Bygg ditt eget bryggeri för Under £100! -STEG 2 - pannanhär är det! Den inte så länge efterlängtade uppföljaren till steg 1 där jag visade dig hur du gör din egen mash tun för Hembryggning ändamål.

Det var ett roligt projekt och inblandade några lite farliga saker. Detta steg innebär emellertid mer farliga saker och då menar jag mer i både kvalitativ och kvantitativ mening. Det är samma övningar och skärande verktyg används i mash tun bygga, men nu har vi extra faran av borrning metall samt plast. Vi har även vissa elarbeten... ingenting alltför komplex oroa dig inte. Om jag kunde göra det så kan du.

När används detta fartyg har att upprätthålla en rullande koka vätskans fick du använder din mash tun för upp till 90mins (även om de flesta i USA använder endast 60 min bölder). Det är en del av mycket varm vatten bubblar bort i en plasthink försedda med vissa amatör ledningar... i kort, det är inte en super säker procedur men med lite sunt förnuft är det tillräckligt säkert.

Om du läser steg ett, här den samma ansvarsfriskrivningen med några tillägg.

Detta instructable kräver vassa saker, spinney saker, cutty saker, varma saker och sparky saker. Var försiktig vid alla tillfällen. Den "gyllene regeln" av homebrew - "alltid dricka ett homebrew när man gör något att göra med homebrew" - inte iakttas om du ska använda någon av ovanstående nämnda spinney/sharp/cutty/sparky/varm saker.

Denna panna kommer att endast behandla icke-alkoholhaltiga maltextrakt så jag är ganska säker på att alla kan göra det men lägga jäst för att jäsa detta skulle göra alkohol. Detta är lagliga här i Storbritannien om över 18 men om du är osäker, kontrollera dina lokala lagar. Jag tar inget ansvar för fingrar, armar och ben, liv, kulor, virginities, sevärdheter, sanities eller friheter förlorade. Eller något annat för den delen!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygg ditt eget bryggeri för Under  £100! -STEG 1 - Mash Tun

gillar öl? Som att laga? Som traditionella hantverk? Försökt Hembryggning? Om svaret på någon av ovanstående är ja, sedan läsa på min vän...Hej, mitt namn är rik men mina vänner kallar mig Chard,Efter att fläder Champagne ca 2 år sedan och sedan bygg...

Bygga ditt eget skrivbord, för under 20 ($30)

detta är min guide om hur man bygger ditt eget elegant, rymlig och attraktivt skrivbord för mindre än £20!Beviljade jag arbetar i en DIY butik men högst det skulle ha kostat mig £22 utan rabatt.Hur som helst, följ följande steg för att få en stor ny...

Hur man bygger ditt eget kök kanslier

Idag kommer vi att flytta till stora inlägget om hur man bygger ditt eget kök kanslier. Köksluckor till mitt eget lilla projekt, det var något jag var lika stressad och rädd om och missförstå mig inte, de är inte perfekt, men jag är mycket nöjd med d...

Bygga ditt eget Arduino

Ställa in en Arduino på en skärbräda har blivit en process som jag har vuxit till kärlek.Inom några minuter kan du ha en fullt ut arbetande Arduino plattform att arbeta med som ni kommer se i denna handledning. Det har varit flera gånger när jag var...

Hur man bygger ditt eget skrivbord

Hej DIYers! Det är Gaige och idag jag ska visa dig hur man bygger ditt eget skrivbord. Om det är för spel eller är det för arbete, visar jag vilka delar du behöver! Jag kommer att lista 3 möjliga delar. Eftersom vi inte är alla gjorda av pengar, komm...

Bygga ditt eget Arduino kompatibel IoT Development Board

I detta instructable ForceTronics tittar vi på hur man bygger ditt eget Arduino kompatibel sakernas internet utveckling styrelsen. Styrelsen har Atmega 328p med Uno bootloader, Bluetooth låg energi modul, och andra funktioner som justerbara power sup...

