Ariel makeup och hår handledning för HalloweenSå jag är Kaisa och jag är en youtuber-YouTube Kanalnamn är Kaisaslife... Och jag tänkte att it´ll vara så häftigt att prova en halloween titt... Så eftersom jag har rött hår, har folk kallat mig Ariel och that´s där jag fick idén att göra denna look. En creepier titt kommer på Fridey så kolla in min kanal och prenumerera så missar du wouldn´t det :) Jag hoppas du njuter!

Se Steg
Relaterade Ämnen

❤ Hur man: lätt, snabb och romantiska Updo handledning ❤

Denna frisyr är perfekt för en romantisk dag, ett bröllop, bal, en fest eller bara när du känner dig lite fancy. Prova denna frisyr!Steg 1: ❤ enkel, snabb och romantiska Updo handledning ❤...

Skönheten och odjuret hatt handledning och kostym

Hoppas att ni uppskattar detta instructable precis i tid för Halloween! VARNING! Denna mössa är verkligen varmt för att vara i så föreslår jag att bära det på en kall höst dag/natt.Steg 1: Anledningen till att göra hatten Till att börja med vill vi g...

Falska ärr handledning för Halloween

Detta är en instructable handledning om hur man gör ett ärr som ser realistiska för en skrämmande Halloween-kostym. Detta är en enkel beskrivning på hur man gör en i 8 steg. Hoppas du njuter och rädd med din slutresultatet.Steg 1: Steg 1Det första du...

DIY Ariel och Aurora Tiara handledning

jag älskar den lilla sjöjungfrun. Jag älskar tiaror. Detta var en no brainer.När jag gjorde denna tutorial, märkte jag att det skulle vara lätt att använda dessa tekniker för att göra Auroras (Törnrosa) tiara också.Steg 1: material För detta projekt...

Grundläggande porträtt förbättra och retuschering Photoshop CC och Camera Raw handledning

Del 1: Camera Raw-bearbetningSteg 1: Öppna din bild i Camera Raw med Adobe Bridge.1. * om du redigerar en JPEG, duplicera bakgrunden, gå till Filter, Camera Raw Filter och fortsätta därifrån.2. med hjälp av verktyget vitbalans, titta för en gråzon i...

DIY startpaket Makeup och mycket mer!

jag har varit intresserad av att göra min egen hudvårdsprodukter under många år. Den främsta orsaken jag gjorde min egen var eftersom jag ville vissa dofter som jag inte kunde hitta och jag hade torr hud och ville ha något som vill återfukta med ut a...

Blake Lively inspirerad Makeup och hår Tutorial!

Här är en video för en Blake livliga inspirerad Makeup Tutorial jag gjorde för en Collab w min YouTube vänner nyligen! Var noga med att rösta och prenumerera!...

Enkel Gothic Makeup och borttagning

detta smink gjort av mig. Det är lätt att göra och inte nödvändigtvis gotiskaSteg 1: material jag använde: flytande eyeliner Gel eyeliner eller penna eyeliner hud tonen foundation vit foundation svart ögonskugga MascaraSteg 2: stiftelsen jag satte hu...

Serietidning Inking och färg handledning

Konsten finns i många former, vissa artister är nöjda med blyertsskisserna, andra likadana att bläck dem och färg dem.I denna tutorial jag presentera den avlägsna tryckfärg delen och färg. Självstudiekursen har stegen i en serietidning mode.Den urspr...

Grundläggande virka garn och kedjan armband handledning

göra denna lätt blandteknik virka armband i bredvid nolltid med metall kedja som raden foundation. Det kräver endast grundläggande enda virka. Även om du inte vet hur man virka, visas följande steg hur du kommer igång.Detta projekt är ett bra garn st...

Varicap kontrolleras 555 Oscillator och Varicap diod handledning

jag beställt några Varicap dioder för radio experiment men bestämde mig för att lära sig använda dem genom att göra en Varicap LED 555 Flasher. Du bör tänka på att få Varicaps de är verkligen fascinerande.Min Hackerspace fick en awesome paket med rik...

Arduino Nano - HTS221 relativ fuktighet och temperatur Sensor handledning

HTS221 är en ultra-kompakt kapacitiv digital sensor för relativ fuktighet och temperatur. Den innehåller ett fjärranalys element och en blandad signal ansökan specifik integrerad circuit(ASIC) att mätning genom digital seriella gränssnitt. Integrerat...

Hur man gör egna kuvert | Coola och unika hantverk handledning

DIY hantverk: I denna tutorial får du lära dig att göra kuvert med handgjort papper i bara några steg. Kan komma igång.Jo jag hoppas att du haft detta hantverk och så glöm inte att dela, kommentera, gilla och prenumerera.Följ mig på Facebook: https:/...

Selektiv färg i svart och vit bilder handledning

detta verkar vara en enkel sak att göra men jag har märkt att folk fortfarande ber om det så här är hur du kan uppnå denna effekt med detta lätt att följa guiden. Alla ändringar som du gör är 100% ingen destruktiv, vilket innebär att du kan gå tillba...

Arduino Bluetooth och Ultraljuds-sensor handledning

Hej igen,Som jag lovade, jag laddade upp min nästa instructable. Den här kommer att täcka Bluetooth och Ultraljuds-sensor(HC-SR04).Varför dessa två. Jag gjorde en RC 2 hjul bil för min skolprojekt. Det "kontrollerad med en gratis app via bluetooth. F...

Minecraft combo lås och dörr handledning.

Hej, i denna tutorial lär jag dig hur man bygger din egen kombination låsa/kolv dörr. Så låt oss komma igång.Steg 1: Demonstration.Här är de hävstänger som styr systemet numrerade 1-5.Steg 2: Demonstration.när spakarna är drog upp dörren öppnas. (Obs...

Åldrande, plågsamma och dör tekniker för Halloween kostymer

Hej killar, så detta inte är tekniskt en steg för steg-DIY, men jag tänkte jag skulle dela några hemligheter från min tid på uppsättningen för snabba sätt att göra din kostymer ser smutsig utan verkligen få dem smutsiga. Detta är perfekt för kostymer...

Främlingar - liv storlek främmande krigare, ägg och facehugger från "Utlänningar" Halloween 2012

Hej alla, här är några bilder av en utomjordisk krigare och ägg från filmen "Aliens" som jag och min fästmö för vår Halloweenfestutlänningen är byggd av hönsnät, sedan papper mached sedan detalj läggs via lim lim, saker som elektrisk tråd, tvätt...

Hur man bygger en snabb och enkel pneumatisk prop för Halloween

en stund sedan, någon postat en instructable på en Halloween pneumatiska som "poppade" ur en giftigt avfall kan. Jag ville bygga det, men jag hade inte någon av utrustningen och jag något sparsam så jag bestämde sig för att se om jag skulle kunn...