En komplett Guide till K'nex MotorsHej stötarna! Det har varit en lång tid sedan jag skrivit något, så jag bestämde mig att sammanställa information om K'nex motorer och sätta upp så att alla kunde få lite kunskap om dem! Detta kommer att vara min första och enda post i årets K'nex tävling, så se till att rösta för det!

Till att börja med, först låt oss lista av typer av motorer som K'nex stöder och skapar för att göra alla möjliga fantastiska saker!

  • Våren Motor
  • Uppbundna batteri Motor
  • Elnätet Powered Motor
  • Medföljande batteri Motor
  • 2-hastighets Motor
  • Solar Motor
  • Batteri-Motor + Controller Pack
  • Tegel Motor

I detta instructable, jag kommer att gå på djupet på varje typ av motor, ger viktig information och hur du använder det.

Fortsätta på!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Din kompletta Guide till Minecraft PE

så, naturligtvis, jag gjorde min typiska bläddra-igenom cykel av Instructables, som jag bara om en gång i timmen eller så, när jag såg en av mina favorit medlemmar hade postat nyligen ännu ett Minecraft tutorial (denna medlem var Austydude). Jag klic...

Guide till K'nex

Detta är ___, återvänder med min tredje inträde i K'nex tävlingen, Guide till K'nex. I detta (förhoppningsvis), hittar du de olika användningsområdena för varje bit, deras inbördes och några unika sätt att göra saker.Steg 1: Grundläggande Information...

Guide till K'nex vapnen

detta är den ultimata guiden till K'nex kanoner. I mikeasaurus's ord:"Det finns mycket grundläggande K'NEX kanoner, och några mycket avancerade sådana; men jag ser inte någon dokumentation som förklarar hur de fungerar. Du pro pistol-byggare är på en...

The Ultimate Guide till K'nex Ball maskinelement

här är det - en gigantisk guide till massor av olika element för din boll maskiner. Detta tekniskt sett är inte en instructable per se, det är ett tillägg till hur till göra en BALL maskin.Steg 1: Vägen Detta är det enklaste elementet. Det är i själv...

Din kompletta Guide till att köpa en renoverad motor för Toyota Land Cruiser

På grund av en Toyota Land Cruiser är en hederssak. Alltså, det är inte svårt att förstå varför du är så kopplade till din bil. När ett stort motorrelaterade problem drabbar din bil, gå du definitivt till din mekaniker för bästa lösningen; allt detta...

Komplett Guide till att bygga ditt första RC Foamboard plan

Den tredje videon jag har på den plan som flyger var en mycket gammal video jag tog med min riktigt dålig kamera. Så fort min nya kamera kommer med posten kommer att jag göra en bättre video av plan som flugan. Även kommer att de fullständiga video i...

En komplett Guide till Airsoft

jag har spelat Airsoft i ca 2 år nu och är beroende av denna sport. Och ja, är det en sport! Inte tillräckligt många människor känner igen det som en, så jag vill behålla det går, vet du. Jag älskar Airsoft eftersom den är konkurrenskraftig, det finn...

En komplett Guide till fågelskådning

har du någonsin undrat hur man titta på fåglar utan att störa deras naturliga miljö? Denna guide visar dig hur.Steg 1: Steg ett: Lär dig mer om fåglar jag bor i landet av Nordamerika, så jag har en bok av fågelskådning i N.A. fåglar lever i olika reg...

En komplett Guide till grundläggande elektronik.

Syftet med denna instcutable är att ge en snabbkurs i gymnasiet fysik, av förklarar grunderna i elektronik förhoppningsvis bör det göra det mycket lättare för nybörjare att genomföra instructables som de aldrig trodde att de visste hur man tidigare.s...

Komplett Guide till fängelse bruten iPod

detta Instructable visar dig hur du anpassar tour iPhone eller iPodtouch med fängelse bruten programvara.*** Varning *** Jail bromsning din iPhone eller iPod touch kommer att avaktivera garantin på det så om det bryter inte får du en gratis, det finn...

En komplett Guide till Onboard byglarna på Intel Edison kit för Arduino

Intel® Edison kit för Arduino kan Intel® Edison är förenlig med Arduino sköldar avsedd för UNO R3. Arduino Expansion Board inkluderar flera jumper rubriker för att konfigurera styrelsen med olika inställningar som IO spänningsnivåer, ADC spänning ref...

Uttråkad? En komplett Guide till slutet tristess

Hej, är du ofta uttråkad och funderar på nya saker att göra? Om du är som mig, kan du fortsätta läsa. Om du är som mig, är detta instructable inte för dig!Min Xbox 360-ID är: PANDABEAtmR (Lägg till mig som vän om du vill)Steg 1: Kul Instructables Om...

Komplett guide till nattfotografering

Natten är en magisk tid. Ganska ofta, ger vi inte natten den uppskattning det verkligen förtjänar. Kvällen erbjuder några av de mest utsökta vyer människorna att någonsin få se men inte alla nattfotografering lyckas fånga den anda och magi i natten.I...

Komplett guide till PVC Didgeridoo konstruktion

lära sig hur man bygger en awesome PVC didgeridoo. Det finns andra instruktionsfilmer om detta ämne där ute, men den här kommer att presentera några nya tekniker. Njut!...

Den definitiva guiden till K'nex vapen på Instructables.

Detta är den mest slutgiltiga, allomfattande och ytterst användbar guide till K'nex vapen på Instructables. Det blir 'Dicta Boelcke', 'No Guts, No Glory' Kn'ex tutorials. Ja, jag har inte gjort någon instructables ännu, men jag har gjort mina egna va...

Hur du lagra din K'nex effektivt: En komplett Guide

Hej killar!Vill du göra din K'nex bygger snabbare, effektivareoch hålla en räkna av dina pjäser? Tja, är här ett sätt! Det tar ett par timmar, men detta kommer att spara dagar i din byggnation!Här en komplett guide, och främst, du behöver några lådor...

K'NEX Motor & redskap Guide

Detta instructable kommer att handla om användning av K'NEX motorer och redskap. Den sista delen kommer att fokusera på en K'NEX cyber systemet.Sammanfattning av åtgärder:Gear egenskaperVissa redskap anslutningarMotoriska egenskaperCyber K'NEX förkla...

Guide till olika K'nex Ball maskintyper

denna guide handlar om de olika ball maskin strukturerna. Någon ball maskintyp som jag inte har byggt har en datorgenererad, hemmagjord, 3D modell av den grundläggande strukturen. Använd denna guide att klassificera din boll maskin och för att avgöra...

Arduino + K'nex Motors

Jag har varit intresserad av robotics ett tag nu, men behovet av rätt delar, mönster, och material har gjort enkla experiment för dyrt för min smak. Det är där detta projekt kommer in. Det ger ett enkelt sätt att koppla K'nex motorer upp till elektro...