Att göra av en trappstege2015 spring Festival, hem och föräldrar har varit återförenas över nyår.

För att se över åttio år har gammal man varje dag och från köket en hög nivå på ca 25 cm, inte bekvämt, osäkra. Bara säga jag ska göra en stege, den har bara ett steg.

Kommer tillbaka, det finns inget material, parkeras.

Förra veckan, om användningen av insamling av träet innan rivning av användningen av trä, kan användas. Vill du veta, design, behandling och att göra av en trappstege.

Skickas tillbaka hem, fick igår, ansökan! Nöjd!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att göra Gummies från din videospel Mods på billigt pris

så du precis avslutat utforma en söt vatten elementärt för Skyrim, Zombie Mook för Half-Life 2, Mutant Bunny för Fallout 3, eller vad andra spel kommer att ge detta Instructable en massa Google träffar.Vad bättre sätt för att fira än med några läckra...

Ull Soaker

ull soaker för tygblöjor.En kompis trodde hon inte skulle kunna ha ett annat barn, ochvar så mycket glada över att vara gravid med en dyrbar liten flicka.Jag bara lära sig att sticka, så jag gjorde en sökning på Internet för ull soakers. Jag hittade...

Anpassade 3D tryckt kolfiber cykel ram

om du är verkligen i cykling och finns på denna webbplats, chanserna är att under åren har du åtminstone lekte med idén att göra en egen ram. Det finns något verkligt speciell och djupt givande om ridning något som du har byggt själv och att kunna vä...

Gummy Water Elemental: Video Game Gummies på den billiga Remix

så du precis avslutat utforma en söt vatten elementärt för World of Warcraft, troll från Skyrim, Zombie Mook för Half-Life 2, Mutant Bunny för Fallout 3, eller vad andra spel kommer att ge detta Instructable en massa Google träffar.Vad bättre sätt fö...

Trappstege "Bumper Guards" tillverkade av Sugru att skydda väggarna

mitt yngsta barnbarn tycker det är verkligen "kul" att hoppa från trappstege på min säng när han kommer att besöka mig. När han gör det, tenderar stegen att studsa tillbaka och slå mot väggen. Jag beslöt att göra några "stötfångare vakter&q...

4 2 trappsteg för att skriva skrivbord foton V.2

jag gör 4 2 trappsteg för skrivbord foton för Paris Comics Expo 22 för vuxna skrivbord foto modell 90cm stora2 för barn skrivbord photomodel 120cm storaDetta är V.2 modellenParis Comics Expo 2 (www.pariscomicsexpo.fr/) är en fransk konvention anordna...

EZ stil trappsteg

Nu med Video!Välkommen till instructable om hur man bygger en EZ-steg stil trappsteg.Jag byggde en för en klient av Tetra Society of North America. Kolla upp dem lite snyggt projektidéer.Klienten begärt följande specifikationerna för den färdiga prod...

Trappstege

Vi skiftade till ett nytt hushus där kök bänkskivan är hög.En plattform som krävs för enkel åtkomst för min fru.Jag ville göra ett dubbelt syfte möbler.Jag slutade med dettaSteg 1: MaterialJag hittade dessa dörrar - eventuellt i ett skafferiSteg 2:De...

Byta batteri på en svårt att nå brandvarnaren på TheoryLabs sätt.

Varning: vi är inte smarta människor, och rekommenderar inte detta som ett första val av åtgärder, men vi lägger fram detta instructable baserat på dess beslutsamma och våldsamma effektivitet. Vi rekommenderar starkt att läsa detta instructable i sin...

Att göra en vertikal rökare och Grill

I en tidigare Instructable gjort jag en rökare från en gammal expansionskärlet. Det kom ut awesome, så jag tänkte jag skulle prova att göra en större rökare men kan fungera som en grill, inspirerad av japansk Kamado spisar ("ägg" ser bbqs). Om d...

Hur att marknadsföra ditt företag på Instagram

I år bestämde jag mig för jag ville komma tillbaka in i min hand broderi företag, att göra jiggy, och verkligen växa en följande på Instagram. I början av detta år hade jag ca 350 anhängare på Instagram. När detta skrivs, jag har lite över 1800 anhän...

Hur att snida en sked

Detta är en fortsättning på min sista instructable, där jag täckte bush craft verktygssats. Här kommer jag att täcka att göra en sked.Steg 1: Verktyg för val Kniven används för för att forma kroppen av sked. Skål mejseln att urholka sked. Och sandpap...

Liten filt Box/hoppas att bröstet

Denna liten filt box/hoppas att bröstet är tillverkad av del av en gammal swing dörr och pall trä. Gångjärn och handtag är från ett Kina skåp som jag använder i andra projekt!Steg 1: Gammalt swing dörrar.... Skär sjunga dörrarna i 2: levered portion...

5 fantastiska Science knep att göra med dina vänner!

Detta är 5 fantastiskt enkla tricks som du kan utföra hemma och du behöver veta. Är så lätt och roligt här i livet hacks!https://youtu.be/3O38qaBUIC0Steg 1: Nr-läcka magisk väska Du behöver är en zip baggy, bambu spett och vatten. Fyll påsen nästan t...

Enkelt sätt att sprayfärg skruvar

så var jag på att måla mitt nya metall leviton vägg plattor att gå i mitt rum när jag insåg min skruvar var förbehandlats som plattorna. BF var som... Hur tänker du besprutning som? Min lösning var fruktansvärt enkel, och jag har inte sett någon anna...

Bälte klipp för att skydda telefonen & hörlurar sladd

Detta instructable visar dig design komponenterna krävs för att skapa en bältesklämma för att skydda din telefon och hörlurar klipp.Nödvändiga verktyg & material:* 3D-skrivare (högre upplösning föredrog men inte nödvändigt)* CAD-program* bromsok (ell...

CNC-maskin för att forma stora bitar av styrencellplast

SammanfattningDetta instructable visar hur man kan forma polystyren skum, med en CNC-maskin. Börjar med en kort introduktion, diskuteras design programvara som krävs för att skapa en STL-fil. Detta följs av en metod för att skapa G-kod, med en STL-fi...

Att göra imaginära dricka brandposter

Imaginära dricka brandposter är en kartläggning och tillverkning projekt, som är en del av ett större projekt, kallat vattenverk.Vattenverk är ett data-visualisering och kartläggning av San Francisco vatteninfrastruktur: rör, brandposter och reningsv...

Ett smartare sätt att mala

Bara för att du har bäst, mest dyr toppmodern verktyg gör dig inte rockstar. Och bara för att du inte har tillgång till de dyraste toppmodern verktyg betyder inte att du inte kan vara en rockstar.Steg 1: Standard fräsning är dum Standard fräsning i e...