Harry Potter stammen och böckerjag inte för avsikt att göra en instructable på detta så jag har inte processen bilder men det finns massor av tutorials på bok-making på internet som jag refererar och jag kommer göra mitt bästa att förklara min process så tydligt som möjligt. En beskrivning av varje objekt i uppsättningen visas nedan beskrivningen av den process som jag använde.

Boka innehåll:

Tre av böckerna har innehåll skriven och utgiven av JK Rowling som jag skrev i och formaterade. Detta är The Tales av Beedle Barden, fantastiska vidunder och var man hittar dem och Quidditch genom tiderna.

Innehållet i "Charm din egen ost" är recept som jag hittade genom att söka på internet efter Harry Potter recept.

Innehållet i de resterande böckerna har utvecklats med flera webbplatser och flera böcker om Harry Potter-serien. Några av boken är främst "ordböcker" av vissa ämnesområden av böcker - trollformler, potions, växter, monster, etc. Andra, som historia av magi och magisk teori är mer som korta essäer om olika ämnen som kommunikation och transport i trollkarlsvärlden, typer av magi som spådom eller omvandling och tidslinjer av både trollkarlsvärlden och boken serien historia. Jag kombinerade information från olika källor, hittade eller framkallade illustrationer där så är möjligt och formaterad text med olika typsnitt.

Skriva ut böckerna:

Jag skrev ut böcker med hjälp av ett program som heter "Clickbooks" som gör att "införa" för dig så att sidorna skrivs ut korrekt för bindning. Se http://tinyurl.com/636ebu6 för en beskrivning av införandet

Bindande böcker:

Bindningarna gjordes med mestadels återvunna material. "Styrelser" eller locket och ryggraden material var återvunnet från täcker av utrangerade böcker eller spelplaner räddade från döda spel. Läder var från gamla plagg, mestadels rockar eller kjolar.

Inbundna böcker gjordes av sömnad bok block på band och med en "kapslade i" metod för att fästa bokakvarteret i locket. Många tutorials på att metoden är tillgängliga på internet, till exempel http://tinyurl.com/9j8uf Videos finns på youtube genom att söka på "bokbinderi casing i".

Den rosa "Charm din egen ost" och den gröna mocka "Herbology" är "enda signatur" eller "broschyr" bindningar som är mycket snabb och lätt att göra. Först läder var limmade till ett dekorativt papper med PVA lim och sedan klippa till storlek och papper signaturen var sedan sys in i omslaget. En tutorial på denna typ av bindning finns på http://tinyurl.com/42j7z7 gröna bindningen gjordes att linda runt i ett kuvert stil och stänga med en knapp medan den rosa har bandet helt enkelt spetsad genom nedskärningar i lädret så att boken kan knytas stänga.

Burgundy läder bindningen med omlott thong och guld inredning gjordes av sömnad signaturer genom lädret och lägga pärlor längs ryggraden. En handledning för denna typ av bindning finns här: http://tinyurl.com/6z5pxca

Off-white boken med brunt läderremmar över ryggraden och brunt läder växla nedläggning var baserad på en medeltida "redovisningen" bindningstyp. Jag kunde inte hitta några tutorials på den typen av bindning.

