Bygga ett Portal torn med rörelse kontrollerade ljud och belysningi detta Instructable jag ska visa dig hur jag gick om att bygga min egen liv storlek talar Portal torn från början till slut. Detta är ett ganska ingående projekt som kommer att omfatta varje konstruktionsfasen samt alla tekniker jag använde längs vägen. Förhoppningsvis kommer det finnas en hel del information som du kan dra sig ur detta och använda för alla typer av olika projekt.

För dem som är obekanta med portalen, är det ett fantastiskt pusselspel som gjorts av en studio som heter ventil där du måste använda två portaler för att lösa alla typer av olika pussel. Det är verkligen ett fantastiskt spel. Tornet som den här instructable handlar om är en av endast två tecken du interagerar med i hela spelet, andra som GLaDOS. Centrala AI av komplexet. Torn är så bedårande dödliga att jag var tvungen att ha en av mina egna. Eftersom ingen gör dem jag var tvungen att bygga en själv. Lite mer arbete men definitivt värt mödan. Kan komma igång.

Material och verktyg som används är uppdelade för varje avsnitt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Raspberry Pi Google kalender med rörelse kontrollerade webkamera och väder

detta är ett tillägg till Piney's awesome riktningar. Jag ville ha en Google-Kalender Visa med en webbkamera som en rörelsesensor så att bildskärmen tänds endast när någon är nära det och stängs av när ingen är runt. Jag lade också till en väder pane...

Hur man bygger ett Ultimaker Original + med en dubbel storlek utskrift säng (180 X 460)

speciellt för skaparna bland oss (Fablabers, lärare, lära-by-doing elever och nördar) i syfte att inspirera alla att inte bara se den 3D-skrivaren är en fantastisk att göra maskinen samt en maskin kan du också (åter) gör. På internet hittar du många...

Bygga en Portal torn från ett Kinder ägg

efter min flickvän på datornivå Portal 1, vi båda var begäret att ha en av de söta, lilla torn på våra skrivbord. Vi kom upp med Kinder ägg (http://en.wikipedia.org/wiki/Kinder_Surprise ) eftersom de ungefär passar ellipsformad formen och är mycket s...

Bygga ett växthus med solar powered ventilation

Jag bor i solnedgången klimatzon 17 (San Francisco), så deras var mycket saker jag vill växa, men kunde inte på grund av klimatet. Min basilika var magra, min aubergine skrumpnade... Jag hade tur att få 2 eller 3 små tomater per planta. Jag velat ha...

Bygga ett Smart hem med en Wifi trådlös Switch av Apple App kontroll

Smarta hem har nu blivit ett mode, så jag följer denna trend och att göra mitt hus ett sant smarta hem. Jag har sökt om smarta hem prylar för en tid, att finna att det finns massor av trådlös switch, wifi switch, app switch eller wifi socket produkte...

Mini robot ett 2-hjul med IR sensor vikt 14gr och ATTiny13 Soic

Hej från Frankrike!Mitt namn är MicLedsen för min engelska (:Mitt syfte en mycket liten BotLite lättare för att bygga för Robot kan vi har tålamod och en bra magnifyingglasses,Namn: Roule_RobotHans nikename: RRBromsa vikt: 14grMått: 39 x 22 mmnödvänd...

Bygga ett växthus med Solar Powered Ventalation

Jag bor i solnedgången klimatzon 17 (San Francisco), så deras var mycket saker jag vill växa, men kunde inte på grund av klimatet. Min basilika var magra, min aubergine skrumpnade... Jag hade tur att få 2 eller 3 små tomater per planta. Jag velat ha...

Bygga en Sentry Gun med Laser Trip Wire System och Arduino

* OBS * UTFÖRS DETTA PROJEKT AV EN GRUPP STUDENTER FRÅN SINGAPORE POLYTECHNIC UNDER FYP HANDLEDARE TEO SHIN JEN. GJORT AV CHAN KAI CHI OCH 2 ANONYM.Koncept:Spolhandtaget när laser är blockerad av inkräktande objekt.Obs:Luta är inkluderat för utbyggba...

