3D byggnad Papercraft med rutnät papper!Hej! Jag här idag följer upp min 3D-byggnader på rutnät papper "kompatibel med en papercraft version av it - nu kan du förvandla din awesome rutnät papper byggnader till riktiga objekt! Mer av ett koncept som det förra, men ändå cool. Ha kul med det!

Jag kom bara in detta i Crafting 101 contest. Rösta! Jag skulle högste uppskatta den.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Baby Shower inbjudan med Laser skurna papper kuvert/ram

Arbeta med en laserskärare gör känsliga papper projekt verkligen, verkligen lätt!För en familjemedlems baby shower jag ville skapa en unik inbjudan och beslutat att gå med en vänd av århundradet flair för temat. De resulterande korten var var antagli...

3D-byggnader på rutnät papper!

Hej stötarna! Jag är tillbaka, göra mitt första inlägg på ett tag: en handledning om något häftigt att göra på rutat papper. Du ritar 3D-modeller av byggnader och sånt, och jag tror det är sorta en rolig sak att göra när jag är uttråkad. Denna instuc...

Lätt sol furnance med rutnät Beam

min pappa har en ganska bra samling av skrot och enheter han är köpt på rea eller på sparsamhet butik. Han är en första kurs gatsopare. Jag kom att besöka mina föräldrar för en två veckors semester. Titta på hans samling visste jag bara att jag var t...

Utforma Papercrafts med CAD-program

min 40 Instructable någonsin!Hälsningar Instructabrarians,Detta är ett projekt som jag har velat göra länge. Gott folk, vi är en revolution just nu. En revolution av ternära dimensioner. Jag talar naturligtvis om underverk i 3D-utskrifter. Hur helt f...

Papercraft med aluminiumburkar

jag ville se om papercrafting var möjligt med aluminium burkar (dvs. Koks burkar), gjorde jag lite av en google runt och det verkar inte vara mycket information i ämnet, så jag tänkte jag skulle göra en del efterforskningar och prova några tekniker f...

Segelflygplan med silhuetten av papper

Jag nyligen tog över som Cubmaster för min sons pack och har letat efter projekt att göra med pojkarna. På samma gång jag fick en silhuett porträtt och har undrat vad man ska göra med den. Varför inte slå två flugor i en smäll och göra flygplan med s...

Paperduino 2.0 med krets Scribe - papper Arduino

vad händer om att göra en Arduino, eller ledningar upp en Arduino var lika enkelt som att skriva en ut? I denna tutorial ut vi vårt eget Arduino Pro Mini styrelsen med en pennplotter och Electroninks krets Scribe (en rollerball penna med mycket ledan...

Giftwrapping med en brun papper matkassen

spara pengar, underhålla barnen och återanvänder en vanlig post med hjälp av en brun papperspåse för att skapa unika omslagspapper.För liknande Instructables, kolla in:Grönt presentpapperÅter-WrapHur att Linda en gåvaSteg 1: leveranser Samla in följa...

Gör en rubberband gun med en bit papper

jag gjorde denna pistol i en tråkig klass, och det kan sköt en liten papper boll för 5 meter.Material:-en bit papper (jag rev det från en bärbar dator)-en rubberband-lite tejp-en ballpen (något som kärnan fungerar också)-lite limKanske behöver du någ...

Med kärnhus papper med en Silhouette Cameo

när jag presenterades först med Silhouette Cameo, började jag tänka, "Vad kan jag göra med detta förutom den förväntade?" (Jag har denna dåliga vana att inte vilja göra saker precis som jag sa så som att se vad mer jag kan göra. Som en gång gick...

Hur man spelar SquareWords med penna och papper

SquareWords är kanske den enda spel som kan spelas med inget mer än en penna och ett papper - och fortfarande vara verkligt intressant. Titta på denna video och lära sig spela SquareWords var som helst med vem som helst!...

Fågel som flaxar med vingarna av papper

ok så detta är ett enkelt sätt att göra en papper fågel som faktiskt FLAXAR med sina vingar. Detta är inte origami. inte får förväxlas. OK så vad du behöver är:tryckpapper eller lösa blad papper.saxdina händer(Glöm inte att dina händer!)Steg 1: vika...

Origami presentförpackning med ett ark papper

Hur man gör en Origami presentask med en ark av papper....

Hur man bygger den romerska akvedukten i Segovia, Spanien med garn

InspirationDenna Roman Aqueduct projekt är perfekt för alla som är bara att lära sig att virka och vill ha en hel del övning. Jag hatar efter mönster i virka, och är faktiskt väldigt, väldigt dålig på att göra min slingor även och enhetliga. För att...

Att hålla barnen underhöll i bilen: 12 roliga saker att göra med bara penna och papper

när jag var liten, jag hade skitkul på väg resor! Vi vill ofta tillbringa dagar på vägen, och oss barn var alltid underhållen. Gissa vad? Vi hade inte en DVD-spelare i bilen, vi hade inte ett spel system (Gameboy, Sega, Nintendo DS, etc.) Vi var tvun...

Papper plattan Papercraft rymdfarkoster farkoster

fara, kommer Robinson! Som beräknar inte!Skapa din egen Lost i Space Jupiter 2 rymdfarkoster från papperstallrikar. Prova på Spindrift, Flying Sub, USS Enterprise, även Thunderbird 2 eller något annat skål formad. Klassiska sci-fi. Klassiska TV.Vad b...

Hur man gör galna magiska Trick med papper bollar

I denna video kommer att som jag gjorde för den nya dimensionen som YouTube kanal jag lära dig hur man gör en häpnadsväckande magi Knep med ett par papper bollar. Detta är en riktigt cool trick och nu du kommer att lära sig det. I detta trick du ska...

Täcka en cykel ram med serier (eller andra papper)

Ibland kommer saker bara ihop som bitar i ett pussel som du inte visste du gjorde:Det var denna cykel hade jag hängande i nästan ett år på väggen i min källare. Jag drog ut den ur en hög med skräp på vägarna en gång och tog hem på min axel medan ridn...

DIY vintern Room Decor idéer | Dekorera med trädgrenar och papper

Kreativa idéer för hem : I denna tutorial får du lära dig att göra heminredning hantverk med kvistar och papper i bara några steg. Kan komma igång.Jo jag hoppas att du haft detta hantverk och så glöm inte att dela, kommentera, gilla och prenumerera.F...