Monster bok av monster konstruerad på samma sätt som andra inbundna bindningarna med en tung, slitstarkt papper för beläggningen i stället för läder. Tänder, tunga, ögonen och tentakler var gjorda av polymerlera med "flex" typ för tungan och tentakler. Tänderna gjordes och botade först då tandköttet var lagt till tänderna och fäst i locket med vitt lim och botade. Tentaklerna sedan gjordes och fäst i locket med PVA lim och boken var igen "kokt" för att bota lera. Tungan var separat och limmas på insidan av bakluckan. Efter allt polymer lera arbete gjordes, var omslaget knuten till bokakvarteret. Slutligen, ögon var limmade till omslaget till boken och en kanin hud var monterade på boken och tillskuret med en skåra skärs där ögonen var belägna. Kanin huden var limmade till omslaget. Håret var klippt bort av rester av kanin huden och limmas mot ryggen på tentaklerna att ge dem en furry utseende. Jag rekommenderar att allt arbete med kanin huden göras utanför eftersom man hamnar med hår på allt! Bokstäver av Monster bok av monster blev fungerat i photoshop från en skärmbild av boken i filmen som jag hittade på internet. Det var sedan tryckt på tjockt papper och bokstäverna målar med en guld metallic paint. Området runt bokstäverna var målade med en grå färg att ge samma utseende som boken i filmer. Bitar av bokens titel klipptes och håret på kaninskinn klipptes så nära huden som möjligt i de områden där titeln bitar var placeras, ofta kontrollera placeringen och att vara noga med att inte klippa bort för mycket av håret. Boka etiketterna limmades sedan med PVA lim. Bältet gjordes genom att klippa en remsa från en bit av nya tunga verktyg läder och ett spänne återvunnet från en sparsamhet butik bälte.

Boken täcker dekorationer:

De flesta av böckerna var täckta i läder. Potion Making och historia av magi var täckta med papper som jag tryckt mönster jag hade arbetat i Photoshop. Bokomslaget svartkonster gjordes av prägling en tunn metall, fylla på baksidan av prägling med spackel och sedan limma fast det i läder locket efter spackle torkat. Etiketten av magisk teori skrevs helt enkelt med en markör som var dekoration av Charm din egen ost och guld dekorationer på vinrött spell bok. Omslaget till The Tales of Beedle de Bard gjordes genom att skriva ut ut omslagsdesign på papper, limma fast det i locket och sedan limma lädret på med ett fönster klippa ur det att visa den tryckta designen. De två böckerna med runda vita etiketter skapades genom att helt enkelt skriva ut etiketterna på vit etikett-papper, klippa dem ut och hålla fast dem vid bokomslag.

Att göra stammen:

En låda med en böjd topp och lämplig hårdvara köptes från en farkost butik. Maskinvaran togs bort. Trim togs bort och bitar av bookboard och wood filler användes till gör stammen så smidigt som möjligt. Ett mönster gjordes för varje avsnitt i rutan så att bitarna kan sänkas från en läder kappa för beläggning. Vissa områden av stammen krävs mer än en bit av läder och dessa planerades så att trim skulle täcka sömmarna mellan bitar av läder. Lädret var limmade till stammen bitar med PVA lim. Trim för stammen gjordes från runda skum isolering remsor köpas i en järnaffär. Ett rakblad för snap-off typ razor fall var fastklämd i ett skruvstäd i en vinkel på 30 grader eller så med skäreggen på sidan närmast vise. Bitar av den runda skum till en längd som skulle svepa hela vägen runt stammen + lite mer sedan drogs noggrant över bladet att skära dem i halvrund längder av skum. Dessa var kryssade en vägg med anslagstavla nubb för nästa flera steg. För att ge en yta som paint skulle följa, tillämpades flera skikt med PVA lim till skum med hjälp av en pensel som är lite bredare än skum och hålla en skrot av kartong bakom skummet med ena handen medan målning på limmet med den andra handen. Skummet var sedan målade med en krämig-tan akryl hantverk färg. Ett lager brun glasyr sedan tillämpas och torkas med en skrot från en gammal tröja (inre yta mot skummet) för att ge en trä-liknande utseende. Tidiga försök visade mig att måla ville flagna av skummet när böjd runt kanterna av stammen eller när skummet trycktes tillräckligt hårt. Jag tyckte att det bästa sättet att hantera detta var att lägga till flera mer rockar PVA lim till skum innan det bifogas till stammen men inte tillräckligt för att alla flexibiliteten i skummet var borta. Skummet var sedan fäster på stammen med PVA lim och väger det på plats med fotled medan det torkat på varje sida av stammen. Vissa flagnande färgen förekommer, främst vid hörnen av stammen. För att åtgärda detta, jag nötas bort all lös färg, så omfattas de områdena med krämig-tan färg och ett lager glasyr. Sedan målade jag alla skummet med en annan kappa av glasyr så att ups touch blandas fint och skummet tog en något mörkare och mer realistisk trä look. När jag var nöjd med utseendet på skummet, sökte jag mer rockar PVA lim till skum tills skummet var hård och oflexibel så att trycka på skummet skulle inte längre orsaka någon fjällning. Skum remsorna tillämpades hela vägen runt stammen som om det var en bit och när alla steg var komplett, skummet klipptes där toppen och botten av stammen träffade och ändarna av skummet således utsätts målades. Hårdvaran var anbringas stammen. Remsor av läder klipptes och ytterkanterna sammanfördes på baksidan av remsan av läder att göra jämna kanter längs långsidorna av remsorna och dessa fästes vid ändarna av stammen till göra "handtagen" med liten mässing brads. Jag målade inre av stammen med svart färg men foder det med tyg skulle vara en fin touch.

