Cheapy lättare Laser brännarehär är världens första BIC stil laser lättare! Butan är föråldrad. Dags att använda blå brännande lasrar!
Titta på videon och sedan bygga din egen!

Varning: Denna typ av laser kan orsaka permanenta skador på synen på mindre än en sekund. Titta aldrig in i balken eller reflektion av alla laser inklusive denna

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du sätter samman en 1W till-5 9mm Laser brännare modul

detta instructable visar dig hur du sätter samman en laser modul med en till-5 Laser Module, vilket generellt kan bli antingen en 1W 808nm eller 1W 405nm diod. Men någon 9mm diod kommer att göra.Denna metod kräver användning av en press, men det reko...

Laser-brännare (för att bränna matcher eller pop ballonger)

Jag ville alltid bygga en laser-pekare/brännaresom kan bränna matcher, pop ballonger och möjligen tur i brand.på grund av safitly måste du lägga till minst 2 växlar och 1 tryckknapp.Detta kommer att minska risken för acidentally brinnande någons ögon...

Hur man gör en brännare som står för Hembryggning av återvunnet pallar

jag märkte dessa metall avföring från mitt klassrum hade några svetsar som kom ifrån varandra. De var öronmärkta för bortskaffande så att ingen skada sig på dem. De därefter befriades från ett nesligt slut i den container / skrota högen och åter ämna...

Laser krona

Jag älskar några av de nya bärbara saker som visar upp på Adafruit, Hackaday och göra Magazine. När jag såg Adafruits nya 60 LED Neopixel Ring, visste jag precis vad jag ville bygga för mina döttrar... Jag hade gjort ett tidigare försök på huvudet bä...

Göra professionella gåvor från återvunnet material med en lazer brännare

med dagens ekonomi som har råd en tankeväckande gåva för någon. Låt mig visa dig hur du återvinner material såsom trä in ett minne som kommer att få dina flickvänner och fruar gå goo-goo ögon över dig och dina pojkvänner och män tänker "Jag tror att...

Hemgjord laserpekare

Förra veckan sa jag köpt en laserpekare för min lillebror, jag till honom att vara försiktig med den. Två dagar senare, han öppnade laser och bröt det, han var ledsen och jag beslöt att göra en ny.Jag började leta efter instructables om laserpekare o...

How made a car with video CD

Hej är jag abbas poryazdanpanah jag gör denna bil med delar av bortskämda av video-CD det flytta på marken och på vattnet också denna bil har ett vapen Laser som jag gör det med bortskämda dator. det rör sig med kontrollSteg 1: Vapen Laser Jag gör bi...

DSLR kamera Mod: Koppla in Power för mindre än $10

jag har kört in i en problematisk fråga med en photobooth som jag gjort (i montern är på Instructables här). Efter en period av flera timmar, skit gammal kamera batteri peters ut och dör. Jag köpte en cheapy ersättare online men även de verkar inte a...

Spider man web shooter

Vi önskar alla att spela med spiderman webshootermen kan inte spela tills nu på allahär är en liten instructable bara för kretsen som kan användas för att göra enVi kan använda detta för många fler projekt som nämns i det sista stegetSteg 1: Requirme...

Hur man bygger en laser (allmän guide)

Steg 1: Vad ska jag bygga en laser?I grund och botten måste du:laser-diod (LD)collimation optikaktuella regulator (aka driver)strömförsörjningkylflänsnågot att hysa all elektronik (projektet box är ok för en första bygga)Du kan sedan lägga annat till...

CNC Laser Cutter resa

Jag vill dela med dig resan hade haft, att skapa min egen CNC laserskärare.Detta projekt är ca 2 år i vardande, på grund av forskning och utveckling, och utgifterna tilld tid å det tog mig lite längre än väntat, men jag äntligen beslutat att börja by...

Arduino - Laser Tripwire larmsystem

Hej alla,I detta instructable, vi kommer att bygga en laser guidade tripwire larmsystem med en utveckling styrelse.YouTube-versionen:Steg 1: delar Komponenter som används i projektet:Development board - SainSmart Leonardo R3Låda - kopplingsdosaTrip w...

Laser skär trä stående

Material/verktyg3 mm baltiska björkplywood3/4" plywood för dukenAkryl färg och måla borstaPolyuretan klarlackLaserskärareTrälimProgram/programvaraAdobe PhotoshopAdobe IllustratorSteg 1: Ta en bildÖppna PhotoshopGå till Filter > Filtergalleriet >...

Laser skär Cryptex - pussel Box

Detta projekt har gjorts på en laserskärare som jag använt på FabLab Innovation (http://www.fablabinnovation.dk/)Ända sedan se filmen - Da Vinci-koden - jag har varit fascinerad av cryptex, en liten skala kombination valvet, som bara kan låsas upp ge...

Epilog Laser etsade klocka med foto

så min fru insisterar på att ha en klocka i varje rum, och alltid klagar över att det inte finns tillräckligt med bilder av hennes och vår son runt. Så jag tänkte, vad bättre gåva för henne då en klocka med ett foto av hennes och vår son på det?I til...

Kände ram handväska med Laser skär detalj

jag förmodligen spenderat 2 timmar letar efter en anständig små över kroppen handväska under $50 innan man beslutar att jag kunde spendera den tiden att göra min egen. Under åren har jag samlat ett antal handväska delar inklusive söta ramar och kedjo...

Apocalypse syster (med Laser katt!) Fotoredigering med Pixlr

förra året min lillasyster fann stort nöje i min Zombie familj foto-edit för Halloween, så i år bestämde jag mig att göra henne till en super läskig, katt-älskande apocalypse monster med Pixlr.FRAMTIDEN: Världen har tagits över av Super-Cute skurk ka...

Fatet fristående brännare

Jag behövde en anständig brännare och stå för min Mash Tun som jag gör så jag hade en titt runt för några från hyllan och kära och ingen av dem verkade vara mycket bra eller tillräckligt stor för att stödja fatet.De verkade också vara mycket tunn, oc...

Laser-assisted takedown blåspistol med bipod

Hej alla,I detta instructable, vi kommer att göra en blåspistol med alla tillbehör som jag kunde tänka på. Denna blåspistol är stabil, korrekt och mobil så jag anser mina mål nås. Detta är min senaste veckan slut projekt och jag hoppas du tycker om a...