En tillförlitlig K'nex Hopperdetta är förmodligen en av de hoppers ni hatar, men jag använde det på min sniper, (jag tog som isär... Sears systemet var inte fungerar) denna hopper är ganska trevligt, om du använder den på din pistol, snälla, ge mig kredit. Jag jobbar på en krypskytt, och kommer att ha Instructables för det när jag får min kamera tillbaka från butiken, tas detta med min webcam.

Men, går vidare till tratten, den rymmer blå stavar, och ingenting faller ut om du dumpar det över, eftersom jag gjorde ett blockerande system för det. Som är i grunden en gul spö med grå 1 kontakter knutna till ändarna. inte svårt alls. Det knappast sylt, endast omkring efter 5 skott och jag tror det håller runt 7-8 skott.

Det är en hopper ungefär som en av de små K'nex Pistol men det ändrades för att hålla blues, och det var när jag försökte göra ett klipp för min sniper men... Det som jag använde freakin ' suckish, fräste det efter varje skott. och jag ville göra det flöde från botten, men inte från det eftersom jag inte kunde göra en inre feeder, som skulle driva stavarna i tunnan.

Hur som helst, jag hoppas du har kul byggnad tratten!

Se Steg
Relaterade Ämnen

K'NEX Gun: Tillförlitlig (R3) (Build)

The RMACR, postat på 9 Mar 2013, har alltid varit en av mina favorit bygger. Effektiv, men ändå enkel, tillförlitlig (aka R4 / RMACR V.2) är en stor inomhus K'NEX kriget pistol. Efter bränning minst 100 rundor igenom det, har jag ännu att uppleva i a...

En enkel och tillförlitlig dörr larmsystem

Innan vi förklarar "hur man gör?"Jag ska berätta Svaren för "Varför göra?"Har ditt barn någonsin öppnade dörren och gick utanför utan din vetskap?Vet du om någon försöker öppna din dörr från utanför?Så det är bättre att ha en dörr larm...

Hur man gör en tillförlitlig motorcykel spänningsregulator

Denna artikel är gjord på grund av många frågor efter inlägget om DeadBug prototyper, så jag har beslutat att göra en helt instructable att förklara hur motorcykel regulator reläet fungerar och hur man gör det.Disclaimer:Vissa scheman var tagna från...

En nästan tillförlitliga, hög Precision, 3D-skrivare: Son till MegaMax (SoM)

Om du letar efter en hur-till artikel på att bygga en 3D-skrivare för $300, kan du hitta alla typer av dem med en snabb Webbsökning. Detta Instructable är definitivt inte för dig.Om du letar efter en hur-till på att bygga en maskin som skriver ut min...

Lätt att utöka, snabbare, alltid tillförlitliga objekt sorterare handledning i Minecraft 1,5 +

här är en snabbare och mer tillförlitliga objekt sorterare för Minecraft 1,5 och uppåt. Det är inte den mest resurs vänlig ändå. Minst mängd objekt för varje typ är:4 block för att bygga på4 trattar = 20 järn / 4 kistor1 komparator = 3 redstone damm...

Raspberry Pi och Arduino: bygga tillförlitliga system med WatchDog timer

Sammanfattning: I detta Instructable titta vi på hur man bygger mer tillförlitliga datorsystem med WatchDog timer. Vi visar hur du ställer in och använder Raspberry Pi och Arduino inre watchdog timer. Vi förklarar också varför en extern WatchDog Time...

Tillförlitlig, säker, anpassningsbar SMS fjärrstyrning (Arduino/pfodApp) - ingen kodning krävs

Uppdateringen: 19 maj 2015: användning av pfodParser bibliotek Version 2.5 eller senare. Det fixar en rapporterade problemet inte att tillräckligt med tid att ansluta till nätverket efter att ha slagit upp shieldIntroduktionHur är pfodSMS fjärrkontro...