Trunk
11 ¾ brett 7 ¾ hög 7 ¾ djup
Täckt med brunt läder med faux trä halvrund som trim, konstruerade ska visas Harry Potters stammen som visas i flera av filmerna.

Monster boken monster
7 ¾ lång 6 ½ bred 2 ryggraden 228 sidor
BINDNING: Inbunden av kaninskinn med tänder och tentakler tillverkade av polymerlera
INNEHÅLL: Magizoologins, avdelningen för reglering och kontroll av magiska varelser, Trolldomsministeriet klassificering av djur, Hogwarts vård av magiska varelser klass, ordbok av djur

Fantastiska vidunder & var man hittar dem
4 7/8 x 4 x 5/8 87 sidor
BINDNING: Inbunden av svart läder
INNEHÅLL: Vad är ett djur?, en kort historia av Muggle medvetenhet av fantastiska vidunder, magiska bestar i jorden, varför magizoologins frågor, ministeriet för Magic klassificeringar, fantastiska vidunder från en A-Ö

En studie av den senaste utvecklingen inom trolldom
4 ½ x 3 11/16 x 7/8 228 sidor
BINDNING: Inbunden med beläggning av försilvra metalliskt material
INNEHÅLL: Många kapitel om olika aspekter av trollkarlsvärlden liv som regeringen, kommunikation, transport och mat, och en ordlista med magiska föremål

Avancerade Potion Making
4 3/8 x 3 5/8 x ½ 91 sidor
BINDNING: Inbunden med papper som omfattar boken i filmen Harry Potter och Halvblodsprinsen matchande utseende
INNEHÅLL: Brygder på Hogwarts, encyklopedi av Potions

Magisk teori
4 3/8 x 3 7/16 x ¾ 108 sidor
BINDNING: Inbunden av tan sämskskinn
INNEHÅLL: Beskrivningar av olika typer av magi som Arithmancy, Legilimency, förvandling, förvandling och spådom

En historia av Magic
3 ½ x 4 1/8 x 11/16 163 sidor
BINDNING: Inbunden med papper som täcker med rött och guld design
INNEHÅLL: Historia av trollkarlsvärlden inklusive en tidslinje av magiska historia

Standard boken av trollformler
4 x 4 1/8 x 5/8 176 sidor
BINDNING: Mjuk pärm av burgundy läder med mönster i guld bläck utformats från boken Lucius Malfoy tog från Ginny Weasley kittel i bokhandeln nära början av Harry Potter och hemligheternas kammare
INNEHÅLL: Spell definitioner, Spellbooks, charm klasser på Hogwarts, encyklopedi av trollformler

De mörka krafterna: En Guide till självförsvar
3 7/8 x 3 3/16 x ¾ 99 sidor
BINDNING: Inbunden av svart läder med Relief och antiqued aluminium skalle design på omslaget
INNEHÅLL: Försvar mot den mörka konst klass på Hogwarts, mörk konst, mörk magi besvärjelser, mörk magi objekt, mörka varelser, Lord Voldemort, Dödsätare, Fudge, Dumbledores armé, The Fenixorden
The Tales of Beedle Barden
4 1/16 x 3 ½ x 5/8 105 sidor
BINDNING: Inbunden av brunt läder med in papper
INNEHÅLL: Guiden och hoppande potten, springbrunnen av rättvis förmögenhet, den Warlock håriga hjärta, Babbitty Rabbitty och hennes kacklande stubbe, Sagan om de tre bröderna

