BOVAKTIG kaniner! (Grundrecept och dekoration)Detta Instructable är för min BOVAKTIG kaniner cupcakes, en idé som jag kom upp med ett tag sedan när att hjälpa en vän brainstorma cupcake dekoration idéer och jag fick äntligen runt för att göra dem!

För dessa cupcakes använde jag bas receptet på jordgubbe choklad Cupcakes från Hamyln 200 Cupcakes bok och några enkla buttercream isbildning. Receptet nedan är nog för 12 stora muffins och en generös mängd av isbildning för varje.

För Cupcakes behöver du:

 • 75g kakao pulver (jag använde Bounville för att göra dem extra choklad!)
 • 225 ml kokande vatten
 • 125g lätt saltat smör
 • 275g ljus muscavado socker
 • 2 ägg
 • 200g vetemjöl
 • 1 tsk bakpulver

För buttercream isbildning behöver du:

 • 150g osaltat smör
 • 250g florsocker
 • 50g kakao pulver
 • 3 msk hett vatten

För dekorationer behöver du:

 • Grå fondant
 • Orange fondant
 • Gröna fondant
 • Vit fondant
 • 3 Cadburys flingor
 • 1 liten Bournvile bar
 • Svart glasyr penna
 • Balsaträ
 • Cocktail pinnar
 • PVA lim

Verktyg och saker:

 • Cupcake fall (jag använde Buffin fall, halvvägs mellan en bulle och en muffin, också de enda som jag kunde hitta i brunt)
 • Vågar
 • Mäta skedar
 • Mixning skålar
 • Handhållen elvisp
 • Metall skedar
 • Muffin tenn
 • Tråd rack
 • Cupcake dekorera verktyg (eller billiga barn modelleringsverktyg från en art shop)
 • Bakplåtspapper / fett bevis papper
 • Vass kniv
 • Spritspåse

Vad jag var lyssnar också (jag älskar min bakning beats):

 • TÅRTA - Comfort Eagle / mode Nugget
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man blåser och dekorera ett ägg

trodde jag skulle skapa en video om hur att blåsa och dekorera ett ägg ser det är påsk!...

Hur till hålla din kanin glad och frisk

att hålla din kanin Heathy och glad, du behöver:1. hö2. god kvalitet pellets (vitakraft)3. mineral slicka4. Poopa scooper :)5. en säng, jag gjorde det själv och den lilla kudden6. en dölja house7. jätte bur8. tugga leksakerJag hoppas du lära dig att...

Hantverk och dekoration: Night Light lampa (Tree modell)

Handgjorda natten ljus lampaEn annan modell av NIGHT LIGHT lampa för dig att välja ett annat sätt att dekorera ditt sovrum, göra din sömn bättre och varmare.Steg 1: materialModell coverHård vit täcker (mica)Gräset papper (gröna sandpapper)Light bulbE...

Design och dekorera ditt rum

har du någonsin fått uttråkad av ditt rum, och ville krydda upp lite eller dekorera det? Väl ingen anledning till oro! Jag visar dig många sätt att utforma det!Steg 1: Flytta runt dina möbler flytta runt dina möbler runt ditt rum, som säng, sitter pl...

Presentförpackning och dekoration

Min fru gör smycken. Hennes kund ville ha en handgjord presentask med smyckena de köper. Så jag gjorde denna box av kort papper och dekorerade det med blankt papper filigran.Steg 1: materialVi behöverKort papperLinjalenPennaskärareglättat papperlim +...

Hur att plocka och dekorera en julgran

hur att identifiera och ställa in en stor julgran.Steg 1: Ta hem ett träd Gå ut och hitta ett träd. De bästa är de du klippa dig själv, som de blir fräschare, hälsosammare, och luktar starkare. I år var jag lat, så jag plockade upp mig på Home Depot....

Göra och dekorera en tårta.

Steg 1: Gör kaksmet och förbereda panJag använder bara Duncan Hines kaka mixFörbered smeten enligt anvisningarna på box-med några ändringar:* Om du vill att lagret ska fylla pannan, Lägg till nästan 1/2 kopp höjd blanda mer torr kaka till smeten. (Du...

