7 saker att tänka på när du planerar en trädgårdEfter 20 år av professionellt utforma och underhålla trädgårdar, har jag några saker att dela med dig om att planera en trädgård. Tro mig, jag har gjort min del av misstag och har lärt sig så mycket från försök och misstag. Är inte det det bästa sättet trots allt? Trädgårdar är våra utomhus vardagsrum så som ändringar, tillägg eller omskapa du planerar, det är muy bueno att lägga en tanke på det. Även om du anlita någon som kan göra det åt dig, är det bra att tänka på dessa saker innan det första mötet.

Eftersom vi filmade videon ungefär en månad sedan, har 7 saker faktiskt förvandlats till 8 saker. Jag innehöll inte ursprungligen den 8: e eftersom jag tyckte det var så uppenbart men i efterhand lagt till ett kort klipp i bara några dagar sedan. Detta mysterium #8 är: hur mycket vill du spendera? Som något projekt du har på gång, detta bestämmer resultatet. Vad är att säga om kaviar smak på en bönor och frank budget?!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Karaktär kostym smink - saker att tänka på, Tips Du kan använda!

jag älskar verkligen Halloween (.. .och bär kostymer till cons... och bara klä upp i allmänhet), så jag gå-all-out när jag kan. För att driva de vissa dräkter over-the-top och har du sett din bästa (eller värsta) det finns några underbara lilla ändri...

Saker att tänka på när du väljer ett företag konferens för ditt företag

Företag som arbetar online, på flera platser, med kunder både hemma och utomlands kan alla dra nytta av ett web conferencing företag för att möta deras behov och ge mer effektivt och flexibelt arbetande lösningar till företag. Som online arbetet blir...

Saker att tänka på när söker en trädgård Shed till salu

Sommaren är en populär tid att investera i trädgård shed till salu. Som människor börja genomföra mer DIY projekt och inse att de är måste lagring överstiga vad de redan har, en trädgård skjul till salu tycks vara det lämpligaste alternativet. Om det...

Viktiga saker att överväga när byggnaden ett intranät

det finns många saker att tänka på när du skapar ett intranät. Denna guide tar dig genom de faror och fallgropar intranät skapande – och ge dig några tips på vägen. Intranät är ett bra sätt att göra ett nätverk av datorn fungerar effektivare - särski...

Bästa gratis saker att göra på Walt Disney World

tänka mig scenariot. Du kan ha gått igenom denna samma scenario själv (även om inte nödvändigt som extrema)...Du kommer på en resa till Orlando, Florida med din familj på fyra. Ditt huvudsakliga mål här är Walt Disney World. Ditt livslånga dröm om at...

WDW - saker att Bring och förslag för att fylla din resa med Disney Magic!

HejLåt mig börja med att säga att jag inte vet allt om Disney på något sätt men jag har varit ner till WDW drygt 20 gånger och har genom åren lärt mig några knep som gör det bara lite roligare. Kommentera gärna nedan några tips eller knep att du har...

Saker att göra medan uttråkad i skolan.

jag hatar att vara uttråkad i skolan under föreläsningar om antingen skit jag verkligen inte bryr sig om, saker jag redan lärt mig, något som är helt erelevent till vad ditt lärande, inte wan't att göra något, ect. Detta är en instructable att visa d...

10 saker att göra med gamla rep

idag, jag kommer att visa dig tio saker att göra när du har gamla eller överutnyttjas rep.Steg 1: 1 hängande gungaAnvänd gamla rep för hängande träd gungor eller någon annan typ av swing.Steg 2: 2 Monkeys fistDu kan binda en "Monkeys fist" knut...

5 saker att göra med en Ping Pong boll

Vänligen Betygsätt detta Instructable och följ mig för mer coola steg för steg-guider.Gjort av Manish KumarSå idag kommer jag att tala om 5 ovanliga saker att göra med en ping pong boll. Dessa plast bollar komma mycket billigt och kan användas för de...

75 saker att göra medan körning

75 saker att göra i en bil1. falska carsickness.2. luta dig tillbaka i din plats på personen bakom dig.3. fråga. Är vi framme snart? Varje 5 minuter.4. har argument med någon i bilen.5. sticka huvudet ut genom fönstret som en hund.6. Sjung med radio...

Coola saker att göra med gamla rc bildelar! #2

Yay min nya Xbox 360 kom med posten idag, men enda är att jag inte har någonstans att lägga den. Så finns det bara en sak att göra, göra en hylla av gamla däck från en rc bil.Steg 1: saker du behöver. Detta instructables är ungefär lika enkelt som de...

10 roliga saker att göra med en 2 liters flaska

Här är 10 snabb och lätt saker att göra med en 2 liters flaskaTitta på Video1. skär botten av två flaskor och med en wiffle bollen, kan två personer spela fångsten.2. Ställ in flera flaskor och öva din bowling med en gummiboll.3. skär botten av två f...

Att hålla barnen underhöll i bilen: 12 roliga saker att göra med bara penna och papper

när jag var liten, jag hade skitkul på väg resor! Vi vill ofta tillbringa dagar på vägen, och oss barn var alltid underhållen. Gissa vad? Vi hade inte en DVD-spelare i bilen, vi hade inte ett spel system (Gameboy, Sega, Nintendo DS, etc.) Vi var tvun...

10 saker att i Far Cry 3 efter du slå spelet.

Jag älskar Far Cry 3, det är ett roligt spel, öppna världen, jakt, obegränsad vapenattacker, det är allt så bra.Jag sällan gå tillbaka för att spela ett spel efter jag fick det, men Far Cry alltid haft mig komma tillbaka igen, så här är en lista med...

5 saker att överväga innan byggnaden ett skjul

bygga ett skjul kan vara ett spännande sätt att lägga till några lagringsutrymme i din bakgård. Oavsett om du behöver ett område att förvara trädgårdsredskap, hushållsapparater verktyg eller andra hem förbättring artiklar, erbjuder ett skjul en perfe...

Uttråkad? Top 10 saker att göra här sommaren detta år Awesome fantastisk enhet uppfinning

följer min Youtubekanal: http://www.youtube.com/user/educatetowin?feature=mheeHemsida: http://www.educatetube.comVärd: SipskiDen topp 10 saker du kanske vill göra eller göra i år. Det är lätt, rolig och galen. Du kommer att njuta av enheterna och ha...

Saker att göra när du är uttråkad på en regnig dag och fastnat hemma med praktiskt taget ingenting att göra

glömma det gamla talesättet: "Det regnade katter och hundar". Är det mer som regnar bord och stolar? Kan inte gå ut med dina vänner? Kan inte gå på bio? Så du är fast hemma i din plats som surfar på nätet. Tråkigt! Tja, är här några förslag att...

Användbara saker att ta In naturen

I detta instructable jag visar användbara saker att få medan vandring, eller gör nästan vad som helst i skogen. Även när det gäller att vara förlorade, alla dessa poster är mycket praktiska och skulle komma i stora händig. Jag packar det all in i en...

Sak att göra med vänster över papper

Detta är ett pågående arbete, ville publicera det så att jag kan arbeta på en annan instructable, jag har planer på att lägga massor på dettaingen överraskning, jag kom inte med mycket, om något av detta. Detta är bara saker jag har sett och då hade...