Gör en LED Tardis lampa med växellåda design

Detta är en mycket enkel, men awesome bygga för alla dessa läkare som nördar där ute som jag själv.

Material:

-Cirka 6' 3/4 "x 4,5" trä.

-1/8 "tjocka blad av akryl

-LED light strip

-12v DC-adapter och switch

-Vinyl dekal

Verktyg:

-Grundläggande träbearbetningsinstrument (tabell såg, geringssåg, brad spikpistoler och lim)

-Vinyl Cutter

Se Steg
Relaterade Ämnen

LED Steampunk lampa med gamla glödlampor

I detta instructable jag ska visa dig hur man gör en LED Steampunk lampa med gamla glödlampor.Jag ville göra en Steampunk lampa av gamla glödlampor för en lång tid men jag var alltid upptagen med andra projekt. Nyligen fick jag slutligen till det gen...

10 Watt LED uppgift lampa med 3: e händer

Detta awesome LED uppgift lampa är super ljusa och har en 10 watts LED-lampa. Det har också flera 3 armar för lödning eller arbetar på små projekt. Det görs med valnöt och aluminium och har en cool, modernt utseende. Kolla in hur jag byggde det!Steg...

LED night lampa med motion och mörker sensor

Detta är en batteridriven DIY projekt. Enheten kopplar automatiskt sig på när rörelse detekteras. Det kan användas i sovrum, tvättrum, garderober eller mörka domstolen etc. ha ljus om det behövs, ingen AC kraft behövs. Färgen på RGB LED kan ställas i...

Evil Dead skrämmande LED lampa bygga med växellåda design

I detta Instructable kommer jag visa dig hur jag gjorde denna rad LED lightbox featuring min favorit karaktär från min favorit film: Henrietta från Evil Dead 2. Om du är på en mobil enhet och skulle vilja se den video, här är en annan länk.Dess en ga...

LED-lampa med Sleep Timer

Ljuset spelar en viktig roll i sömn. Starkt ljus hålla oss vakna och dim ljus hjälper oss att få sova. En av de bästa knepen för att få sova är att börja stänga av lampor innan du faktiskt gå till sängs. Genom att gradvis minska mängden ljus, hjälper...

RGB förändras LED lampa med IR-fjärrkontroll

jag har en gammal men vackra IKEA lampa, men 12V 20W halogenlampa det används är bruten nu. Tanken på att ersätta det med lysdioder kom dagar sedan, tur fick jag en LED-controller tillsammans med en SMD RGB LED strip, så jag beslöt att ge det ett för...

Vägg lampa med LED

Detta projekt var tänkt som en del av en sommar klass för min MLIS program vid St. Catherine universitet. Vår klass utforskade makerspaces och Maker rörelsen, deras tillämpning i bibliotek och olika verktyg som används i makerspaces. Här är vår blogg...

LED-lampa med provrör

vi kommer att göra en lampa med lysdioder inuti provröret. Du kan använda lampan på rummet, skrivbord eller för prydnad.Steg 1: Material är:Lysdioder, bit av trä, Switch, batteri, elkabel, flytande silikon, provrör.Först och främst dras form i trä bi...

Auto natt lampa med High Power lysdioder

detta är en mycket användbar kretsar heter "Auto natt lampa med High Power lysdioder". Detta är en enkel krets som vänder på LED lampor kopplats ihop till det nattetid och det stänger av belysningen automatiskt när det är dag....

24 Watt LED Grow Light med ljusstyrka

mat växer är en av mina favorit hobbies eftersom jag är ett stort fan av ekologiska livsmedel och sunda matvanor. Detta Instructable visar dig hur man bygger en LED grow light med röd/blå ljusstyrka kontroller efter växande behov och tillåta dig att...

En soluppgång och solnedgång lampa med lysdioder

du vet det, på vintern är det svårt att få upp, eftersom det är mörkt ute och din kropp bara inte kommer att vakna upp mitt i natten. Så kan du köpa en väckarklocka som väcker dig med ljus. Dessa enheter är inte så dyrt som för några år sedan, men de...

AC-LED Night lampa

INTRO.Denna AC LED Night lampa är tillägnad min vän och rådgivare * qs *. Utan hans hjälp kunde jag inte ha gjort det.Denna natt lampa körs på AC och är också en nödsituation ljus när kör på UPS-enheten på din PC. under elavbrott.Steg 1: Steg-1 Om fa...

Dr Who TARDIS pannband med blinkande ljus och ljud effekt

Så är min vän en enorm som fan (som jag). Hon har TARDIS klänningen och strumpor och allt. Hon sa att de säljer även en TARDIS pannband med lite ljus på toppen. Men ljuset är bara plast och tänds inte. Det var lite för dyrt för bara en plast pannband...

LED Rubiks kub med Arduino

I detta instructable jag ska visa dig hur du kan bygga din egen LED Rubiks kub. Detta projekt var gjort för en inledande elektronik kurs på Pomona College. Grupper fick cirka två månader att slutföra ett projekt som de valt, det enda kravet är att pr...

LED-projektor lampa v.2.0

för dig som snubbla på detta instructable, lite historia är obligatoriskt för att bättre förstå mina mål med denna LED projektor lampa. Jag rekommenderar därför att du först läser den LED projektor lampa v.1.0 instructable jag postat ett tag sedan. K...

Återvunnet Material musikaliska träd lampa med färgskiftande lysdioder

Av Tara BowermanMaterial2' Hög densitet flexibel LED Strip ljus varm vit3' Flexibel LED Strip ljus varm vit2 x 2' flexibel LED Solid färg ljus remsor i lila och gultApollo Jammer36 Watt 12V AdapterHögtalareiPhone/iPod något som kan ge musik genom en...

Konstruera IQ lampa med hjälp av mjölkpaket

det är min första instructable.Jag ska visa dig hur jag använda 2L mjölkpaket flaskor som min råmaterial för att bygga min egen IQ lampa.Vad du behöver* ett par vassa saxar* en skarp fräs* tejp* Mjölk 2L plastflaskor (massor av dem)* tillgång till da...

Humör lampa med Arduino

Hej! I den här självstudiekursen lär du göra en humör lampa med arduino.Jag vet att du kanske har sett en hel del humör lamp projekt med arduino, men jag inte var mycket nöjda med dem eftersom de alla ändra färg mycket plötsligt. Så jag beslöt att gö...

Designa en Multi nod LED PWM lampa

detta instructable visar hur jag designade en lysdiodlampa PWM controller. Flera lampor kan vara uppträdda tillsammans för att göra stora strängar av ljus.Alltid har varit att skapa några blinkande LED-lampor till jul på min önskelista. Förra julen j...