Spel-opoly: Designa & bygga ditt eget brädspel

spel-opoly är den ultimata designprojekt. Komma upp med ditt eget spel verkligen är inte rocket science, men det är svårare än du tror. Vad är haken? Spelet måste vara kul att spela.Vi har alla haft erfarenhet av att spela ett spel som gav oss timmar...

Bygg ditt eget Instrument (gitarr med en Violin form i mitt fall)!

Hej var och en!Jag ville alltid skapa mitt eget instrument. Min grand far använda att spela fiol, men vet bara hur man spelar guitare. Som jag verkligen älskar ljudet och formen av en fiol jag bestämmer ska börja bygga ett unikt instrument: en Guital...

Bygga ditt eget CNC router/fräsmaskin

Redan vid 12 års ålder jag drömmer om att göra en maskin som kunde göra det! En maskin som skulle ge mig möjlighet att skapa produkter för i och runt huset. Två år senare snubblade jag ont ord "Computer Numerical Control" eller mer specifikt CNC...

Bygga en pot rack och uppdatera ditt kök för under $100

vi älskar utseendet på en hängande kruka hållare i köket, men eftersom vi har ett kök kök stil som är begränsad på utrymme och inte har en ö eller ett öppet område ovanför diskbänken eller spis, vi kom upp med en annan idé. Vi brukade ha en bar att j...

Hur man bygger ditt eget Cajon Box trumman med justerbar snara

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger din egna Cajon box trumman. Vi gjorde 2 Cajon trummor för under 50$, så ca 25$ en bit. Jag kommer att ange detta instructable i musikaliska instrument tävlingen, så snälla rösta!Steg 1: Saml...

Hur man bygger ditt eget Strawberry Tower

detaljerad instruktion hur ute för att göra din egen växande torn av ett standard 4" PVC rör. Fungerar utmärkt för hydrokultur eller aquaponic system! Nedan är hela utskriften från videon:Hej alla.En av de översta förfrågningar jag får är hur man byg...

Hur man bygger ditt eget växande behållare

===Min första inspiration var dessa växande behållare designad av Ray Newstead och visas här:http://earthtainer.tomatofest.com/==========På ovanstående webbplats bör betraktas som den ursprungliga och ultimata resursen och de flesta stegen används fö...

Hur man bygger ditt eget Pedicab

detta Instructable kommer att förklara hur jag har byggt min egen pedicab, samt ge vägledning för andra som vill bygga ett bättre. Totala kostnaden var ~ $300 + min egen arbetskraft, och det är nära motsvarande en kommersiellt tillgänglig modell för...

Bygga ditt eget Arduino - Bare Bone System

jag har läst igenom en hel del tutorials online att göra en Arduino klon på en skärbräda, och några av dem är bra, men ingen av dem verkar verkligen ha allt, så jag kommer att försöka få det alla tillsammans här och ge en handledning med scheman, skä...

ServDuino - bygga ditt eget Arduino webbserver

The Arduino Ethernet Shield är en söt leksak! Alla, från nybörjaren som fick deras Arduino igår och har inte sovit sedan, att den hårda kärnan pro som lärt sig c som andra språk, kan lära sig att använda Ethernet Shield och ha roligt med den. Dess de...

Hur man bygger ditt eget filmduk

projektorer är ett mycket kostnadseffektivt sätt att titta på filmer på stora skärmen. Bra skärmar kan kosta över $500. Här visar jag hur hur att bygga din egen för under $50....

Hur man bygger ditt eget Photo Booth

min fru och jag fastställa våra bröllop datum för 5 juni 2010 vilket gav mig ca 8 månader av planering. Jag hade bestämt att jag ville lägga till en unik touch till vår bröllopsfest som kapslas in mina händer på färdigheter. Vi hade diskuterat att få...

Hur man bygger ditt eget ORGASMATRON (eller headscraper)

hjälper din hjärna att tänka snabbare avkopplande ditt sinne!Med detta verktyg kan du återställa din stress-mätare och fortsätta ditt arbete, vad det än är.Det tar ca 1-2 timmars arbete, men du kommer aldrig sörjer denna gång!t.ex. beslutat jag att b...