Grundläggande Live fälla för kaniner, ekorrar och andra djur

En eller annan anledning har jag funnit mig själv i behov av en lätt live fälla för olika smådjur. Detta inkluderar lurviga trädgård inkräktare, förrymd husdjur, oönskade vinden invånare och kanske den semester som känner som påskharen.Steg 1: Materi...

Broderi Tips och dekorera Plain White maträtt handdukar

detta instructable kommer att lära dig några knep att jag har lärt mig från min mor på hur man förvandlar en vanlig vit maträtt handduk till ett vackert mästerverk.Jag är en mycket aktiv person. Jag kan inte sitta stilla för att titta på en film så j...

Förnya och dekorera gamla Ski elmets

Här är en enkel guide för att förnya din gamla ski hjälmSteg 1: Ta din hjälm och materialDu behöver-Hjälmen... obviusly :D-Färg, i mitt fall, grön färg, h2o baserat-Tejp-BorsteSteg 2: tejp Du måste ställa in scotch bandet på thehelmet, för att isoler...

Hur till skapa och dekorera en söt pumpa

Hej! Happy Halloween idag jag ska berätta hur du rista en söt pumpa.Steg 1: Vad behöver vi -Carving verktyg-färgPumpa-SharpieSteg 2: öppna Öppna din pumpa huvudet och tar ut alla Seads och grejerSteg 3: Carving Skiss din pumpa med en sharpie på pumpa...

Cool sätt att återvinna och dekorera med tuggummi rappare

Steg 1: Saker som behövsSteg 2: Slät plan yta (notebook) Notebook, bindemedel, bok etc. (slät platta tjänster kommer att göra)Steg 3: Tuggummi rappare Använda en tuggummi rappare som har en aluminiumfolie titta på toppenSteg 4: Starta Peeling Skal av...

Bioshock... Big Daddy, lillasyster och Splicer

så vad gör du när du ber din 6 år gamla dotter vad för Halloween, och hennes svar is.. för mig att vara Big Daddy, henne "Lillasyster" och mamma en "splicer.Jag antar att du bättre få byggaSteg 1: referens Är detta bara riktig bild fick jag...

BOO-BOO kaniner

om du har ett litet barn då detta är ett stort projekt med dem att göra. Det kommer även hjälpa barnen också. Boo-Boo kaniner är mjuka små kaniner serven som och is pack. Alla bilder som finns på detta instructable är från familycrafts.about.comSteg...

Harry Potter stammen och böcker

jag inte för avsikt att göra en instructable på detta så jag har inte processen bilder men det finns massor av tutorials på bok-making på internet som jag refererar och jag kommer göra mitt bästa att förklara min process så tydligt som möjligt. En be...

Hur man gör papper kanin

Jag visar hur man gör en origami papper kanin. Origami kaninen är lätt att fälla ihop och ser ganska trevligt. Det är ett stort projekt och dekoration runt påsk. Det är en enkel modell för att göra men när vikning försöker göra kanterna så rak som mö...

En Partridge och en Pear Tree

jag drömmer om mat... hela tiden. När jag plockade upp dessa söta lilla träd formar för några år sedan började jag intrigspel vad man skall göra med dem att göra en extra Christmas dessert. I en dröm... bokstavligen... idén kom till mig. En av mina f...

Banana mousse med jordgubbssylt och sommarbär

Detta instructable är för en banan mousse, som är mycket lätt att göra, Billigt och mycket vacker också!Jag hoppas att min instractable blir enkel och tydlig att förstå! Om du gör det själv - bra lycka och bon apetit!Steg 1: ingredienser Serverar fyr...

Daisy, Brownie och Girl Scout behållare

En av min dotters första Daisy Girl Scout verksamhet decorating en Nesquik behållare. Hon tog examen från high school, tjänat sin Gold Award, och blev en livstid Girl Scout förra året. Hon fortfarande har sin Daisy behållare och används för att lagra...