DIY cykel reparera stådetta instructable Detaljer hur man gör en enkel, hållbar och funktionell cykel reparation stå för lite pengar!

Du behöver kanske inte behovet av en reparation stå tillräckligt ofta att motivera $100 + utgifterna. Kanske du gör en massa cykel reparationer, men har avgått själv att vända cykeln upp och ner på sin plats och styret, anstränga ryggen och behöva arbeta upp och ner. Kanske föredrar du bara den tillfredsställelse som kommer med att göra dina egna verktyg.

Personligen är prenumerera jag på alla ovanstående. Jag måste erkänna, var det mer kontanter faktor än någon av de andra. Billigaste reparation montern jag kunde hitta i staden var 150 dollar! Usch!

Läs vidare för min första instructable på att bygga din egen cykelställ reparation.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY cykel reparation stå ver 2.0

Jag postat nyligen en "Instructable" för en billig DIY cykel reparation stå som du kan montera på ditt däck eller någon robust arbetsplats. (Du hittar den här -> Men efter stirrade på det för en timme eller så, jag bestämde mig för att jag oc...

DIY cykel reparation Stand

Jag har sett många bra filmer och instruktioner om att göra din egen cykel reparation stå ut från pvc rör, svart järnrör och rördelar. Jag ville ha något lite mer enkla som var snabb och begagnade objekt jag har runt garaget.Steg 1: Använda ett rep o...

DIY $35 cykel reparation Stand

Jag har velat köpa en cykel reparation stå för mycket någon gång nu men jag har alltid varit lite orolig över att betala över $100 för en monter. Jag hittade några DIY sidor och läsa igenom dem och bestämde mig för att ta allt jag såg och göra något...

DIY hem cykel reparera stå

lätt robust hem reparation cykelställ.Vad du behöver:svart VVS-rör:(för överst på stativ)1-2" bit2-3" bitar2-4" bitar3-3/4" armbågar1-3/4" T-gemensamma(mitten av stativ)1-36" pipe(Längst ned på stativ)4-10" bitar av rör2...

DIY bärbar cykel reparation Stand

Intro.Jag har använt min takmonterad bike lift för att hålla min cykel när man gör mindre reparationer eller justeringar. Jag sänka bara cykeln nära marken, det fungerar kinda, men det är inte bärbar och det är lite vinglig och inte stabil när du vev...

DIY cykel stå!

Detta instructable Detaljer hur man gör en enkel, hållbar och funktionell cykel reparation stå! Projektet kostade mig mindre än $30 dollar och är mycket lätt att göra med lite material. Jag köpte alla mina material på The Home Depot. Det tog mig mind...

DIY cykel Hitch

Önska en redneck stil att dra sak runt? Tja finns här det DIY cykel Hitch! Detta är mycket enkel och är super billigt men akta dig jag vet inte hur säkert det är.Steg 1: Borra 3 hål Behöver du 2 hål att montera på cykeln (jag satte den på fel ställe...

Hemmet gjorde timmer driva cykel cykel reparation stå

År sedan gjorde jag detta. Jag bodde i en del hus på gång och behövde en cykel reparation stå att hjälpa till med en push cykel restaureringsprojekt jag gjorde på tiden. Om du någonsin befinner dig vill ha eller behöver en cykel reparation stå och in...

PVC-arbetsbänk cykel reparera stå

en enkel och billig cykel reparation stå för bänk-toppen. Det är inte riktigt som sturdy som de kommersiella golv-stående modellerna men det fungerar riktigt bra och du kan spendera de pengar du sparar på att Campy växelförare som du alltid velat.Ste...

Bärbar cykel reparation Station

I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man bygger en awesome bärbar cykel reparation station. Tänk dig att ha en hel cykelaffär på det bakre racket för din cykel! Du kan ta denna bärbara reparera station till festivaler, på cykelvägar elle...

Hemgjord cykel reparation stand

jag har sett en massa hemmagjorda cykel stå och cykel reparation står på Instructables samt andra platser på internet genom åren och har provat min hand på några.Jag brukade ha en Park reparation står, som jag anser toppskiktet. Jag borde aldrig ha s...

Bärbar cykel reparera stå från ponny klämman och stativ

detta bildspel täcker min bygga av denna handledning för cykel reparation ställning. Författaren har bra instruktioner, så jag kommer inte att försöka återskapa de här. Jag önskar jag hade haft tid att avsluta det här projektet för att se lika bra so...

Quck och lätt cykel reparera stå

detta instructable visar hur att montera en enkel, tålig, och funktionell cykel reparation stå av återanvända andra poster kanske du redan har.Jag blev intresserad av att göra min egen bycycle underhåll och reparation på vintage cyklar efter att jag...

Bärbar cykel reparation stand

Jag beslutade att bygga cykel reparation monter så jag sökte instruktioner men vid varje slag var lite nackdelar - alltför dyr, alltför svag, alltför komplicerat och så. Så jag bestämde mig att kombinera vissa idéer och skapa bättre modell. Eftersom...

PVC Europeiska cykel reparation stand

Jag beslutade att inte betala $200 i enkla Europeiska cykel reparation stå, så gick till utformat denna enkla struktur med ett bra resultat.Delar kan köpas på någon hem leverans eller järnaffär.Detta är en europeisk stil stativ består av 2 delar som...

Kolfiber cykel reparation

Hej från Predator cykling. Detta Instructables visar hur att reparera en liten spricka i en kolfiber cykelram. Vi uppmuntrar också våra läsare att besöka vår kompletterande Youtube video på predatorcycling.com/go/carbon-repair-kit där vi erbjuder ock...

Cykel reparation monter på arbetsbänk.

Hitta en tidigare Instructable för (mobil stå cykelreparation.)Den övre delen används för bänk ansökan.Steg 1: Borra hål i trä bänk att passa tätt 1,5" PVC (använda ytterligare trä blockerar under övre om det behövs.) Att ha en trä översta hjälper -...

DIY cykel blinker

Många av oss använder cyklar för pendling och fritid, och många av oss lider av långa och mörka vintrar också! Om så är fallet, har du förmodligen ett par ljusa främre & bakre ljus, som gör spotting du mycket lättare för förare och andra trafikanter,...

Ännu en annan cykel reparera stå

här går vi med ännu en reparation cykelställ. De flesta av idéerna som här har gjort tidigare, och på webben. Till exempel har använder en träningsbänk som stativet bas gjorts. Som du förväntar dig, är en träningsbänk en bra, stabil bas.Jag har bara...