Zipper Pull örhängenNästan alla små objekt från ett öra wire kan du hänga så länge det är tillräckligt lätt. Zipper drar är extra perfekt, eftersom de har olika sätt att hänga dem och att hänga saker från dem. Detta innebär att du kan dingla kristaller, pärlor och andra pärlor från fliken dragkedja beroende på dragkedjan drar du använder, kan du göra industriella, ånga punk eller färgglada örhängen. Möjligheterna är lika varierande som dragkedjorna i världen!

Jag använde tampar från Swiss Gear ryggsäck.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Zipper Pull smycken

Att göra av dragkedja dra är örhängen och halsband så enkelt och roligt. Det är en bra idé för gåvor. Använde här jag silver dragkedja drar, du kan prova denna tutorial med ditt val av zipper pull färger och mönster.Steg 1: Saker krävs5 dragkedja dra...

Sugru zipper pull fix

en trasig dragkedja dra erbjuder en stor chans för mig att prova min första Sugru fix. Jag har använt gemet för ett litet tag nu och det kändes alltid som det var på väg att bryta. Så jag tänkte skulle jag prova något lite starkare. Ett foldback klip...

30 andra Zipper Pull

jag tror att nästan alla har haft en dragkedja flik bryta av eller kommer att ha en bryta ut i framtiden detta är bokstavligen den snabbaste och enklaste att ersätta den. Detta kan också användas för att anpassa din väska.Steg 1: Du kommer att behöva...

Taktiska Paracord Zipper Pull

Detta är ett super enkelt, men användbart sätt att göra taktiska dragkedja drar ur paracord, värme krympslang och lite eld.Fördelen med denna zipper pull konstruktion är att det är tyst - ingen jingling eller klingande längs. Dessutom håller värme fö...

Zipper pull, Loop anpassning

denna instuctable är en daglig levande stöd för en tetraplegi, en person med arthritics, karpaltunnelsyndrom, finger amputerad eller någon med hand funktionshinder. Zipper loopen gör det lättare att zip dragkedja. Denna anpassning kan användas på all...

Paracord Zipper Pull: Box Knut

Så-jag bestämde mig att ersätta min blixtlås med paracord på min tactical ryggsäck.Varför, frågar du?1. Paracord ser bättre ut!2. Paracord är mer slitstarkt.3. Paracord dragkedjor kan vara avslöjad för överlevnad ändamål.4. Dessutom är Paracord billi...

Zipper pull (snabb, snygg, praktisk)

jag har haft denna billiga dokument väska (från vissa conference) för ett par år. Zipper pull hade en loop som avbröt förra veckan. Jag bestämde mig att prova något nytt. Resultatet är denna zipper pull.Steg 1: Verktyg och material Zipper pull är gjo...

Sugru zipper pull

Sugru är en egen inställning gummi för fastställande, ändra och förbättra saker. Det formar som spela-deg, obligationer till nästan vad som helst och förvandlas till en stark, flexibel silikongummi över natten. Det finns i flera färger och är bra för...

Sugru Zipper Pull ersättare

det första som alltid verkar bryta på en ryggsäck är zipper pull. Jag vet inte varför, men min riva alltid av inom några månader. Riktigt stora slöseri med en väska, och en riktig krångel att inte ha längre. Jag beslutade att använda kraften i Sugru...

Sugru infunderas flätad zipper pull

efter två år av måttlig/tung användning min kameraväska hade förlorat en del av det är dragkedja drar, så jag föresatte sig för att göra några ersättare.Steg 1: Verktyg och materialVad du behöver:Material:-Strängad eller garn för att vara flätad-Drag...

Paracord Zipper Pull

Ja, tyvärr du förmodligen har sett många av dessa, men de flesta av dem är antingen för lång, inte använt rätt flätan (det finns olika de av en anledning). För att få till punkten, är detta den du kan använda.Steg 1: Få dina grejerJag har en "SOG&quo...

Hur man gör en Paracord Zipper Pull

vill du se hur vi gör våra Paracord dragkedja drar?Ta en titt. Vi har alla redskap att göra dessa på vår hemsida, eller säljer vi dem redan gjort i uppsättningar av tre. Hoppas du gillar.DougStockstill utomhus leveransstockstilloutdoor.com...

Fixa någon zipper pull med zip slips

Det finns ingen anledning att kasta ut en bra resväska, ryggsäck eller vinter jacka bara för att Dragkedjan bröt. Allt du behöver är en zip slips kan du reparera din trasiga blixtlås.Följ dessa instruktioner.Steg 1: Trasig dragkedjaUtan att behöva kö...

Zipper söm klänning för damer

Detta instructable är en figursydd, stretch Stickad klänning med blixtlås sömmar! Mmmhhh... Blixtlås...Jag har sett många olika stilar av klänningar som införlivar blixtlås, även klänningar gjorda helt av dragkedjor, (och hur grannarna som måste vara...

Zipper pannband / Fascinator

Hej, jag är Hazel Maker flickan! Jag lärde mig hur man gör en fascinator från en dragkedja att bära till ett bröllop eftersom jag inte skulle bära en hatt. Jag gillade det så mycket att jag gjort en mindre en också, att jag kan bära hela tiden, efter...

ZIPPER LOCK (& artrosdrabbade dragkedja Assistant)

kan inte bära dessa favorit jeans längre eftersom blixtlåset inte kommer att göra det jobb? Någonsin drabbats embarrasment av en halkade zip? "Hej kolla din flyga!" "Din dragkedja är ogjort" "Komjölk kommer att komma ut!" och...

Personligt första hjälpen Kit för fientliga miljöer

Hej Instructables gemenskapen,denna vecka presenterar jag du något helt annat än mina vanliga projekt. En vän till mig föreslog att jag skulle dela några av mina erfarenheter från att arbeta utomlands i vanligt fientliga miljöer. Ett första steg att...

Den perfekta väska

jag har gjort flera duffel väskor för olika ändamål genom åren. Detta är kulmen på all den kunskap jag har fått. Det kommer att hålla alla de saker du verkligen behöver i alla omständigheter, gör sin väg genom en flygplats till din sida, stå emot flä...

Crash Pad

Jag har tyger / silks i min "matrum" och älskar att göra tricks. Min man alltid cringes lite när jag tränar--han är rädd att jag kommer att göra en droppe och faller på trägolv och skada mig själv. Började jag funderar på att köpa en crash pad,...