Att göra en monterad, tyg fodrade bok säker från en inbunden bok dammskydddenna handledning visar hur man gör en bok säker som är monterade på innehållet, och är fodrad med tyg för att ge en mjuk, attraktiv inredning. Den yttre, eller kurs, syftar till att se ut som en bok när sitter på hyllan, för att ge en viss trygghet genom dunklet. Detta är naturligtvis bara effektivt om du har en hylla full med böcker och boken valt inte ser sin plats på hyllan.

Det här exemplet jag gör ett fall för en Walther PPK/S BB pistol, och naturligtvis boka av val för detta tydligt måste vara en James Bond-bok. Eftersom detta kräver en inbunden, valde jag en bok av James Gardner, som är mycket lättare att hitta på använt boken butiker och billigare än Ian Fleming böcker; som en extra bonus brukar James Gardner böckerna vara tjockare också. Även detta var lite för tunt för PPK/S, med det är ganska fett grepp paneler, så snarare än att skära upp boken (som jag också vill läsa först) jag bestämde mig för att jag bara kunde använda skyddsomslaget, och göra en falsk bok som var lite tjockare än originalet, men som fortfarande passar skyddsomslaget. Detta offrar några kryptiska karaktär av säkra, eftersom det kommer bara se bra ut från ryggraden, men eftersom det kommer att gå på en hylla tillsammans med de andra thrillers, jag tror det är en godtagbar avvägning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ett originellt sätt att frame needlepoint eller korsstygn tyger asiatisk stil

de flesta broderier tyger sydda för display inramas som tavlor i trä eller plast ramar med glas läggas på dem.Jag ska visa dig en ny metod för inramning för enklare förvaring och visning. Detta sätt kan du rulla dina tyger som en papyrus, lagra dem i...

12 kreativa sätt att bära en halsduk / tyg | INTE sy

Lär dig att skapa 12 olika utseende med 2 yards/mäter av tyg utan en symaskinSteg 1: Här är hur du kan bära ditt fabric 12 olika sätt Lär dig hur du kan bära din favorit bit tyg 12 olika sätt. Det är super lätt och ett måste för din nästa resa...

Tyg fodrade tjänstgör fack

När man planerar en makeover för min dotters lägenhet levande studentrum, såg jag för att spara lite pengar genom att återanvända saker från runt mitt hus som jag inte var riktigt med. Jag hittade en serveringsbricka som var funktionella men behövde...

Att göra en Cutout tillbaka fodrad klänning med dragkedja mitt bak

det finns tutorials online för att göra ryggen utklipp i klänningar med dragkedjor i sidan, men jag kunde inte hitta någon för klänningar med dragkedja mitt bak, så jag tänkte att det och provat den. Jag ville ha ett diamond utklipp upprepa form av S...

Att göra en billig LED PAR ljus säker och tyst

Jag köpte några billiga LED reflektorer för mitt band från e-bay. Det kallades "4st 36 X 3W LED PAR scen ljus DMX-512 DJ belysning färg förändring AUTO STROBE". Priset var cirka 32 euro / 1 ljus. Så jag riskerade det och köpte.Belysningen funger...

Lätt att förbereda smårätter som är säker på att klippa din nästa Barbeque

Medan många människor tror att det finns inget som en bra bit kött att göra en vass grill, vet matälskare att sida rätter lika viktigt om inte viktigare än den huvudsakliga kött markeringen....

Speedy T-shirt till förkläde

det finns massor av hur-till 's runt för sy förkläden, alla är bra, jag visste aldrig hur populära förkläden var tills jag behövde för att göra en. Lämna saker till sista minuten som vanligt, jag insåg att skapa en vacker master-pjäs var inte prisvär...

Lätt bok Scanner - låg kostnad, lätt att göra, 1000 sidor en timme (reviderad April 2015)

Denna bok skanner använder enkla material och du kan göra det med vanliga handverktyg. En borrmaskin, en såg och en limpistol är ganska väl allt du behöver. Det fälls också platt. Jag har satt hela skannern i en medellång normalstor resväska. Använda...

Hemliga bok kamera: Kombinera en Ipad och en bok för att göra en gömd spionera kamera.

Är du en amatör spy letar du efter ett enkelt sätt att göra en dold kamera i en vanliga, vardagliga objekt? Istället för att köpa en fancy kamera gadget, prova att göra denna hemliga bok kamera. För att göra boken kameran, du ihåliga ut en stor bok o...

Tyg målning Tutorial - enkla Tips för att måla en handväska

Har du någonsin velat måla vackra mönster på ditt tyg plà ¥ nbok men visste inte hur man? Många handväska beslutsfattare försöker ändra utseendet på sina handväskor genom att utforma sin yta med tyg färg. Ett av de enklaste och roligaste sätten att h...

Omfattas jul Advent bok (ingen sömnad)

Jag fick en jul Advent bok år innan jag hade en familj. När min familj kom, mina barn älskade berättelser inuti och minnas jular förflutna från berättelser och lägga till fler historier.Varje år första efter trädet går upp barnen se till jul boken fo...

Komprimerbart skuggregistret att överleva UPS

Även om jag bygger massor av bitar för lokala grannar, får varje så ofta jag förfrågningar om att bygga större projekt för människor runt om i landet. Nu detta i sig gör inte mig bekymrad, men av erfarenhet, varje mil en bit måste sändas ökar sannoli...

Hacka in 1950: hur du kopierar att Vintage Klänning

du kamning på internet efter ett perfekt komplement till din nya ser eran samling när något av följande drabbar dig:A. den underbara klänningen som startade i din prisklass ($29,99) på eBay har gått upp till $187 med ytterligare sex timmar kvar, och...

DIY High-Speed bok Scanner från skräp och billiga kameror

jag älskar böcker. Det finns några verkligt fantastiska kunskap och information dold ute i hårt för att hitta, sällsynta och inte kommersiellt gångbara böcker. Jag tycker att jag vill ha mina böcker med mig överallt. Men det är där problemen börjar....

Mjuk baby "upptagen" bok

Jag gjorde detta tyg "upptagen bok" för min brorson när han föddes.Detta är baserat på ett mönster som min moster gjorde för oss alla och jag ville fortsätta traditionen.Du kan hitta många olika upptagen-bok mönster online och det är skönt att h...

Antika broderade bok

om du inte har ännu tagit en titt på den nya serien Dark Fairytale , du är i för en behandling! (Eller åtminstone, vi gillar att tänka så) Konsthantverkare i allmänhet tycks älska sin myt, lore och legend, och verkar också delar kärleken till böcker....

Tillbaka raka Coaching enhet för att bekämpa hållning. Förhindra att bekämpa faller nu!

Nu, den tuffaste tränaren i världen fick bara hårdare. En upprätt hållning tillåter maximal strike val. Lutande ställning kan landa dig på ryggen för en bra stampa. Denna tränare ger fyra nivåer av rakt igen utbildning – nybörjare, mellannivå, avance...

Bli herre över himlen genom att ta en Hot-Air ballong Ride

19 September 1783, bröderna Etienne och Joseph Montgolfier lanserade den första varmluftsballong passagerare - ett får, en anka och en tupp. Flyg med människor följde snart. Människor hade länge drömt om att ta till skyarna och nu var det möjligt.Spä...

Lätt/billig bok bindande reparation

Min äldre syster köpte en out of print bok bort av eBay för hennes barn denna jul. Tyvärr märkte hon att bindande/ryggrad/locket... ja det var allt i bitar. Vilket innebar...Steg 1 - samtal bror att spara dagen (detta steg kan hoppas över)I grund och...