Quidditch genom tiderna
4 x 3 3/8 x 7/16 92 sidor
BINDNING: Bindning av äkta läder pergament i medeltida redovisningen bindning med bruna läderremmar och växla stängning
INNEHÅLL: Utvecklingen av den flygande kvast, gammal kvast spel, spelet från Queerditch Marsh, ankomsten av den Golden Snitch, Anti-Muggle försiktighetsåtgärder, förändringar i Quidditch sedan 1300-talet, Quidditch lag av Storbritannien och Irland, spridningen av Quidditch över hela världen, utvecklingen av Racing kvasten, Quidditch idag

Ett tusen magiska örter och svampar
4 x 3 ½ x ¼ 50 sidor
BINDNING: Mjuk grön läderklädsel med knappstängning
INNEHÅLL: Herbology på Hogwarts, introduktion till Herbology, fem steg till rätt växt vård, utrustning, kompost, medicinalväxter, växande Wand trä, Wand Woods och deras egenskaper, böcker om Herbology, ordbok av växter

Charma din egen ost
4 ¼ x 3 ½ x ¼ 42 sidor
BINDNING: Mjuk rosa läderklädsel med cover design i vitt bläck och vitt läder slips stängningen
INNEHÅLL: Recept (och i många fall flera recept) för syra dyker, Bertie Botts varje smak bönor, Butterbeer, kittel kakor, choklad grodor, kackerlacka kluster, Jelly sniglar, lakrits stavar, Peppermint paddor, pumpa Juice, pumpa piroger, Rock kakor, Spotted Dick, Ton tunga kola, Toothflossing Stringmints, sirap Fudge och sirap Tart

Relaterade Ämnen

Harry Potter trollstav & Spell böcker

Vi klädde vår brorson/sonson Tyler för Halloween i en Hogwarts mantel och handgjorda halsduk. Men ingen outfit är helt utan en trollstav och spell böcker!Steg 1: Varmt lim element för att täcka & ryggraden av bok Råvaror:Böcker – den första som jag v...

En trollstav för Harry Potter - Magic

Strax före jul min dotter gick till en vänner födelsedagsfest och frågade om jag skulle göra en trollstav som vännen är en Harry Potter fan och skulle älska att ha en.Jag gick och gjorde en två bit trollstav från stranden och mahogny.Staven var gansk...

Hedwig Harry Potter DIY | CassKnowlton

Jag var på Pinterest tittar upp idéer för Harry Potter DIY och såg en Hedwig ljushållare som såg ut nästan exakt som den Ljusstake som jag redan hade, så jag beslöt att omvandla det till något fantastiskt!Detta DIY är i min senaste Harry Potter DIY v...

Harry Potter LEGO blixt driva

Detta gör stora gåvor för alla Harry Potter-fan. Flashminnet är passar perfekt inne i minifig kroppen och kommer i olika storlekar från 4GB upp till 128GB! Hitta en anständig storlek enhet och sätta en digital kopia av alla Harry Potter filmer, e-böc...

Harry Potter Butterbeer Cupcakes

i juli markerar det sista kapitlet av Harry Potter Sagan, och som en lång tid fan av böckerna och filmerna, jag ville lägga fram ett recept värdig Potter och cupcake fans. Efter att ha beslutat att "Berttie-Bott varje smaksatt Cupcake" skulle re...

Harry Potter bokstöd

Hej! Detta är mitt första inlägg här på webbplatsen. Jag försökte göra bokstödet till min bokhylla med Harry Potter tema och jag vill dela med mig av resultatet. Jag använde material som du kan hitta enkelt och till en låg kostnad. Om du gillar eller...

Harry Potter schack ange & fall

En Harry Potter schackspel? Nörd nivån i det här inlägget taket bara gick igenom. Allvarligt, ville jag ge min bror något i julklapp i år som han och hans familj skulle älska. Jag mindes schack scen i en av Harry Potter-filmerna och trodde att det sk...

