DIY Longboard renoveringHej alla! CoolRextreme här med min första instructable på hur jag gick omkring och renoverar en gammal longboard; Hur jag designade min egen däck, från botten grafik till grip tape design.
Det var en ganska kul process, om jag inte tänka på att göra det en instructable tills mitt. Ledsen för bristen på förväg bilder! :)

Jag hoppas du tycker om att läsa om mitt projekt som jag tyckte om att renovera denna longboard!

Vem bör läsa detta?

1. den som vill renovera sin egen longboard/skateboard.

2. den som vill läsa om renoveringen av longboard.

Varför bör du läsa detta?

1. detaljerad förteckning över leveranser används

2. tips och varningar (lära av mina misstag ;))

3. se resultatet (verkligen, dess ganska bra)

Welp, om du har fått detta långt, du förmodligen vill läsa mer. Varsågod, det finns mycket för alla. Och glöm inte:

Happy renoverar!

-C.R

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY longboard renovering (grafik och grip tape)

efter flytta länder och lämnar min longboard bakom jag behövde en billig ersättare! Jag blev inspirerad av ett annat par instructables att jag kunde åter göra grafik och grip tape själv - spendera lite att ingenting.Förhoppningsvis hjälper andra männ...

DIY Longboard Skateboard "Däcka" grafik

DIY däck grafik, jag borde ha planerat designen innan jag slå bort det i leken...dess inte snygg men det kostade mig min tid så im glad att dela det med er :)​1. tog lastbilar av min longboard. mäta storleken på däck för grip tape (för detta en jag a...

DIY Longboarding handskar från hushåll objekt

är du funderar på att köpa en uppsättning av Longboard glidande handskar men kan inte motivera att spendera $70 + på en uppsättning. Tja varför inte göra några longboarding handskar från grejer om runt huset.Om du inte hittar sakerna behöver du bara...

DIY Longboard

Hej killar, detta instructable handlar om hur man gör en plywood longboard med konkava. Jag kommer att göra det av det enklaste och billigaste sättet.Nästan allt du behöver:3 lager plywoodLim för träEn stor styrelse (eller massa små styrelser)Yatch l...

Den billiga DIY elektriska Longboard

Hej yall! CoolRextreme här med ännu en DIY Longboard inlägg...Ja, jag ger dig en detaljerad redogörelse för min bygga. Från frustration till fascination. Varför?Orsaka vi alla vet bygger inte bara om går smidigt och kommer samman perfekt.Nej, jag kom...

Hur man kan snabba ren Longboard lager - med DIY rengöringsprodukter

Då och då, behöver din lager rengöras, så din longboard kommer hålla rida smidigt,du vill göra det effektivt och snabbt. DIY lager rengöring kit är vägen att gå.Det är mycket lätt och snabbt.Steg 1: Vad du behöver rengöra ditt lagerDina smutsiga lage...

Göra en Longboard kullager rengöringskit Under $5 i 9 enkla steg

Du kan enkelt göra ett lager rengöring kit själv med material som du kanske redan har hemma för en bråkdel av kostnaden för butiken köpte kullager rengöring och du kan göra under 10 minuter.Rengöring din longboard kullager är en nödvändighet för att...

Hur till bygga anpassade högtalare

bygga dina egna anpassade högtalare har fått vara en av de mest givande, enkel och kostnadseffektiv DIY aktiviteter som jag har stött på. Jag är helt chockad över att det inte har haft en större närvaro på Instructables och gemenskapen... Jo, tills n...

DIY kiteboard/wakeskate/longboard

DIYkiteboard/wakeskate/longboardDenna isnstructable kommer att innehålla information om hur man bygger en kiteboard, samma byggnadsmetoden kan också användas för att göra flera andra styrelser (wakeboard, skateboard, wakeskate etc.).Material som behö...

DIY VANSINNIGA elektriska Longboard (Obs: testning pågår)

SPECIFIKATIONER:45 + mph toppfart35 km/h marschfart7.5 HP (6400 watt)18 mil intervallRegenerativ bromsningINLEDNING:Glöm vad du tyckte om elektriska långa brädor. Detta är inte några 15 mph leksak cruiser. Detta är ett dubbla hjul enhet monster, och...

DIY elektriska Longboard för $300

En elektrisk longboard är ett bra sätt att komma runt! Det är också lätt att göra, lätt, och det kan laddas relativt snabbt (med rätt laddare).Denna longboard kan få upp till 32km/h med motorn innan det blir vinglig och farliga. Accelerationen är ock...

Hur man gör Diy glidande handskar för Longboarding

glidande handskar kan bli mycket dyrt. Start från ca 30-60$. Som för ett par handskar med bitar av plast på dem (väl åtminstone för det mesta de är plast) är ganska dyrt. Faktiskt nu när jag tänker på det det har lite dyrt om du försöker hitta sätt a...

Longboard DIY

Om du verkligen vill ha en longboard men inte vill betala $60 för en, sedan göra en för mindre! Du kan köpa alla de varor du behöver (inte inklusive de verktyg du behöver) för $35-$45!Steg 1: Skära ut dina däck! Jag limmade två 1/4 tum tjock björkply...

DIY renovering för små badrum med liten budget

litet badrum i en lägenhet rum cityVi upptäckte fuktskador i vårt badrum och det måste fastställas. Även vi kommer att ha VVS i vårt lägenhetskomplex inom 5 år, beslutade vi att ta isär den och göra renovering med liten budget om 1000EUR.Jag har mång...

DIY bild handskar för Longboarding

trött på gör coleman glider ner en kulle och fragmentering händerna på benet, men tycker att det är orimligt och omoraliskt att betala $ 1 000 000 eller mer för inläst bild handskar? Då detta instructable är för dig! Jag vet att det finns gott om ins...

DIY skateboard longboard riser lyser vinklade riser

så jag nästan blev påkörd av en bil på andra natten på väg till den lokal walgreens... det var super mörkt ingen gatubelysning och jag insåg jag var inte mycket synliga. Jag hade sett riser lampor online... kollade dem. för dyrt. och jag tycker inte...

Svetsa gratis elektriska Longboard

Den här gången, vill jag visa dig hur man gör en svets gratis elektriska longboard.Mitt uppdrag var att bygga en mycket professionell elektriska longboard till ett pris av 350-400€. Det är mycket bekväma att rida, eftersom det har 97mm hjul. Så små s...

DIY Pysselidéer: Hur man gör en enkel DIY papperspåse gåva

Så för alla mina härliga anhängare tar jag mest lätt av alla DIY papper hantverk idéer. Med mig, denna tid kan dulära dig hur man gör en otroligt lätt DIY papper gåva väska som du kan använda för att dekorera dina Handgjorda Presenttips och även för...

Dansare Longboard 55"

Många gånger under åren har vi blivit ombedda hur man gör en longboard som är längre än 48" faner vi säljer på Roarockit. Dessa däck är ofta kallas "dansare" på grund av den unika trick som deras längd tillåter föraren att göra. Kolla in de...