Bygga ett växthus med Solar Powered VentalationJag bor i solnedgången klimatzon 17 (San Francisco), så deras var mycket saker jag vill växa, men kunde inte på grund av klimatet. Min basilika var magra, min aubergine skrumpnade... Jag hade tur att få 2 eller 3 små tomater per planta. Jag velat ha alltid ett växthus men alla prefab de som verkade tillräckligt stor låg utanför min prisklass. Sen hittade en dag perusing Harbor Freight flyer jag ett 10' x 12' växthus för mindre än tusen dollar. Jag tillbringade några tid googla recensioner av nämnda växthusgaser och ur lådan det verkade hemskt. En person beskrev det som en box drake som det muntert seglade ut från hennes trädgård en dag ala Trollkarlen från oz. Men sen hittade jag fler instruktioner att åter stärka strukturen. Så sent en varm augusti eftermiddag körde jag norr närmast HF butiken. Jag gick ut med växthuset för mindre än $600,00 (med en gemensam 20% rabattkupong). Jag väljer den soligaste delen av gården med en södra exponering för växthuset. Från att bryta marken till färdiga växthus tog det ca 20 man dagar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga ett växthus med solar powered ventilation

Jag bor i solnedgången klimatzon 17 (San Francisco), så deras var mycket saker jag vill växa, men kunde inte på grund av klimatet. Min basilika var magra, min aubergine skrumpnade... Jag hade tur att få 2 eller 3 små tomater per planta. Jag velat ha...

Hur man bygger ett växthus - steg för steg Guide

HejJag byggde denna trädgård växthus med gamla fönster och återvunnet dörr.Täcka med poly. Storlek 15 ft x 25 ftByggnaden så här:Steg 1: hur att förankra ett växthus till markenSteg 2: Secure växthusgaser basen till ankareSteg 3: hur man bygger sidan...

Hur man bygger ett Ultimaker Original + med en dubbel storlek utskrift säng (180 X 460)

speciellt för skaparna bland oss (Fablabers, lärare, lära-by-doing elever och nördar) i syfte att inspirera alla att inte bara se den 3D-skrivaren är en fantastisk att göra maskinen samt en maskin kan du också (åter) gör. På internet hittar du många...

Bygga ett Portal torn med rörelse kontrollerade ljud och belysning

i detta Instructable jag ska visa dig hur jag gick om att bygga min egen liv storlek talar Portal torn från början till slut. Detta är ett ganska ingående projekt som kommer att omfatta varje konstruktionsfasen samt alla tekniker jag använde längs vä...

Hur man bygger ett växthus i 1 timme

Detta är ett enkelt sätt att täcka din damm eller trädgård.BYGGA en lätt växthus i mindre än 1 timmeDen grundläggande planen omfattar:2-½ tum 10' lång PVC-rör4 - 1/4 tum eller mindre tjocka, 12 tum lång stakes4 mil tjocka eller 6 mil tjock plastfolie...

Bygga ett Smart hem med en Wifi trådlös Switch av Apple App kontroll

Smarta hem har nu blivit ett mode, så jag följer denna trend och att göra mitt hus ett sant smarta hem. Jag har sökt om smarta hem prylar för en tid, att finna att det finns massor av trådlös switch, wifi switch, app switch eller wifi socket produkte...

Origami snögubbe med Solar Powered näsa

nödvändiga komponenter:-SCC2422-B MSE solcell-NPN 2N 3804 transistor-2200uF elektrolytisk ström kondensator-1uF ansvarsfrihet varaktighet tid kondensator-1N1914-stil signal diod (1N914)-gul lysdiod-trådOrigami eller vanligt papper behövs för snögubbe...

Bor i ett växthus

behovet av en tillfälligt, prisvärd, all-säsong och bekväm bostad?Försöka bygga ett växthus med ett tält inne.Inledning:Idén kom från min kärlek till moderna backpacking tält. De använder en "golv till tak" rainfly som täcker tältet. Tälten sig...

Sensei Cell - bygga ett automatiserat växthus med Intel Edison och Arduino

Sensei Cell är en prototyp för ett automatiserat växthus.En isolerad kammare byggs från en cylindrisk skärm har förvandlats i ett växthus med två åtskilda miljöer.Varje hylla har fyra sensorer (markfuktighet, markens temperatur, fuktighet, ljus) som...

Solar Powered Clock

konvertera en vanlig klocka till en som laddas genom sol. En ganska lätt bygga med valfria lödning och låga kostnader gör detta till ett bra grabb vänliga projekt. Min son och jag byggt en eftermiddag och han var imponerad av idén att enkelt återanvä...

Raspberry Pi och Arduino: bygga tillförlitliga system med WatchDog timer

Sammanfattning: I detta Instructable titta vi på hur man bygger mer tillförlitliga datorsystem med WatchDog timer. Vi visar hur du ställer in och använder Raspberry Pi och Arduino inre watchdog timer. Vi förklarar också varför en extern WatchDog Time...

Ett växthus för norra

Jag har alltid velat att bygga ett växthus så när jag hittade en artikel förklarar hur till bygga en för $50, började direkt att bygga gruvan.Det första problemet jag stötte på var att designen inte var lämpligt för tung snö faller. Det skulle kollap...

Få din solar powered lampor tillbaka till livet

alla har ett gäng av dessa hemma. Du ser dem i butik, köpa dem, sätta dem i din trädgård och beroende på deras kvalitet du kommer att kasta dem ett sätt några veckor till en säsong senare.Solar powered lampor fungera så här;1. solen skiner på solpane...

Solar Powered vertikala DROPP Hydroponics med franska smide Detaljer * uppdaterad! *

jag verkligen ville ha ett sätt att växa en betydande mängd råvaror utan att använda någon makt som krävs en plugg att göra det, och att det ser bra - mer som möbel som du vill ha inne i huset. Så byggde jag detta.Det finns en miljon olika sätt att k...

Bygg detta Solar Powered hydroponiska vatten trädgård på hjul - måste läsa!

Build detta fantastiska solar driv, helt fristående hydroponiska trädgård och växa största blommorna, den godaste frukt och grönsaker som du kan faktiskt leva på året runt. Avsedda för utomhusbruk det kan lika gärna användas inomhus. Denna maskin kan...

Bygga din egen DIY solar powered mobiltelefon

detta Instructables beskriver i detalj hur man bygger en egen solar powered mobiltelefon.Linjär teknik artikel diskuterar solar laddning, med maximal effekt spårning - se utdraghttp://CDs.Linear.com/docs/lt%20Journal/LTMag-V19N4-04-LT3652-JimDrew.pdf...

Bygga en alla SOLAR avlägsen kontrollerade båt RC båt med Solar Attic Fan delar - Rescue Boat -

kan du bygga en alla SOLAR avlägsen kontrollerade båt med solar attic fläkt delar.Har du någonsin varit i sjön för att titta på killar med Chris Craft eller seglar båtar? De sitter runt och prata 90% av tiden. Varför inte de kör sina båtar mer? Efter...

Bygga ett Solar hus på hjul

Contest Info:Mitt namn är LaMar Alexander. Jag är en lång tid fristående homesteader, arkitektoniska föredragande, designer och byggaren av effektiv fristående småhus. Jag har publicerat flera böcker om bygga små solar stugor och installera solenergi...

Bygga en Solar Powered ESP8266

I detta Instructable visar vi hur man bygger driv en solar ESP8266Vi koppla upp en ESP8266 till styrelsens SunAirPlus Solar Power Controller/laddare/datainsamling och en solpanel/batteri.Syftet med detta projekt är fem gånger:Visa ESP8266 på solenerg...