Bottle Cap armband (Harry Potter Edition)

detta armband är super easyand tog mig under 3 minuter att göra! Så lätt och super original, du kan anpassa den som du vill. Cool pärlor, söta bilder, allt du kan tänka dig!Steg 1: Samla material! För detta projekt allt du behöver är:-4 eller 5 bottl...

Harry Potter text i Adobe Photoshop Cs4

Ok, så det en massa tutorials på detta på Youtube och vad inte, men jag tänkte jag skulle visa er alla min version, baserad på texten i fången från Azkaban. Njut!Steg 1: Texten Väl som ni förmodligen vet teckensnittet HarryP är ute och om du som du k...

Notisbok Harry Potter Post-It

Super lätt och söt Harry Potter inspirerade anteckningar.Steg 1: materialDu behöver:Färgat papperEn fyrkantig kartongEn ritning av din favorit karaktär i Harry PotterSandpapperSaxFärgade craft kritaLimPostat-it-lapparSteg 2: ritningVälj en av dina fa...

A verkligen magiska Harry Potter trollstav för Lumos och avslöja dina hemligheter charm

till min instructable för den '''Awesome Harry Potter trollstav ''', här är en mer teknisk version. Fortfarande lika vacker att titta på (mer så om du har övat på den enklare versionen) och ännu en faktiskt utför magic (om än vetenskap driven magic)....

Draco Malfoy - Dödsätare (barn robe, mask, halsduk och andra Harry Potter grejer)

min 6 år gamla är i Harry Potter. Men han ville ha för Halloween kostym var "Draco Malfoy, som en Dödsätare". Nu är jag ganska säker på att Draco aldrig som en Dödsätare i böckerna, men det är vad han ville!Så, lappar till denna kostym är alla g...

Gör en awesome Harry Potter trollstav från ett ark av papper och lim pistol lim

nu när Harry Potter feber är över oss igen, jag trodde du skulle vilja prova på att göra några riktigt fina Harry Potter trollstavar. Detta är sådan en enkel men effektiv instructable. Med ett pappersark, lite lim och lite färg, och ca 40 minuter att...

Hur till göra en ukrainska Ironbelly Dragon från Harry Potter och dödsrelikerna

Hej! Har du någonsin velat en ukrainska Ironbelly från Harry Potter och dödsrelikerna dödsrelikerna del 2? Tja, jag har, och jag såg inte några andra Instructables för den. Så, här är det!Steg 1: Inspiration Hitta en bild på en ukrainska Ironbelly!St...

Hur man gör Butterbeer | Harry Potter recept

Kolla in det utskrivbara receptet här: http://vegetarianbaker.com/Harry-Potter-Butterbee...Om du är som mig, var Harry Potter min barndom. Jag växte upp läsa böcker och njuta av filmer, men alltid velat prova maten från böckerna. Butterbeer är en av...

Att göra harry potter glasögon

Om du är en harry potter fan men inte vill spendera pengar på affären köpte kostym glasögon då du hittade rätt instructable.with några hus håll produkter kan du göra några återvunnet glas, en liknande design kan användas för att göra steampunk glasög...

Harry Potter - The Weasley håla pepparkakshus

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning-alt: 0 i 5.4pt 0 i 5.4pt; MSO...

Harry Potter Butterbeer muggar

du bara har en mer chans att kasta största Harry Potter filmen någonsin releaseparty. Jag gillar att gå alla ut för dessa typer av händelser, så vi kommer att ha en Harry Potter middagsbjudning på mitt hus för att fira (och sörja i slutet av min barn...

Harry Potter Ravenclaw Robe Hoodie

Accio egna Harry Potter Robe Hoodie oavsett Hogwarts House sortering hatten har ansett du ska tillhöra. Här är för sådana som är avsedda att Ravenclaw med sina blå fodrad mörka skruden och distinkt crest.Detta projekt är en Xmas gåva till min systerd...