DIY IV tillgång praktiken arm med flyter blodJag gjorde denna IV praktiken arm en dag för EMT skola. Det fungerade ganska bra och ledsen för dålig kvalitet video.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY kameran Array 2: Datoriserad omfokusering med bara en kamera

DIY kameran Array 1: Computational fotografering Primer.DIY kameran Array 2: Datoriserad omfokusering med bara en kamera.Du behöver inte registrera dig för att ladda ner PDF-filen eftersom jag har gjort dem tillgängliga här och här.Detta Instructable...

Kullager Jib Arm med motoriserad Pan & Tilt

uppdatering September 2013: det som började som en hobby har förvandlats till något ganska allvarligt. Vi förbereda lanseringen av en öppen filmiska rörelsekontroll riggen. Om du vill stanna uppe på futue av filmkonst "Gilla" oss på / / www.face...

DIY Power Bank för Smatphone med USB-DC 0.9V till 5V spänning Step-up Boost modul

DIY Power Bank för Smatphone med USB-DC 0.9V till 5V spänning Step-up Boost modul ochTP4056 1A Li-Ion batteri laddning modul, leksak, celler laptop 18650 och några tid semester, gör det mycket enkelt och trevligt arbete och billigt, kan du försöka gö...

DIY Hand-borrare spole slingrande maskin med Digital räknare

när jag byggde prototyper av min uppfinning (A nr friktion cykel ljus Generator) innan massan tillverkning, jag måste testa olika typer av spolen att passa produkten, så jag gjorde denna spole maker (DIY slingrande maskin). Det är lätt att vara gjord...

DIY mångfärgade hampa armband med pärlor

En video tutorial om hur man gör detta DIY mångfärgade hampa armband med pärlor. Det är enkelt med steg för steg instruktioner.Klicka på bilden för att visa och njuta! Om filmen inte spelas upp Klicka här....

DIY maträtt skönhet enkel med 10$

DIY maträtt skönhet enkel med 10$Steg 1: Dimensionering flash Steg 2: Skärning och svetsning Steg 3: Vit och svart målning Steg 4: Slutför...

DIY hemgjord gömd spionera kamera med Sony Bloggie levande Full HD kamera

DIY hemgjord gömd spionera kamera med Sony Bloggie Live Full HD kamera mycket lätt, mycket enkel...

DIY V hals långklänning med Split

Leveranser:3.5-4 varv av sticka tygtyg saxwomen's t-shirt i din storlekmatchande trådlinjalerna1/2" elastiskDenna handledning är för en flyaway främre split maxi klänning utarbetats till dina mått och med en kvinnlig tshirt för livstycket mönster bit...

PHloat2 DIY surt vatten testning skulptur & kit med arduino

pHloatpHloat är en DIY kit som är gjorda för att användas tillsammans med en pre-ägda / befintliga arduino mikrokontroller. Dess syfte är att testa pH-nivåer i lokala floder, sjöar och vattendrag på grund av inflödet av luft- och vattenföroreningar s...

Modulära Robotic Hand & Arm (med Extended Range of Motion) (3D tryckt)

Hej alla! Detta är min prototyp hand och arm protes som jag har designat i flera månader nu. Det är fortfarande lite av ett pågående arbete, och [[eftersom jag slutar upp med college klasser för terminen]] jag ännu inte har haft tid att utveckla alla...

DIY asymmetriska hängmatta tält med Tarp (hemlagad hängmatta tält)

detta instructable visar stora steg i att göra en hängmatta tält med en vattentät presenning. Allt material finns tillgängliga online eller i någon stor eller liten stad tygaffär och även några stora lådan butiker som har tyg sektioner i dem. Tyget ä...

DIY IR (infraröd) Illuminator - visning med din kamera

en fråga vi får frågan en hel del handlar om att bygga en IR Illuminator. En IR-lampa kan en kamera att se i totalt mörker. Detta kan vara användbart för säkerhetstillämpningar eller kanske du vill titta på natten verksamhet det lokala djurlivet.IR-l...

Elastisk-muskulös mekanisk arm med 3 muskel-par, 3 laserskurna leder och 18 lager

detta instructable är en mekanisk arm som aktiveras av antagonistiska elastisk muskel par. Det är avsett för att utforska hur levande ting lär dig att flytta. Till skillnad från konventionella stela robotar, levande ting lär dig att kontrollera en fl...

DIY tak tillgång stege.

jag alltid velat ha en tak tillgång stege för att enkelt nå mina solpaneler och min kommande vind turbingeneratorn.Jag ville inte spendera pengar på en ny stege. Jag har er gamla aluminium hopfällbar stege som jag nästan aldrig använder. Det är tillr...

DIY Sakura - Cherry Blossom träd med papper (med video)

[DIY] Pappers-SAKURA-Cherry Blossom träd * med tutorialsHej alla. Min video är '' papper Sakura - Cherry BlossomTree''.Jag älskar Sakura så mycket. Verkligen så häftigt träd. Gillar du det?Idag ska vi göra en Sakura träd med papper. Riktigt så lätt t...

DIY en PCB styrelse bistabila krets med örn

Jag vill bygga en bistabila krets med en pcb ombord men jag vill inte skicka min örn pcb till tillverkning fabrik så jag DIY en pcb gillar detta.Vad är bistabila krets?Bistabila krets är en krets där kretsen är stabil i antingen tillstånd. Det kan vä...

DIY tillbaka till framtiden duken ut med kritor!

Tillbaka till framtiden, en awesome sci-fi komedin trilogi. Många såg den och blev snart sina fans, och jag var en av dem! Dessa fans vill säkert sina plagg och godsaker också, men dessa är inte tillgängliga överallt! Så då var vi får dem? Varför int...

Steampowered stöldkoden arm (med eldkastare!)

Häromdagen läste jag härliga instructable av V-Man373, om processen att göra min egen Gatling Gun protesarm. Jag ansåg kort följa dessa anvisningar noga, men det sedan slog mig som för en inviduell Vem använder händerna så mycket som jag gör, och myc...

DIY Cupcake - Fimo Polymer lera uppdaterad med nya Kit

Hej sötsaker! Jag är så glad att ge dig en ny och förbättrad hur man gör en miniatyr cupcake. För att säga sanningen jag var inte mycket nöjd med hur min senaste cupcake video blev eller kit så jag tyckte det var dags för en uppdatering! Vänligen som...