Gör en mini-kylskåp!Detta är ett bra projekt för alla att komma in elektronik eller vilja ha en idé för något häftigt. Detta är inte exakt en "billig" projekt men inte mycket dyrt heller. Den totala kostnaden för detta projekt var £16.12 (~ $25 på aktuell valutakurs), ungefär samma som nya mini kylskåp från butikerna. Om du inte har några av de delar som nämns, måste du köpa dem. £38.58 är den totala kostnaden för alla nya material, men nästan halva min delar var återvunnet. Utrymmet i kylen är 10 x 10 x 15, stor nog för normal storlek burkar, stora burkar, chokladkakor, kartong drycker, capri Solar (det ryms ca 2 eller 3), chokladkakor eller något annat du. Jag hade lite problem att hitta ett material som var billig, en bra värme isolator, stark och lätt att skära utan splittring eller vara för hårt. Till slut fick jag ett 50x40x0.3cm blad av PVC från ebay för £5,98 inklusive P + P. Kylen har en justerbar temperatur ratten (tillval), fan kyls peltier tallrik, magnetiska slagdörr och en lysdiod som tänds när du öppnar dörren.

Obs: Jag har faktiskt aldrig avslutat kylen förbi steg 5, jag har fortfarande det liggande i mitt garage någonstans, men det fungerade när det gäller kylning. Jag skrev de instructable för länge sedan och som jag är osannolikt att avsluta det något snart, jag valt att publicera det som det är.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör mini kylskåp

detta är lätt sätt att göra mini kylskåpDet kommer vara kallt i kylskåp för max. 2-3 dagar med en kylklamp eller längre med kylfläns och fläktDen bättre versionen är att sätta peltier enhetSteg 1: Du behöver FreezepackLimpistolKylflänsAluminiumfolieT...

Hur konvertera mini kylskåp till bröstet kylskåp

det är bara hemskt att när jag öppnar mitt kylskåp, alla den kalla luften faller ut. Detta gör mig ledsen. Så, jag vände min kylskåp word upp och ner, eller minst 90 grader. Nu, när jag öppnar dörren, mer kall luft stannar inne och detta gör mig glad...

Hur man gör en kartong Mini kylskåp!

Hur man gör en kartong Mini kylskåp med hushållsapparater och billig material!Steg 1: material KartongSaxStrömbrytareKylflänsPeltier enhet (tillgänglig från Ebay)AC-Adapter (7.5 volt fungerar fint)Tillval:FärgBlanka bandStandoffsetc.Steg 2: Skär hål!...

Krita ombord kylskåp

eftersom detta är min första instructable jag var tvungen att göra det om öl. Så jag har provat många olika typer av sätt att hålla koll på hur många och vilka slags öl har jag kvar i mitt kylskåp. Som ett hem bryggeri och en hantverk öl dricker är d...

Solar Driv Kylskåp!

Här är en efter det faktum hur jag driva min kylskåp från solen. Detta off gridsystem har arbetat bra sedan maj 2013. Det är verkligen skönt att veta mina matvaror är säkert lagrade oavsett elnätet.Jag har uppfyllt de elektriska krav (NFPA 70, TTS-17...

Fat-O-Rator: En adaptiva återanvändning av ett litet kylskåp i en Kegerator

Collegestudenter över hela USA, och förmodligen över hela världen, tycker att de behöver många objekt för studentrummet liv: mikrovågsugn, kokplattor, vattenkokare, Mini kylskåp och massor av andra tillbehör. Dock när studenterna slutför sina studier...

Tangentbord kylskåpsmagneter - ny metod

befria din inre nörd! Gör kylskåpsmagneter från gamla tangentbordet!Min första instructable! Inspirationen till detta kom efter att jag upptäckte tangentbord plånboken instructable. Jag tyckte det var cool men... Hur är det med alla andra delar av ta...

Mini USB frys

USB mini kylskåp har varit ganska populär runt ange netto så jag tänkte jag skulle försöka att rätta till ett fel som jag såg med en massa folk design, kapacitet!Detta kylskåp har högst tre burkar, och är supper billiga, lätt, och effektivt kyler din...

Hur man fixar en trasig kylskåp dörren hylla

detta är hur jag reparerade hyllan på min kylskåpsdörren. Kroken till höger busted off och spillde min sojasås! Utan att behöva köpa en ny del när detta fixas enkelt.Materialtrasiga hyllaplexiglas eller andra plastsandpappertvå delar epoxiVerktygkläm...

12 volt batteri Generator

Billig 12 volt batteri back-up generator som inte är svårt att göra. Det kommer att driva det som räknas om strömmen går! Obs:Du måste ha kunskaper om el och elektriska kretsar att göra detta projekt annars du kan verkligen skada dig själv.Jag har dr...

2 Knacka på Cornelius Kegerator

min vän Nate och jag är hem bryggerier. Det är en stor hobby som resulterar i en produkt som du kan dela med vänner och familj. Om du inte har provat brygga eget öl som jag rekommenderar starkt att du ger det en chans.Nyligen beslutade vi att vi var...

Digital termostat öl förfriskning Regulator

detta är mitt arbete i att bygga en Arduino baserad digital termostat för att kontrollera min DIY kegerator.Projektet är baserat runt Arduino och använder en sensor LM35 för temperaturmätning, en solid state-relä för svarvning/på kylskåpet och en ser...

Hur man bygger en kegerator kit eller homebrew kegerator från Sanyo minikylskåp

öl dispensers har gjorts från nästan alla typer av kyl- och frysskåp med åren. Och de flesta öl kegerator omvandlingar fortfarande ser ut som ett kylskåp med en kran fast genom sidan när konverteringen är klar. En mini kegerator från mini kylskåp, sä...

Sovrum Nattduksbord med hemliga fack

Yay! Tillvaratagna träslag från en enda pall! Kraft för alla dina saker! Dolda hyllan! Kom så går vi...Steg 1: Verktyg som behövs för KlämmorDemo hammareCirkelsågDra såg (eller andra hand såg)Såg hästar (valfritt)BorrmaskinDremelOckså (ej avbildad) e...

Hur man gör stora färska mozzarellaost

detta har varit reviderad lite eftersom vissa människor har haft lite problem med ursprungliga. Jag hade några dåliga partier. De viktigaste skillnaderna är tiderna i mikrovågsugnen. Följ instruktionerna noggrant och du bör sluta med en nästan 100% i...

Magnetiska Pixel poesi

Jag har alltid älskat magnetiska poesi, dessa små magnet ord folk sätta på deras kylskåp. Mitt mål när jag ser dessa i någons hus är att lämna den mest dråpliga haiku kan jag komma med.Jag fick tänka en dag, ord är bra, men bilder är kul också. Vad s...

Hur Ikea kan förbättra mitt liv!

Detta är min "rymden", och som ni ser är det ganska glesa! Här är min historia i ett nötskal: min far gick bort i maj lämnar oss med ingenting så min mamma har flyttat med min lillebror Michael, till ett mer överkomligt hem... Inte vill börja om...

DIY manen Cave (för mitten/hög Schoolers)

Jag ska visa dig hur man bygger en enkel man grotta. Detta Instructable kommer att visa dig hur man bygger en AWESOME tillhåll som är lätt, relativt snabbt, och viktigast... KOSTNADSEFFEKTIVT. Denna handledning kommer att passa de flesta tonåringar b...

Xylofon Wind Chime

Med höstens vindar snabbt närmar sig, ville jag ta lite tid att göra en av mina favorit utomhus dekorationer som drar nytta av vinden. Nu kan du göra vindspel ur en mängd olika material, men i stället för att använda den vanliga metall rör, jag kunde...