Demontera ASUS k72 serienDell publicerar demontering manualer. Tyvärr inte ASUS. Jag bestämde mig att visa dig hur att lösa överhettningsproblem, eller lägga till ytterligare HDD i din ASUS k72 serie.

Varning: Du använder denna guide på egen risk. Demontering anteckningsbok kan resultera i förlust av garanti. Om du inte är bekant med sådana saker, gör det inte. Författaren är inte ansvarig för eventuella skador och förluster som kan uppstå under operationerna som beskrivs här.

Se Steg
Relaterade Ämnen

ASUS Laptop skärm gångjärn reparation

min ASUS M51A serien laptop LCD skärm gångjärn bröt efter några år, vilket är ett välkänt problem med denna design! Gångjärnet blir stel och svårt att vända, resulterande i ökande trycket och trötthet på gångjärnet bas, som sedan fäster av. Det verka...

Andra HDD/SSD för ASUS A46 Laptop

Vem använder DVD-enheten längre? Jag vet inte, och jag skulle vilja använda SSD för min laptop primära enheten, så jag kan ha bra prestanda från denna laptop. Denna laptop modell är Asus A46CA, men det bör också arbeta för A46CM serien.Bara en liten...

Akku ASUS P53JC

Akku ASUS P53JC serienAkkutyp:Li-ionKapazität:5200mAhGewicht:309.72 gSpannung:10.8 VFarbe:BlackAbmessung:272.45 x49. 34 x 22.4 mmVerfügbarkeit: I lager...

Roomba 400 serien demontering och U2/U4 laddning Fix

Är din Roomba 400 laddas inte? När du plugg den i, det lysa upp men när du trycker på knappen får du inget svar? Här är guiden demontering samt en guide till fastställande av U2/U4 problemet. Detta kan också ge dig en chans att rensa ut allt damm som...

Asus EEE PC lösa gångjärn fixa

gångjärn som gör en laptop skärm pivot kan arbeta sig lös över tiden. Asus bärbara datorer har gångjärn som skruvas på plats med bultar som går in i metall gängade insatser. Vändskären finns i plast hållare som är en del av datorns hölje. Innehavarna...

Hur ta isär ASUS Transformer TF101 tangentbord docka

denna ska tutorial vägleder dig till hur man demonterar ASUS Transformer TF101 tangentbord dock.De verktyg du behöver är:-T-5 Torx skruvmejsel-Mindre storlek phillips huvud skruvmejsel-Pocket kniv eller plastlåda separera verktygDet finns bara 4 olik...

Hur till sätta fast HP Pavilion dv7-6000 serien täcka / gångjärn / kablar

Hej alla! GodmanGen här och detta Instructable är om min lilla historia som en ägare av en Pavilion HP DV7 Laptop.Det hela började när jag var ute efter den perfekta bärbara datorn... Som PC användare tidigare hade jag behov av något kraftfullt med s...

Demontering av en Dell Inspiron 1100

Detta är en detaljerad handledning om hur man helt isär en Dell Inspiron 1100. Jag inser att detta är en mycket gammal laptop modell men jag har en som jag använder mest av mina två datorer. Men med korrekt underhåll, vilken dator kommer att köra bra...

Gaming PC bygga i5 6600K / Asus Ranger VIII / GTX 980 (Work in Progress)

Jag bygger Gaming PC för min unge (och jag naturligtvis). Efter en hel del forskning fast jag för följande konfiguration. Det finns en hel del Recensioner för varje komponent och jag tänker inte gå in på för mycket detaljer, men jag vill dela erfaren...

Ersätta en Ultrabook (Asus UX21E) tangentbord

jag spillde en ginger ale på min ultrabook tangentbord, och var tvungen att ersätta tangentbordet. Jag märkte att det fanns några teardown bilder av Asus UX21E online, men alla verkade stanna vid lyfter undersidan av den bärbara datorn.Informationen...

Hur att reparera en HP DV9000 - serien bärbara datorer

jag fick en HP DV9260US laptop som en studentexamen som närvarande. Det fungerade bra tills 13 månader efter att jag fått det, en månad efter garantin sprang ut. För att få den reparerad kommersiellt skulle kosta på order av $800, om kostnaden för en...

Fastställande Gateway MX-serien bärbara datorer... med ett gem

Detta instructable täcker hur man fixar en bruten MX-serien fat plug adapter. I de äldre Gateway bärbara datorerna är det vanligt att adaptern från laddning hamnen center stav. Jag visa dig hur man fixar det med ett gem och vissa lödtenn.Jag antar at...

NOMAD från ursprungliga Star Trek-serien med ljus och ljudeffekter

om du är ett fan av den ursprungliga Star Trek-serien, du vet vad NOMAD.Det visades i episod #37 "Changeling".NOMAD är huvudsakligen en hybrid av en gammal jord utrymmesonden som kolliderade med en främmande utrymmesonden. Den resulterande hybri...

Byta stereo jack på Sansa c200 serien

så småningom, hörlursuttaget på en Sansa c200 serien bryter (nära terminalen för vänster ljudkanal). Det har hänt två gånger till mig personligen, så jag bara antar att det är ett vanligt problem.Denna mod ersätter jack med en inline stereo hona. Det...

Asus Eee PC 1000 H spontana Shut Down

detta är min frus Asus Eee PC notebook. Nyligen började det stängande ned spontant. En sökning på Internet föreslår andra har också haft detta problem. Ofta har den rekommenderade lösningen varit helt enkelt att få en ny dator. Men i vårt fall, probl...

Elgitarr bron post demontering/montering av verktyg

Uppdatering: det här föll sönder ganska snabbt. Om du vill prova detta, antingen använda något starkare än epoxispackel för att hålla "gängade skruvar" (jag har fortfarande inte funnit ut den korrekta engelska termen) tillsammans eller hitta ett...

Konvertera A-serien Sonicare tandborstar för att använda E-serien huvuden

Sonicare tandborstar rock. Jag var skeptisk, men efter att köpa en jag ska aldrig gå tillbaka. Jag köpte en A-serien ungefär 4 år sedan. Min enda egentliga invändning var att huvudet var lite skrymmande och insidan av huvudet var svårt att hålla rent...

2015 Knex Weapon of War-serien

Det finns alltid ett sätt att förbättra de vapen vi använder i ett Knex krig. De två mest populära guns i dagens Knex krig vore TR-serien och ZKAR serien. Det sägs av mest gemenskapen att dessa två kanoner skulle aldrig bli slagna, men det var bara e...

Acer Aspire One (en Guide till demontering)

en morgon fick jag uttråkad och nyfiken plus min skit netbook gick på BSOD. Denna guide visar dig exakt hur man demonterar, återställa BIOS om att ta bort CMOS-batteriet inte fungerade och så småningom blinkande senaste BIOS att återuppliva din netbo...