Svetsa gratis elektriska LongboardDen här gången, vill jag visa dig hur man gör en svets gratis elektriska longboard.

Mitt uppdrag var att bygga en mycket professionell elektriska longboard till ett pris av 350-400€. Det är mycket bekväma att rida, eftersom det har 97mm hjul. Så små stenar inte påverkar dig. Du har också mindre vibrationer när man kör snabbare jämfört med mindre hjul.

Specifikationer:

  • Toppfart: 35 km/h
  • Batteri: 2 x 6s 22.2V 5000mAh Lipo
  • Räckvidd: 20 km

Om du gillar min Instructable, snälla rösta på mig i gör det flytta tävling :-)

Uppdatera 01.05.2016:

Extra Video

### Falls Jemand aus mark Raum Dortmund / Unna / Kamen kommt und auch ein elektrisches Longboard besitzt, wäre es bestimmt nett sich mal zu treffen. MIT mehreren zu fahren macht einfach mehr Spaß:-). Hinterlasst mir hier einfach eine Nachricht ###

Se Steg
Relaterade Ämnen

Den billiga DIY elektriska Longboard

Hej yall! CoolRextreme här med ännu en DIY Longboard inlägg...Ja, jag ger dig en detaljerad redogörelse för min bygga. Från frustration till fascination. Varför?Orsaka vi alla vet bygger inte bara om går smidigt och kommer samman perfekt.Nej, jag kom...

Hur man bygger en elektriska Longboard med telefonen kontroll

Elektriska longboards är awsome!TESTET BILDER I VIDEON OVANHUR MAN BYGGER EN ELEKTRISKA LONGBOARD STYRS FRÅN EN TELEFON MED BLUETOOTHUppdatering #1: Grip tape installerat, några tweaks till hastighet controller har menade jag har fått mer fart ur sty...

DIY elektriska Longboard för $300

En elektrisk longboard är ett bra sätt att komma runt! Det är också lätt att göra, lätt, och det kan laddas relativt snabbt (med rätt laddare).Denna longboard kan få upp till 32km/h med motorn innan det blir vinglig och farliga. Accelerationen är ock...

Elektriska Longboard bygga & smart CIM Motor drivlinan

detta Instructable dokument att förbättra en Proline 600 ändras elektriska Longboard. Den tjänar också som en användbar resurs för alla som försöker bygga sina egna elektriska skateboard/longboard. Den tjänar också som underlag för en mini bygga: en...

Elektriska Longboard Mark II (pågående)

Efter att ha fått något förtroende från en fungerande första prototyp (se Mark jag) jag gör några stora uppgraderingar. Inspirerad av erganomic design, men avskräcks av priset på Boosted styrelser, har jag beslutat att utforska den fulla potentialen...

Tändning gratis Elektriska fönsterhissar på Smart car (Smart 451)

försiktighet:Efter detta instructable kan upphäva din Smart garanti. Dessutom kan det vara att ha tändningen gratis Elektriska fönsterhissar kan bryta mot normer eller föreskrifter om fordon (jag kunde tänka mig att detta kom till för att förhindra a...

DIY VANSINNIGA elektriska Longboard (Obs: testning pågår)

SPECIFIKATIONER:45 + mph toppfart35 km/h marschfart7.5 HP (6400 watt)18 mil intervallRegenerativ bromsningINLEDNING:Glöm vad du tyckte om elektriska långa brädor. Detta är inte några 15 mph leksak cruiser. Detta är ett dubbla hjul enhet monster, och...

Gratis elektrisk Propeller cykel Mod

Uppdatera Instructable test ride video med länken nedan.Video av cykel och Propeller test.Jag ville sätta en elmotor på min cykel. Jag ville inte bråka med en kedja och drev så jag bygga en elektrisk propeller cykel. Det är lätt att installera och ta...

3D tryckta elektriska Longboard V2

Detta är min andra version av min 3d tryckta elektriska lång bräda. Du hittar den första versionen här.Jag såg dessa videor på internet med människor ridning elektriska skateboard och går riktigt fort. De praktiska tillämpningarna av dessa styrelser...

Elektriska Longboard markerar jag

Så jag bor i silicon valley, men jag gick till college i Illinois och bara efter en termin hemifrån jag kommer tillbaka till halva min stad rida runt på ökat Longboards. Min vän hyr man ut och låter mig prova. Så jag gå till butiken för lokala skate...

Gör din egen elektrisk motoriserad Longboard

I detta projekt kommer jag visa dig hur man bygger en elektrisk motoriserad longboard från grunden. Den kan nå hastigheter upp till 34km/h och resa upp till 20km med en enda laddning. Beräknade kostnader är cirka 300$ vilket gör det ett bra alternati...

Chibikart: Snabb-prototyper en subminiatyr elektriska Go-Kart använder Digital fabrikation och Hobby komponenter

Chibikart! är en mycket liten ändå kraftfull och lättmanövrerad 2WD elektriska go-kart som du kan bygga med off-the-shelf industri och hobby komponenter och digitalt fabricerade ram delar. Med moderna litiumjonbatterier och borstlösa permanentmagnet...

Ingenjör egna elektrisk motorcykel!

Konvertera en motorcykel till en elbil är inte så svårt som du kanske tror. En EV konvertering kan göras med 100% off hyllan delarna med hjälp av olika byggandeanvisningar tillgängliga gratis på internet. Massor av människor har byggt dessa saker inn...

3D tryckta elektriska fordon - noll äventyrar

Hej alla!Som jag förbereda att närvara vid Cornell University nästa termin har, liksom många andra, jag sett överklagandet i electric longboards som draghjälp styrelse som en praktisk, miljövänlig och helt enkelt awesome elektriska fordon. Jag har in...

Electric Skateboard v2.0: Smartphone kontrollerade

Här är en DIY elektrisk skateboard som är mycket lätt och rolig att rida! Detta projekt byggde upp vår tidigare Instructable, den elektriska longboard. Men saknade den elektriska longboard några viktiga funktioner som en inbyggd avgiftssystem, en rik...

Trollslända/Pentacopter projekt

* snälla rösta på mig i Tech tävlingen om du gillar detta instructable så att jag kan vidareutveckla detta projekt och, bygga en elektriska longboard så att jag kan enkelt och ekonomiskt komma till där jag vill flyga dettaDetta projekt var inspirerad...

Båt Autopilot - baserat på Arduino

Här är hur man bygger en autopilot som kan styra en RC båt till waypoints! Det är enkelt att bygga, baserat på den populära Arduino plattformen och bra för amatörer som vill ha lite lödning övning! Med denna autopilot, kan en RC båt gå långa sträckor...

Electric Skateboard med-wheel motorer

Steg 1: Samla delar Ha i åtanke att detta bygga är fortfarande pågående (arbete)För att göra denna bygga behöver du:-En In-rullar navet motorer komplett kit, som innehåller alla av följande delar:-Minst 1 i-rulla den motoriska, här jag använder ett p...

DIY batteripack för FPV (återvinning 18650 celler från en bärbar dator)

Gamla laptop celler kan hålla en laddning långt efter din laptop går kaputt. Här är hur du återvinner dessa celler för att göra en general-purpose batteri!Detta batteri är bra för saker som RC flygplan, quadcopters, FPV och mer (om dina celler har de...