DIY kolvventilstängning för en- eller sköt nerf, air-soft eller andra.
Hej stötarna.
Ledsen för ett år eller så gap mellan aktiviteter på denna webbplats... jag har varit lite upptagen med skola/arbete/spelberoende. Nu tycker jag att det är dags att publicera något nytt.

Som jag har på något sätt förstört min launcher ännu en gång, kommer jag att göra en ersättare. det blir en liten kaliber (jämfört med andra "air kanoner") och förhoppningsvis kommer att vara mer exakt än min förra. När det gäller makt inte hoppas jag får mycket mer än förmåga att slå ner en coke kan på 10 m väl när jag säger att jag inte hoppas, jag menar jag vill inte ha något mer kraftfulla.

Hur som helst, här är lite av en sneak peak av några av de interna delarna av min nästa launcher.

... även någon som har några idéer om vad denna sak bör se ut när jag är klar?

Här är en video av det cykling.
http://www.youtube.com/watch?v=QeJtJ-AveJE&feature=player_embedded

Relaterade Ämnen

Billiga diy foten varvtalsreglering för dremel eller andra verktyg

jag har en b & d rtx roterande verktyg och kärlek med det men växeln och hastighet kontroll där så långt isär beslutat att göra en fot varvtalsregulator ur en trasig symaskin foot växla.bra är jag kan ställa min övre hastighetsgräns med controller på...

DIY kameran Dolly för GoPro, Actionpro X7 eller andra åtgärder eller videokamera.

Delar, verktyg och krävs för att göra din egen kamera Dolly för din actioncamera som GoPro, Actionpro eller någon annan video kamera / DSLR som stöder standard stativ kvällarna. Kameran kan fästas direkt på Dollyn eller bifogas ett stativhuvud. Den s...

DIY kameran Dolly räls för Actionpro X 7, GoPro eller andra åtgärder eller videokamera.

Delar, verktyg och krävs för att göra din egen kamera Dolly för din actioncamera som GoPro, Actionpro eller någon annan video kamera / DSLR som stöder standard stativ kvällarna. Kameran kan fästas direkt på Dollyn eller bifogas ett stativhuvud. Den s...

Hur man mäter AC nuvarande med Hall effekt Sensor med Arduino eller andra gemensamma Microcontrollers

Vänligen se ett nytt enklare tillvägagångssätt härMål: Detta Instructable visar hur att göra en gränssnittet box som, när skarvas i en förlängningssladd, tillåter gemensamma mikrokontroller som Arduino att mäta AC nuvarande som DC spänning signal pro...

Tvätta ull eller andra fibrer för spinning.

Ull och andra animaliska fibrer kan vara knepigt. Om du gör det fel du får en glopping våt massa av filt. Inget kul alls och potentiellt kostsamma om inte ett slöseri med tid och ansträngning. Vissa fibrer är lättare än andra att tvätta och är mer to...

3 kanal-Dimmer/fader för Arduino eller andra microcontroller

I ett tidigare instructable jag fram en enkel AC TRIAC-fader/dimmer som kan styras med en Arduino. I olika reaktioner jag fick, uttryckte ett antal personer sitt intresse för en 3 kanalfadern RGB. Men eftersom jag inte har sett några resultat av dess...

Med IFTTT för att skapa kartan Live Foto från din iPhone (eller andra enheter)

Detta är en steg för steg guide att ta en bild med din iPhone (eller andra enheter som stöds), skicka bilden till ett google-kalkylark, och migrera data till ett Google Fusion bord, och slutligen producera en karta över där bilden togs. (Obs: denna t...

Lägga till EL wire till en kappa eller andra plagg

som upplysta kostymdesigner, jag får många frågor från människor som vill veta hur man gör sin egen EL wire dräkter. Jag har inte tid att hjälpa alla individuellt, så jag tänkte jag skulle konsolidera mitt råd till en instructable. Förhoppningsvis hj...

Hur man gör en lätt och elegant tabell centrum bit för jul (eller andra händelser)

att köpa en Juldekoration för bord för mindre än 20€ är i dag nästan ett omöjligt uppdrag, så varför inte skapa din egen dekoration?Så jag kommer att visa dig hur man gör detta mycket enkel, men mycket elegant, dekoration, steg för steg, med bilder s...

Göra en låda att förvara dina komponenter (eller andra saker)

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning-alt: 0 cm 5.4pt 0 cm 5.4pt; M...

Custom Nike Roshes (eller andra skor)

Tack för att kolla min instructable! Jag vill börja med en ursäkt för en dålig kvalitet foton. De var alla skott på en DSLR men jag tog massor av bilder så jag var tvungen att komprimera dem ner för att kunna ladda upp dem alla.Detta är en super i dj...

Underlight din Dalek (eller andra projekt)

Du vet hur det går - du tar du Dalek och ha en bra dag, men du får hållas upp och när det är dags att komma komma är det redan mörkt. Försök köra Alan (Ja, den Dalek namn är Alan - fråga mig inte varför) tillbaka men du hålla skrapning honom på trott...

Enkel EEPROM modul för Arduino eller andra microcontroller

EEPROMs komma till hands om du vill lagra vissa uppgifter utan att förlora den. Många mikrokontrollers komma med vissa interna EEPROM, men eftersom EEPROMs har ett ändligt (men stort) antal skriver innan de börja bli felaktig, min anal glans karaktär...

Installera Windows (eller andra operativsystem) själv

varje persondator, någon gång, behöver hårddisken ersättas; de är mekaniska, och mekaniska saker slits ut. Kan du helt enkelt ersätta din befintliga enheten med en större en, eller en solid-state drive; eller du kanske vill uppgradera till ett annat...

Ge din EyeToy (eller andra Webcam) en extern mikrofon-uttag

har du någonsin märkt att när människor använder en webbkamera med inbyggd mikrofon till röstchatt rummets akustik och andra ljud är mer märkbar än med ett headset eller boom mic? Detta är eftersom mic är så långt från deras mun där röst är starkast...

Gör din egen vackra vrå (eller andra e-läsare) fallet

förra veckan, fick jag min renoverade vrå med posten. Det är en ganska robust liten sak, men jag ville fortfarande visst skydd för den som inte var alltför skrymmande eller dyra. Jag gjorde en liten kanal-tejp-och-kartong som var vackra och funktione...

Göra en big fat håriga råtta (eller andra gnagare).

Min sons skola läxor var att göra ett djur efter eget val, beskriva det och sedan föra in i klassen. Han valde en råtta. Naturligt, jag var tvungen att hjälpa.Seende så vi kunde inte hitta någon Instructables för att göra en råtta - vi beslutat att s...

Nedräkningstimern eller automatisk avstängning switch elektrisk filt eller en elektrisk enhet

jag ville kunna vända min elektrisk filt under en begränsad tid utan att behöva stänga av manuellt, i fall jag antingen saknar viljestyrka för att stänga av eller somnar. Resultatet fungerar fint. Filten stänger av sig själv efter en vald tid med ett...

DIY smycken - Ring facket med polymerlera eller Fimo (med handledning)

Hej alla.Idag ska vi göra smycken - Ring facket med polymerlera eller fimo. Men jag använder keramiska degen. Det är fantastiska och lätt formel (keramiska deg). I framtiden videor :)Jag är i sociala medier:YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC...