Gör ditt eget växthus (konstruktion, växt och omvårdnad)Välkommen till den lilla världen av grönska.

Jag vill att presentera här gröna växthuset byggdes i vårt hem. Mina svärföräldrar har en stor passion för växter och det var deras största dröm att byggde det intill huset. Kommer till platsen, lever vi i Kottayam, Kerala. Det tog dem ett år att ställa in det gröna huset och odla växter i dem.

A växthusgaser (kallas även ett växthus, eller, om med tillräcklig uppvärmning, ett drivhus) är en byggnad med väggar och tak görs huvudsakligen av genomskinligt material, såsom glas, där odlas växter som kräver reglerade klimatförhållanden.

Här kommer jag att Visa:

1. hur vi konstruerat det gröna huset? -Planera och strukturera

2. grunderna i plantering en orkidé

3. växter i våra gröna huset

4. underhåll av det gröna huset

5. gödningsmedel och bekämpningsmedel

Det finns en mängd olika växter i vår grönt hus. Kom med mig för en natur promenad!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör ditt eget växthus - hur fort växterna växa

Växthus är strukturer med tak och väggar av glas eller plast, och används mest för att odla grönsaker, frukter, växter och blommor. Växthus skydda grödor från för mycket värme eller kyla och skydda sina invånare från stormar och hårt väder. De hjälpe...

Klippa ditt eget hår: Spendera noll-Dinero!

De flesta människor är fearfull klippa sina egna hår eftersom de kan "strula." Så betalar deBig Bucks med några veckor att få den skuren för dem. Varför inte bygga denna enkla anordning för ett parspänn och du kommer att kunna klippa ditt eget h...

Spel-opoly: Designa & bygga ditt eget brädspel

spel-opoly är den ultimata designprojekt. Komma upp med ditt eget spel verkligen är inte rocket science, men det är svårare än du tror. Vad är haken? Spelet måste vara kul att spela.Vi har alla haft erfarenhet av att spela ett spel som gav oss timmar...

Gör ditt eget recept kort och spara på apoteket

här är ett snabbt och enkelt sätt att spara lite pengar på ditt lokala apotek utan att behöva köpa en Rx plan eller signup för något. Gör en själv eller vänner och familj.Det finns en hel del gratis receptbelagda rabattkort på internet. Detta instruc...

Skapa ditt eget äventyr spel (HTML)

detta är en mycket mycket mycket grundläggande användning av HTML-programmering att göra a skapa ditt eget äventyrsspel. Jag är inte super kunnig i HTML. Om du ser detta och prova och vill nötkött upp ditt spel för att göra det mer visuellt awesome k...

Skapa en Välj ditt eget äventyr webbsida

har du någonsin läst Välj ditt eget äventyr böcker när du var liten? Ja nu kan du lära dig hur du gör din egen online! Detta instructable är för dem som vill lära dig grunderna i webbdesign med html, samtidigt som man tillåter sig att vara lite kreat...

Bygg ditt eget Instrument (gitarr med en Violin form i mitt fall)!

Hej var och en!Jag ville alltid skapa mitt eget instrument. Min grand far använda att spela fiol, men vet bara hur man spelar guitare. Som jag verkligen älskar ljudet och formen av en fiol jag bestämmer ska börja bygga ett unikt instrument: en Guital...

Hur man bygger ditt eget skrivbord

Hej DIYers! Det är Gaige och idag jag ska visa dig hur man bygger ditt eget skrivbord. Om det är för spel eller är det för arbete, visar jag vilka delar du behöver! Jag kommer att lista 3 möjliga delar. Eftersom vi inte är alla gjorda av pengar, komm...

Hur man kan minska ditt eget hår

OK, killar. Idag kommer jag att lära dig hur till, uh... klippa ditt eget hår. UM... Jag anser mig en anständig self-haircutter. Och eh... vill visa dig min... uh... anledningen till jag måste få min frisyr. Det blir "ganska, uh... yvig på toppen och...

Bygga ditt eget skrivbord, för under 20 ($30)

detta är min guide om hur man bygger ditt eget elegant, rymlig och attraktivt skrivbord för mindre än £20!Beviljade jag arbetar i en DIY butik men högst det skulle ha kostat mig £22 utan rabatt.Hur som helst, följ följande steg för att få en stor ny...

Gör ditt eget badkar stolar och lägga till överdrag

En av mina favorit och mest bekväma stolar är en tub stol och du kan göra ditt eget för en bråkdel av kostnaden. Jag bryr mig inte om de är trendiga är inte... de är bekväma och om du kan klä eller göra ett överdrag i ditt val av tyg.Badkaret stolen...

Gör ditt eget hår bågar hemma

Hår bågar och klipp är för närvarande den hetaste trenden, men att köpa dessa tillbehör är extremt dyrt. Så, varför spendera pengarna när du kan skapa ditt eget hår bågar med min gratis hår rosett mönster?Innan du börjar behöver du några leveranser:-...

Gör ditt eget papper tiara

gör ditt eget papper tiara. Detta är mycket lätt och tar dig mindre än 2 minuter.Steg 1: 1 pappersark Få ett pappersarkSteg 2: Vik papperet Vika papper hamburger stil och hålla den vikta.Steg 3: Vik papper igen Vik papperet igen vertikalt så att de v...

Att göra ditt eget språk

så du sett James Camerons "Avatar" och var fasinated att han och Frommer hade skapat ett fullt fungerande språk, eller kanske du skriver en bok och ville ha samma... eller kanske du bara vill köra dina vänner och familj nötter (om inte din lära...

Doppa gjutning - gör ditt eget monster

DIP gjutning är en teknik som förklarar sig. Du doppa en form i en vätska (i detta fall latex) och när det torkar, du har formen i materialet. Det används ofta för att göra formar. Vi kommer att använda den för att göra lite squeezable monster. I det...

Hur återutsända WIFI som ditt eget nätverk, från din LAPTOP!

i detta instructable jag ska visa dig hur du återsända WIFI från din bärbara dator som din egen lösenordsskyddad nätverk. Behöver du en bärbar dator som kör Windows 7, eftersom programvaran kräver några av de framsteg som fönster 7 gör, och använder...

Hur man bygger ditt eget kök kanslier

Idag kommer vi att flytta till stora inlägget om hur man bygger ditt eget kök kanslier. Köksluckor till mitt eget lilla projekt, det var något jag var lika stressad och rädd om och missförstå mig inte, de är inte perfekt, men jag är mycket nöjd med d...

Hur man gör ditt eget Arduino ombord

om du är som mig som jag gissar att du är, då ända sedan du kom in i saker med arduino du har velat göra ditt eget arduino ombord. Du kan bli förvånad att ta reda på att göra prototyper styrelsen är faktiskt mycket lätt och kan ha flera fördelar jämf...

Hand-rista ditt eget frimärke!

Skriva ut ditt eget tyg, papper, tapeter och mer med en unik handsnidade stämpel!Du behöver:gummi att hugga (eller linoleum)brayerLino carving verktyg + tipsdesignpennasaxtryckfärgglasbitJag viljat till försök visar processen genom en annan video for...