3D utskrivbara Designer solglasögonFör att hitta rätt solglasögon som passar ditt ansikte är inte lätt. Så jag satte mig utmaningen att, med en konsument-nivå 3D skrivare, skapa en anpassad par solglasögon. Mitt mål var att ha en modell som är anpassningsbara, mycket låg kostnad, med en originell design och kan skapas i en enda utskrift. Efter en vecka av utveckling lyckades resultaten så här är en steg för steg riktlinje för att göra din egen par, med 3D programvara du väljer. Jag har använt Solidworks för 3D-modellering och ett Ultimaker Original för att skapa 3D tryck.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Alla läder solglasögon gjorda av läder skrubbsår

Just det du läste rätt idag kommer jag att visa hur man gör ett par alla läder solglasögon. Inspirationen kommer från en random metalbandet prop som jag såg och tänkte jag vill ha ett par av dem så jag gjorde min egen men inte är perfekta. Lädret jag...

Easy-peasy läderfodral solglasögon!

Jingle bells, jingle bells!Ahh, juletid... Du kanske tänker snö, filtar och en toasty äggtoddy vid den öppna spisen.Så varför i hela världen (på södra halvklotet) jag gör en solglasögon påse du frågar?Tja, tigger den australiska jul om en kall öl, ba...

Läder sidoskydd för solglasögon

Ett par decennier sedan jag red en motorcykel som min primära transport. I julklapp ett år fick min syster mig ett par Bausch och Lombe solglasögon liknar RayBans visas i bilden. Jag älskade dessa solglasögon och Red hela sydöstra USA bär dem. Efters...

DIY trä solglasögon med faner

I mitt tidigare inlägg förklara jag hur jag gjorde ett par glasögon med CNC.Denna gång ska jag visa dig hur du kan nå dem utan någon speciell utrustning, men endast med verktyg varje dag.Här är vad du behöver:Ark av fanérPVA lim för träSticksågManuel...

$5, inga verktyg, bambu solglasögon

Jag har velat ha ett par trä solglasögon för ett tag nu men har inte kunnat motivera ganska orimliga prislappen knutna. Efter att nyligen få ett par nya recept solglasögon beslutade jag att prova min hand på att göra några träramar för så lite som mö...

DIY dina solglasögon/3D glasögon

vad du behöver• solglasögon / 3Dglassesfärgval nagellack•tydligt nagellack•polish samma färg (som dina glasögon att täcka upp delarna du inte vill visa.)• Om du inte vill använda nagellack som du kan använda sharpies eller vit sharpie färg.Steg 1: na...

Anpassade Clip-on solglasögon med Sugru

Jag bära kontakter, min fru har inte. Naturligtvis detta leda henne att vara avundsjuk på min awesome solglasögon. För att hantera denna skillnad anpassade jag ett par nyanser hon gillade så att hon kunde klippa dem över sina glasögon.Stora solglasög...

$2.00 super Andy Warhol Nicolou inspirerade solglasögon

Detta instructable var inspirerad av en $530.00 par solglasögon. Glasen säljs på Moma och ingår i en serie av fyra inspirerad av Warhol och hans muserna. De har snygg design men prislappen var inte i mitt utbud av överkomliga priser. Detta är min rim...

Göra din egen solglasögon (eller glasögon) delar på en 3D-skrivare

båda templen på min nya solglasögon bröt! Designen har en svaghet som troligen kommer att orsaka någon reparation eller utbyte tempel att bryta på samma ställe. Problemet är Elvis/Vegas-look metall infoga. När templet flexar, tvingar stel metall alla...

3D tryckt solglasögon

Material:Givaren solglasögon, bromsok (linjalen kan användas i stället), modellering program, 3D-skrivare, Dremel med cutoff wheel, skruvmejsel, sandpapperSteg 1: mätning Från den givare solglasögonen ska du använda ett skjutmått och Mät upp alla fun...

Hur man gör en solglasögon/smycken stativ med hjälp av en återvunnen kartong rör

jag gör vinyl dekaler och har försökt att komma med något re-nyttigt att göra med Tom kartong rullar som vinyl kommer på. Detta är min första idé som jag trodde var lätt och användbar. Detta är också min allra första instructable... var försiktig! Ho...

Quiltad solglasögon fallet

en naturlig, men ändå moderna stil av tie dye skapar ett arrangemang av blues, purpur och grönt som täcker utsidan av detta fall. Inklämt bakom detta tyg och en annan olika tyg med en naturalistisk stil som består av ljusa gröna blad och vines, är en...

DIY trä solglasögon

Hej jag form Norge.Mitt första försök till att göra trä solglasögon var 4 år sedan, men detta försök lyckades inte mycket väl. Men ungefär ett halvår sedan jag äntligen lyckats. Min forskning i projektet började i princip från början. I början hade j...

Anpassade solglasögon

När det gäller solglasögon, passar en storlek inte alla. Hur många gånger har du silats genom glasögon racket försöker på flera olika par som "ser cool" men inte passar eller ser roligt eftersom de inte sitter rätt i ansiktet..??Anpassade 3D try...

DIY-förbud - trä solglasögon

Hej vill idag jag berätta historien om min Diy-Ban solglasögon.Jag är italienska, ledsen ibland min engelska det inte är alltid korrekt.Jag använde en typ av tropiskt trä kallas Ipè är mycket tung, hård och stabil.Steg 1: CAD: modellera 3D Med 3D stu...

SOLGLASÖGON från ZIPTIE

HejNU ÄR VI HÄR ATT GÖRA NÅGRA INTRESSANTA SAKERJAG MÄRKTE ATT DE SMÅ BARNEN ÄR RIKTIGT FÖRTJUST I SOLGLASÖGON SÅ JAG GJORDE EN SOM INTE KAN SKADA DEM.SAKER KRÄVS1) ENDAST ZIPTIEOCH EN SAX SOM ETT VERKTYGSteg 1: Böj ZIPTIETA 8 TUMS ZIPTIE OCH LÅS DET...

Paracord justerbar solglasögon rem (Super-enkel)

i detta Instructable, lär du dig hur man gör en extra lätt, super enkelt paracord solglasögon rem/Logoband. Logoband använder en enkel sladd lock att göra det justerbara och en extra tight snaran i varje ände för att fästa till glasögonen.Steg 1: ing...

DIY solglasögon fall | Sommaren DIY (lätt & inga Sew)

https://youtu.be/WCQKyK-iZ24Steg 1: För DIY solglasögon fall du behöver! För DIY solglasögon fall behöver du:-skum ark-DIY solglasögon fall mall-sax - fin punkt penna eller penna-limpistol-band-vatten droppe formade kristaller.Steg 2: I denna snabba...

3D tryckt solglasögon lagring

jag har ett problem - jag köpa många solglasögon. Allt billigt, allt nödvändigt. De höll på att bli en enorm hög och en enorm irritation.3D-skrivare till undsättning.Jag har en rack av hyllor som har en sida som är praktiskt att tillgång och gör inte...