Iron Man 3 bågreaktorn.Som har sagts i min tidigare Arc reactor instructables, jag älskar Iron man.

första bågen

Whiplash Arc:

Iron man 2 arc:

Så med den överhängande frige eller den tredje delutbetalningen av järn mannen med filmer jag bestämde mig för jag skulle ge bågen släp och affischer en gå.

Den båge som jag har gjort är gjord och utformat är baserat helt på ett skott, så jag har ingen aning om hur djupt bågen är, ive använt mina senaste bygger på de andra bågarna för att gissa nivåer och utformningen av denna båge.

Så här går :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Iron Man Wearable bågreaktorn byggt på bara 30 minuter!

Hej vänner, jag delar min erfarenhet på hur jag byggde en mycket effektiv Iron Man bågreaktorn bara i 30 minuter för The Super Hero tema evenemang på mitt kontor. Jag byggde denna wearable bara för showcase. Det lättar bara upp till ge utseende och k...

Iron Man stil bågreaktorn - usb powered

nyligen, jag bestämde mig att försöka bygga en Iron Man usb-drivna bågreaktorn att sitta på mitt skrivbord.Det finns mycket jag tyckte om Ironman, filmen. En påhittig kille bygga häftiga saker i sin man grotta med teknik var rätt upp min gränd. Jag ä...

Iron Man 2 bågreaktorn

detta instructable är att hjälpa dig göra järnet man 2 arc reactor prop.Förteckning över material som behövs:1. blå lysdioder x24 (som du önskar)2. PVC-rör 3" med lock3. ledningar4. plast omslag (du kan få från Pringles)5. A4-papper6. plastfolie (svå...

Iron Man MkV bågreaktorn

Denna reaktor, som min tidigare reaktorn, finns att köpa, besök min hemsida och e-mig därifrån, paypal länkar finns nu tillgängliga för båda stilar av bågreaktornhttp://sites.Google.com/site/msraynsford/ironmanarcreactorsFeb 2012 gröna Arcs Kit och m...

Iron man 2 Arc reactor VI

nyligen har jag varit re arbetar min första iron man bågreaktorn stream linje produktionstiden etc. jag beslutat att ta en titt på att göra bågreaktorn från den andra filmen. så detta är hur jag gick om att göra min Iron man 2 bågreaktorn.Steg 1: Ver...

Billigt och enkelt Iron Man bågreaktorn

du kan inte vara ett geni, miljardär, playboy eller filantrop (eller ens praktiskt med elektronik och lödning), men du kan fortfarande göra en ganska realistisk Iron Man bågreaktorn med inget annat än en liten garderob ljus och lite tejp.Jag använde...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad bågreaktorn somde flesta kan göra mycket lätt.nu har jag en vinyl cutter och jag har användningen av en kompisar cnc router men det här handlar om en bygga somalla kan...

Hur man gör en Iron Man bågreaktorn

Feb 2012Länge i vardande, men jag äntligen nöjet att meddela att denna båge har ersatts av en nyare design som jag kallar MkII. MkII funktioner lasern skär delar från en metallic färgad akryl och undvika kopiösa timmar av böjning och skära små bitar...

Pocket sized Iron Man bågreaktorn

UPDATE: nu kasta den yttre ringen med kåda ser mycket bättre ut!Efter att ha sett alla Marvel filmer, Iron Man, The Avengers osv... Jag bestämde mig att försöka göra en liten bågreaktorn som jag kunde använda för en användardefinierad part eller någo...

Göra en Iron Man bågreaktorn

Jag hade inte mycket tid att göra en stor Halloween-kostym i år så jag tänkte jag skulle göra något relativt enkla som fortfarande var iögonfallande och cool. Jag ville ha min Arc Reactor titta ganska realistiska, men inte nödvändigtvis 100% film kor...

Iron Man bågreaktorn (första generationen)

detta är den första bågreaktorn jag gjort, bygger bort Iron Man bågreaktorn från första filmen. Jag fick huvuddelen av det från en stegmotor som jag hittade i en VCR-spelare...

IRON MAN projekt 2: War Machine bågreaktorn

här är hur du ändrar din Iron Man 2 Arc bröstet ljus lysa rött!Steg 1: DEMONSTRATION http://www.youtube.com/watch?v=2EumtSR_8mEDet är demonstrationen av hur mod fungerar.Steg 2: starta mod. behöver du:avbitare3 ljusa röda lysdioderen lödkolven skruvm...

Iron Man Repulsor (bare) & bågreaktorn

Hej Iron Man fans detta är en insrtuctable på hur du kan göra en repulsor och båge reaktorn för under $50. Detta är min första instructable så bär med mig om det är en liten noobish. Detta byggdes innan jag hade gjort Instructable så ha tålamod med m...

Iron Man bågreaktorn Bang Bang Tag

Hej killar...Vi är tillbaka...Alla vill bli Iron Man en gång i sitt eget liv...Så här presenterar vi dig IRON MAN ARC REACTOR BANG BANG TAG...Vi fick denna idé från vår hembygd där barn spela spel som polisen-tjuv i vilken en blir en hjälte (polisins...

Iron Man 4th Generation bågreaktorn

BESKRIVNINGIngen kan egentligen säga nej till fascinerande Mark passa sedan filmen svepte över hela världen. Om du har någonsin sett Iron Man Serietidningar eller en av Iron Man filmer skulle du ha vetat att strömkällan av märket kostym faktiskt komm...

--IRON MAN delade hans bågreaktorn--

Hii killar!HistoriaTony Stark eller IRON MAN, en film karaktär har någon form av reaktorn som håller honom vid liv, dess likadana fri källkod elektrisk energi som tillåter nuvarande i elektromagnet att flöda och stoppa järn partiklar att flytta till...

Iron Man bågreaktorn

detta är en min enkel båge reaktorn, eftersom jag bara börjar använda denna apps, så jag lägga upp detta... och jag fick en iron man kostym, jag kommer att publicera det upp nästa gång :)Steg 1: Första steget. Ditt material, behöver du 9 volts batter...

Hur till - bågreaktorn från Iron Man (lätt bygga, studio finish) + 3D tryckt version

Som en del av min prop att göra initiativet, som inkluderar en hjälm och iron man gatlopp-arc reaktorn.Kolla också in min järn handske/gatlopp härKolla också in min Diy stryker manen telefon fallet härEftersom jag hade nyligen byggt en 3d-skrivare, b...

Omvandla cykel ljus till Iron Man bågreaktorn med 7 funktioner

detta är billigaste iron man reaktorn, du kommer behöver cykel ljus detta ljus har flera funktioner och detta är cool för vårt projekt, lite plast och svart papper.Prenumerera på mig:http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=macobtMin blogg...