubbel Ocarina

El objetivo que pretende cumplir este heta es netamente ludico.En esta y otras Páginas he encontrado ocarinas de menor rango pero ingen lograba encontrar una del rango que yo buscaba por lo que tome esta idé para desarrollar la ocarina doble.El heta...

En färgglad Quilled gåva korg

Min första någonsin quilling projekt... Jag ville göra något annat, så utformade, omgjorda och kom upp med denna design av en quilled presentkorg.Men det ser mycket komplex, görs denna korg med enkla former limmas ihop för att göra den färgglada och...

Marshmallow Cookie

gillar du marshmallows? Tja... Vad sägs om kombinera det med cookies och sylt?Låter syndig? Det is... syndigt läckra!Steg 1: Att göra kakan 60 g saltat smör100 g socker1 ägg1 tsk vanilj smak225 g mjölSlå smör och socker tillsammans tills krämig. Till...

DIY CoreControl

designad av två Stanford professorer, Avacore Core Control är ett kylelement för den mänskliga kroppen som kommer att ge en idrottsman förmåga att återhämta sig snabbare än naturliga metoder såsom svettningar. En intressant produkt, men med en prisla...

Överblivna Rom julgranskulor

Det är samma berättelse varje jul... massor av härliga kakor, godis och mycket mer. Alla har fått nog av dem under de senaste dagarna och nu de förblir där orörd.Vilken skam vilket slöseri.Nej är det inte; Om du renovera dem till underbara fuktig RUM...

VATTENMELON & körvel TORTE

En torte en rik, vanligtvis en multilayer kaka som är fylld med vispad grädde, smör-krämer, mousse, sylt eller frukter och oftast garnerad. Denna torte görs med en rolig, Hemlagad piska grädde fyllning mellan lager av vattenmelon & körvel crepes! Bac...

Billiga lätt vinter mössa

hur man gör en hatt verkligen lätt i 5 minuter.Allt du behöver är:En gammal halsduk eller vissa trasa formad ungefär som en halsdukEtt gem (eller 2)Och en metall filSteg 1: Un-krökning gemet så det har 2 krokar på vardera sidan.Steg 2: Nu fil ändarna...

Hur man gör en Compact Flash-kort eller Microdrive starta Windows XP

detta är en praktisk metod för att komma runt kravet för XP som ska startas från fasta media. En av de största problemen med att bygga en bil pc eller annan mobil enhet är att verkligen ska du starta upp från en fast media för lång livslängd som stan...

Kylie Jenner Makeup Tutorial

Flytta på, Kim Kardashian belyser & contouring! Den hetaste makeup trenden utlöstes av Kardashian-Jenner klanen (eller deras team av mega-duktiga MUA, snarare) är nu Kylie Jenner Matt, naken, övertrasserat 90's-stil läpp och färska-inför SoCal babe u...

Hemgjord pektin

Hej alla och tack för besöket! För alla som har gjort någon gelé/jam innan, vet du att en av de mest avgörande komponenterna för att lägga till är pektin. För alla som inte har konserver innan, är pektin den ingrediens som "jells" frukten och ge...

Att välja din första Ocarina

Hi! Jag är Sharon. Detta är min första, väl, jag antar att du kunde säga det andra vänners kompatibla, jag gjorde denna kompatibel innan men på något sätt det försvann och jag hade inte ambitionen att åter göra det på gång... Så är detta runt ett år...

Hemlagad, All-naturlig, världen förändras tandkräm

Här är ett recept på en helt naturlig tandkräm som du kan må bra om hjälp. Det gör ditt mun känns ren och fräsch, och tänderna gnistrande vit.Denna recept kombinerar information från Bloggar, Facebook inlägg, eterisk olja och örten kataloger, ingredi...

1. hemlagade kniv (W/ Limited verktyg)

detta är min första hemlagade kniv. Jag hade några 16 gauge kolstål liggandes och bestämde mig för att prova min hand på att göra en liten kniv över den grova på två dagar. Även om det är tunt fungerar det fortfarande bra för sin storlek. Jag vill nä...

En grundlig guide till hemlagad italiensk (amerikansk) tomatsås (för pasta, spaghetti, lasagne, etc.)

Detta är min första instructable - jag har haft många idéer för vad min första borde vara, men det verkar jag aldrig har tid att sammanställa dem i en instructable. Bland mina många hobbies är matlagning, och jag har alltid varit något berömda för mi...

Minecraft Steve modell! w / Bonus dubbel bröst!

Min lillebror är ett stort fan av Minecraft och julen kommer upp, så jag tänkte istället för att köpa en Minecraft med nuvarande, varför inte jag göra honom en Minecraft gåva? Mitt svar var att göra en modell av Steve!Denna modell är ganska rakt fram...

DIY dubbel sidig örhängen med Swarovski Crystal Post & fläktade stöd

Denna dubbla dubbelsidig örhängen/öron jacka/front tillbaka örhängen/baksidan stud örhängen, men man kallar det har varit i trenden för ganska lång tid nu. Så jag tänkte att det ska bli intressant att prova på hur man gör dem. Jag använder lite plast...

DIY dubbel dubbelsidig PCB/Circuit Board etsning

detta är den metod jag använder till etch dubbel dubbelsidig kretskort hemma. Jag har använt olika metoder för de senaste månaderna och har bosatt sig på den här, som jag anser vara det mest pålitliga sättet att få båda sidor att rada upp.Vad du behö...

DUBBEL HOP öl (torr hopping)

Detta är hur jag gjorde min dubbel hop öl (torr hopping).Det är ett enkelt sätt, med enkla råvaror.Det är hoppy, färska, och med en antydan av honung smak. Det har en tjock, ihållande skum.Detta är min första tid torr hopping (jag är verkligen nöjd m...

Nr-Weld dubbel fat rökaren (och hur man använder det)

om du är någonting som jag, du har nog kört på detta problem:1.) jag behöver att röka kött. (Inte vill... Behöver.)2.) jag har inget begrepp om hur man svetsa och acetylen ficklampor kan lika gärna vara trollstavar.3.) jag är billigt.(Tja, som vi hit...