DIY tillförlitlig lågenergi hem Solar säkerhetskopieringslösning

Här är en mycket pålitlig billiga lågenergi hem solar backup lösning. Du kan använda detta som kraftkälla förnybar energi också. Eftersom så länge du fick riklig solljus utöver vad kan laddas in i batterierna kan du använda denna makt för att ladda d...

Mest tillförlitliga Goldfish

mitt på campus radhus tillåter inte husdjur. Tja, inte helt; de tillåter guldfisk. Varför inte få en guldfisk? Men de kräver massor av omsorg och elektriska apparater att upprätthålla; Det finns inget sätt jag kunde ta Grouper hem! Men en falsk guldf...

En tillförlitlig plasma högtalare

Jag har sett flera design för en plasma högtalare online, och uppriktigt sagt de flesta av dem suger. Några problem som jag märkte var ständigt blåser upp MOSFETs, förvrängt ljud, överdriven uppvärmning av MOSFET(s) etc.Så, i detta instructable jag s...

En Awsome Knex svärd, mycket robust och tillförlitlig.

jag kommer att publicera andra skapande om du kille som denna.Steg 1: På handtaget Du bör kunna bygga detta från bilder.Steg 2: Bladet Detta är ganska lätt bara två lager med gula kontakter vit stav i mellan....

Tillförlitlig vatten Rocket Launcher

Vatten raket är ett bra sätt att ha kul och ge möjligheter till utbildning. Vi utformade ett vatten raketgevär för våra 4 H klubb eftersom flera av våra medlemmar gjorde vatten raketer för ett projekt. Tanken bakom denna launcher var att göra det av...

Hur att reparera och göra tillförlitliga membranen i en kinesisk tankless vattenvärmaren

Hej,Tyvärr måste jag börja med att säga att denna information lämnas endast för utbildning, och att jag eller någon jag är anknuten till är på något sätt ansvariga för några skador, eller skador till följd av någon försöker dessa reparationer av någo...

Tillförlitliga och billiga IR-närhet sensor

Detta är en enkel men effektiv IR Närhetssensor uppbyggd kring modulen TSOP 1738 .TSOP modulen är vanligt förekommande på den mottagande slutet av en IR avlägsen kontrollsystem; t.ex. i TV, CD-spelare etc.Dessa moduler kräver inkommande data till mod...

Copal - oslagbar i branschen för mycket tillförlitlig elektronisk komponent

Veta om Copal elektronik-del av gruppen Nidec:Som en del av gruppen Nidec är Copal Electronics en tillverkning av elektroniska komponenter. Företaget grundades i April 1967. Den första produkten som de utvecklat var wire wound trimmern som användes i...

Oblivitus' K'nex Ultra Pistol

inte bygga detta, bygga ULTRA pistolen 2Beskrivning: Mer kraftfull, noggrann, stabil, del effektiv och bekväm än Super pistolen, denna pistol har utvecklats till döden som ett enda skott och är mitt mest tillförlitliga k'nex vapen. Den främre halvan...

Konvertera din Honda Accord att köra på skräp

vi kanske inte ännu har en flux kondensator för resa i tiden, men vi har redan en motsvarighet till "Mr Fusion", som om skickligt, gör att du kan köra din bil på everyday "Papperskorgen"--idag. Denna "magiska" enhet kallas en...

3XODUS | En K'nex Ball maskin

Hej där! Jag är tillbaka. Efter en månad av långsamma framsteg, min andra någonsin ball maskin, 3XODUS, är klar! Jag vet att filmen är inte fantastiskt men det är min första gången du använder movie maker. (men det är definitivt en enorm förbättring...

K'nex järnväg Cart

Efter att ha sett populariteten av K'nex boll-maskiner, trodde jag det skulle vara kul att bygga min egen rasade K'nex grej. Tyvärr, jag har inte tillräckligt K'nex å att bygga en crazy ball maskin, men jag har motorer, så jag beslöt att göra detta i...