Konvertera en 2D-bild till ett 3D-objekt med hjälp av OpenSCAD (och endast fri programvara)

Jag har nyligen blivit helt besatt av 3D-design och tryckning, eftersom jag har väldigt lite design erfarenhet jag har beroende av omfattande OpenSCAD, det gör designa 3D-objekt bara alltför lätt inte att försöka, om du vill göra 3D-modeller från en...

Arduino drivs av din SmartPhone (med följetong) - Del1 - ljud och vibrationer åtgärder

Välkommen till den första delen av denna serie. I denna ta serie kommer vi att försöka ut så mycket som vi kan från du smartphone (android just nu) till din microcontroller med seriell kabel (OTG kabel).I denna del kommer vi att förklara hur du kan s...

El tråd hur man gör tron superhjälte kostym kostym med pocket blaster super ljud och musik

följer min Youtubekanal: http://www.youtube.com/user/educatetowin?feature=mheeHemsida: http://www.educatetube.comVärd: SipskiHur man gör en superhjälte passar som tron med en inbyggd högtalare. Filmen ovan är höjdpunkterna i hur till video. Måste EL...

Arduino defuseable bomb, perfekt för airsoft spel! (med timer, LCD, knappsats, ljud och mer!)

HejDetta är ett projekt jag gjorde för länge sedan, men bestämde mig för att ladda upp ändå, Känn dig fri att fråga mig om det!Bomben har flera funktioner:-Lösenord input av knappsatsen att beväpna bombenTimer/räkningen besegrar-Sound-Flashiga lysdio...

Livet stora Portal torn

detta instructable är en genomgång av hur jag gjorde min naturlig storlek torn från TV-spelet Portal. Det förvandlas till ett långt mer engagerade projekt än jag väntat, så varnas: detta projekt är inte för svag i hjärtat.När jag gjorde detta mitt fö...

Bygga ett härbärge för växande tomater

mål:Växande tomater behöver mycket sol. I varma och regniga dagar, kan sjukdomar visas (till exempelTorrfläcksjukan). Växterna måste skyddas från regn, inte från solen.Detta instructable visar hur man bygger ett robust skydd som står emot vind (och s...

Hur man bygger ett fort

ett fort är en mycket rolig och enkel privat bas som någon kan konstruera vilken tillåt dem till vara sektioneras bort från resten av världen. Även om forts verka enkelt att bygga, kräver de ofta minst några tips för att bygga dem till deras fulla po...

Hur man föll ett träd med motorsåg

Med en motorsåg för Trädfällning är en farlig verksamhet. Säkerheten bör vara din högsta prioritet. Titta på våra kvalificerade Husqvarna tränare skära ned ett träd med det rätt redskapet och metoder och tekniker som han lär....

Bygga en rörlig och spårning Portal torn

Det är gulligt, det är artigt och det är verkligen dödliga. Det är ett torn från portalen. Det rör sig, har ljus, har ljud, och något att min tidigare Portal projektet inte hade: kameraspårningsinformation.Tornet är kontrollerat med en Arduino och en...

Bygga en 1:1 skala Portal pistol med ljus

Inledning:Detta Instructable kommer detalj processen jag gick igenom samtidigt bygga min egen Aperture Science handdator av Portal [AKA den "Portal pistol"] från Valve-spel Portal & Portal 2. Om Portal pistolen är i fokus för detta bygga, pr...

Bygga ett multimediasystem med hallon Pi2

I detta projekt, jag installera OpenELEC på Rpi2, och göra hallon Pi2 som hem Multimedia Center.OpenELEC är ett inbäddat operativsystem byggt runt Kodi, öppen källkod underhållning media hub. Hemmabio datorer är kända för att vara svårt att installer...