Av rutnät propan drivs badtunnaNågonsin velat slappna av i en badtunna under stjärnorna!?

Se Steg
Relaterade Ämnen

Propan drivs cykel

detta är en video av min propan drivs cykel. Jag valde propan som bränsle av flera skäl. Jag ville först ta itu med att ladda ett batteri på en elektrisk cykel. Jag ville också ta itu med årligt underhåll av gasdrivna cykel. Jag har nog av som med mi...

Propan eldgrop från koppar beslag och en blomkruka

brand. Människans bästa vän, gisslet med vampyrer, zombies och andra saker som går bump i natt. Behärskning av eld är vad som skiljer människan från djuren. Det och det är kul att titta på.Detta instructable presenterar min metod att bygga en propan...

Hacka en gräsklippare - att köra på propan

detta är definitivt en hacka och det är bara knappt användbar. Men om du vill experimentera med propan drivs små motorer är det ett bra ställe att börja.Projektet föddes av nödvändighet efter att jag lagt ett snitt i bränsletanken av min Trimmer klip...

Inte din genomsnittliga spara energi råd

*** skamlös egenreklam ***De flesta av vad jag skriver är inte relevanta för Instructables. Min viktigaste blogg finns här: biodieselhauling.blogspot.com** Avsluta utvikning... Till den goda grejer **Alla har en anledning att använda mindre energi.-F...

Enkla all säd elektriska öl bryggeri BIAB

hem bryggt öl kan inte bara "lika bra" som kommersiellt göras öl men ibland ännu bättre. Många hem brewers använda utdrag till skapa deras öl, men den bästa öl är ofta tillverkad av all säd. Detta tillvägagångssätt kan bli komplicerat med pumpar...

Bugg-fånga spindeln i nätet, del 2

detta projekt är ett samarbete mellan idesigner4 och bhasudha(me), elever i höst2012 naturligtvis saker att tänka (CSCI 7000) vid University of Colorado - Boulder.Historien om vår bugg-fånga spider automat går så här: en jätte onda spindel bosatti en...

Camping tips och tricks

I över 30 år har min familj gjort årliga resor till Vermont att campa i det sena falla. Under åren har det växt från att bara fyra av oss (min mamma, pappa, syster och mig) över ett dussin människor, familj och nära vänner.Jag vet en massa människor...

Kondensator mikrofon strömförsörjning

Kondensatormikrofoner vanligtvis låta bättre än dynamiska mikrofoner. Om du är obekant med dessa två typer av mikrofoner kan du läsa om dem i denna Wikipedia-artikel.http://en.wikipedia.org/wiki/microphones#Condenser_microphoneDen korta versionen är...

Zolterno: En Animatronic, brand baserade Fortune Teller

nästan alla som har bott för tid förstår popkulturen referenser från Tom Hanks classic: stor. För att undvika mobbning, barn hittar en mystisk fortune teller ("Zoltar"), och vill växa upp. Mycket till sin förvåning blir hans önskan sann. Jag vil...

Rocking Drakkar

Att vara en gudfader är långt ifrån enkelt.Jag ville erbjuda min lilla vän något speciellt för sin första födelsedag. Något han skulle komma ihåg resten av sitt liv. Något han skulle ändå tala om stolt i sin ol ' dagar.Så föreslog jag stolt en överle...

3D utskrift till 3D Metal (och pärlor)

Ansvarsbegränsning:VARNING! NÅGRA AV PROCESSERNA I DETTA INSTRUCTABLE ÄR FARLIGA (SMÄLT METALL.. ETC..) GÖRA DETTA INSTRUCTABLE PÅ EGEN RISK!Någonsin velat göra några häftiga artikeln om funktionella eller konst, av metall? Är det för komplicerat för...

Air drivs potatis kanon från 20lb propan tank

Bygga av min potatis kanon i video-form.Steg 1: Bygga lista Rör3/4" t passande x13/4" rätt vinkel x23/4" hane-hane kort x53/4" hane-hane lång x13/4" till 1/4" x13/4" kulventil3/4" sprinkler ventil1/4" hane-hane...

DIY Vedeldad badtunna Cedar

Vi slutade nyligen våra liv i staden att leva utanför nätet i bergen i Idaho där kommer vi att bygga ett hem från scratch off grid (kolla in vår blogg och äventyr här!). Sedan bygga ett hem kommer att beskatta på kropp och själ, beslutade vi att förs...

Bärbar badtunna

Badtunnor är dyrt, skrymmande, och brukar komma i fråga om du hyr. Jag gjorde denna platta paket bärbara badtunna använder plywood, ratchet remmar, en vattentät vinyl liner och lite lätt uppvärmning och pumpa utrustning.Badkaret består av 6 paneler i...

Konvertera en generator körs på propan

en steg för steg instruktioner om hur jag konverterade min generator körs på propan som en back up bränslekälla. Det en många skäl kanske en vilja att göra detta. Du kanske behöver en renare brinnande motor. Du kanske inte vill lagra eller bära stora...

Hur jag gick utanför rutnätet och kärlek det!

Detta är inte en typisk instructable eftersom jag har varit off-grid för över 15 år och det finns inget sätt jag skulle kunna sätta alla många många projekt jag har byggt för att leva ett hållbart liv i en Instructable (det tog en 355 sida bok). Dett...

En hemgjord trä Gasifier som håller dig med ström efter rutnät misslyckas

Efter April 27, 2011 utbrott av tromber i delstaten Alabama var halv en miljon TVA kunder utan elektrisk ström i upp till fem dagar. Jag har bott i regionen i större delen av mitt liv, och detta var i särklass den längsta tidsperioden utan makt som j...

Koppar usb pen / flash drive med vakuumrör

jag ville bygga en cool flash-enhet, efter är inspirerade av andra såg jag på indestructibles.Dess kinda ånga punk.Du kan ha den coolaste enheten i skolan eller på kontoret.Detta är mitt första försök på denna stil. Jag tror jag gör det igen med mer...

Solar Driv Festival Cart

Huvuddelen av min festival erfarenhet är på Burning Man, som är egentligen ganska en unik djur i många avseenden - inte minst som är du får köra till din camping plats, komplett med oavsett trailer eller monster du kan bifoga till din bil. Det är ock...