Att göra egna kock kniv med 3d-skrivareEtt år sedan min flickvän och jag började en foodblog kallas Yue'sFoodStory, sprids vårt fokus California matkultur (hållbar, friska, lokala råvaror) till kinesiska samhällen. ett år senare, har vi vuxit till har 50 k anhängare. här är hennes instructables

Att göra min egen Köksknivar har varit på mitt sinne ett tag. som efter att ha läst inlägget på

Hur man gör kniv hantera av Gabe

Kändes som det inte är svårt alls, med tillträde för verktyg och maskiner. Mitt mål är att göra en kniv som nära professionell standard/utseende som möjligt. Detta instructable visar från en lera modell till prototypmodell till finalen slut produkten.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att göra egen kniv med 3d skrivare ver.2

Jag gjorde utsnittet anpassade Damaskus under min Autodesk artist residence. Detta är en annan strategi att göra anpassade kniv med hjälp av 3d teknologi.Mitt första försök av denna anpassade kniv gör bokförsDenna kökskniv är en 10 i utsnittet, med g...

Att göra en taktisk kniv med pistol blå

Hejalla,Jag gjorde en XL-härstamning och en mindre bushcraft härstamning kniv i år, men jag ville göra en mitten storlek också. Detta eftersom den stora en (30cm) är inte lämpliga för carving och den små som inte lämpar sig för battoning/dela trä. Så...

Att sätta på ett hjorthorn handtag för en kniv med tang

jag kommer att visa dig hur man gör en äkta friluftsmänniska mästerverk.Steg 1: Hitta rätt knivenDet första steget i denna process är att hitta en kniv som har ett tang, en tang är en bit av bladet som går förbi fästet till handtaget för att göra bla...

Att göra en kniv med en japansk hamon

Har du någonsin märkt vågiga linjen på japanska svärd som visas i nästan alla anime och samurai filmer? Det korrekta namnet för den här raden är en Hamon och om du vill ha ett svärd med en verklig pryder dess kant som kommer att ställa dig tillbaka n...

Hur man åter spets A kniv med Dremel

så jag har haft en gammal och ensam kock kniv hänga i min kniv kit för ett tag nu. Jag gick i pension det och köpte ett nytt kort efter en medarbetare använde den för att bända öppna en fast robot-coupe och knäckt av spetsen av. Människor är inte län...

Anpassade kniv med Instamorph anpassade gjuten grepp

nu på något sätt är detta något märkvärdigt, men det är billigt och bra. Mitt jobb är i shoppingcentret underhåll. Detta jobb har jag gör ren utskrifter av gamla butiker ganska regelbundet, vilket leder mig att ta hem alla typer av skräp som jag tror...

Läder kock kniv rulle

Backstory denna kniv rulla:Min styvdotter är mycket kreativa och kompetenta i köket. Hon kan vända ganska mycket något i en fantastisk måltid. För sin studentexamen närvarande gjorde jag en läder kniv rulla så hon kunde ta sin favorit verktyg till co...

Att göra egna penslar

Som en art student är köpa mina egna penslar dyrt så jag bestämde mig att göra min egen ur objekt jag hade runt mitt hus.Steg 1: Förbereda handtaget Borra ett hål i objektet du gör din handtag. I detta fall, använder jag en gammal uppsättning av ätpi...

Använd "Kraft" för att köra en kontrollerad enhet med en DIY 3D kondensator!

För vår elektronik klassprojekt, gjorde vi vår egen version av 3D kapacitiv styrenheten beskrivs här:och här:http://blog.makezine.com/2012/08/10/build-a-Touchless-3D-Tracking-Interface-with-Everyday-Materials/Registeransvarige består av en kartong st...

Enkel kock kniv trä Block

Hej alla!Hur mår alla gör? Du kan faktiskt svara på den i kommentarerna. Jag skulle bli glad att veta hur du gör :)Jag fick ett par månader sedan en kock kniv som present från min grand-föräldrar och så långt jag höll det i sin box i en låda när jag...

Hur man gör din egna plast duk med en 3D-skrivare

Plast duk är en stapelvara i craft gemenskapen du kan använda det tillsammans med garn för att göra precis vad som helst.Istället köper canvas kan du använda skrivaren 3D att göra egna och medan du är på det, ingenjör funktioner för att underlätta mo...

Skapa en bush kniv med skiktad trä handtag

detta dokument processen att skapa en "bush knife" från skrot stål och trä, till färdig produkt. Syftet var att producera ett användbart verktyg för en av mina favorit pass-tid, wild camping. Den var avsedd att uppfylla följande kriterier:Vara l...

Hopfällbar kniv med Aluminium handtag

Kom ihåg att rösta för detta instructable som jag satte i en hel del tid och kraft att göra detta och Visa det för alla. TackDetta instructable visar dig hur, från början, gör en fällkniv med gjuten aluminium handtag. Tillverkningen av denna kniv krä...

Från filen till kniv (med enkla verktyg)

en bra "bushcraft" kniv är ett måste för varje friluftsmänniska.Det är ett verktyg som varar en livstid.Skulle inte det vara häftigt att göra ett sådant avgörande, varaktig verktyg själv?Det finns många olika typer av knivar och många sätt att g...

Kniv med en fil

At först i smedjan du behöver att glödga filen, jag använde en ny plan fil. Förfarandet är bara värme tills är röd och sedan hålla den kall långsamt, jag satte den över en stor sten och lämna det...Para empezar debes calentar la lima para destemplar...

Ficka nyckel kniv med en penna

Wow Hej läsare trött på att förlora dina nycklar, inte med en penna när du måste behöver det, att ha lust att skära något och du lämnat din kniv hemmaTja nu är bara tidigareFickkniv nyckel med en penna(aplauses)Detta instructable är lättare att förkl...

Hur man gör egna förpackningar (med en laserskärare)

hur man gör egna förpackningar (med en laserskärare)Jag är en skärmen skrivare... av nödvändighet snarare än val. Jag är verkligen en drömmare med en touch av entreprenör. Jag har varit screentryck t-shirts för mitt varumärke "Rock och Ride" för...

Att göra en klänning med hjälp av arbetsprofilen kommersiella eller lära sig sömnad

Inte alla kan eller kommer att skapa sin egen sömnad mönster. Många människor vill bara veta hur man syr något bärbara, med hjälp av arbetsprofilen kommersiella. Jag undervisar i början sy till vuxna (för det mesta) via vår skoldistrikt gemenskapen E...

Två sätt att ställa upp din Fire med hjälpsamma Tips

Jag kommer att visa dig två vanliga sätt att ställa in din eld med ett tips som jag fick höra av en vän som fungerar riktigt bra. Hoppas du njuter!Steg 1: Få dina leveranser!!Fnöske och fnöske, fnöske små vilket innebär att de små sakerna. Gitarr plo...