Göra en artikulera väggfäste håller din TV perfekt nivåjag kommer att visa dig hur man gör en relativt lätt "add-on" till din artikulera väggfäste till nivå din TV perfekt. Jag köpte en fancy artikulera väggfäste för min 26" flat panel LCD-TV och var besviken att få reda på att efter alla de försiktiga steg vidtas för att göra monteringen perfekt nivå på väggen, att armarna har nog spela med vikt på TV: N som ju mer jag svinga den TV off-center, den mer krokiga hänger. Jag har en lösning för det. Detta instructable är lämplig för mindre TV högst 40 kg i vikt. För större TV, Vänligen göra lämpliga ändringar för att material som används.

Svårighetsgraden är Medium.
Kostnad (inte inklusive TV och artikulera väggfäste) är låg (under $10).

Obs: Har en hjälpare när du tar bort din TV eller hänger det på väggen.

Delar jag använde (listan kan variera beroende på mount):
(1) platt TV med standard 75 x 75 mm eller 100 mm x 100 mm VESA monteringsmönster
(1) artikulera väggfäste med 75 x 75 mm eller 100 mm x 100 mm VESA monteringsmönster
(2) torget 4-3/4" x 1/16" tjock stålplåt
(1) 9/16 "x 1-1/2" lång bult (9/16" hex huvudet, 3/8" axel, 16 trådar per tum)
(3) 9/16 "x 16 nötter
(7) 3/8" platt brickor
(2) 7/16 "x 1-1/2" lång bultar (7/16" hex huvudet, 1/4" axel, 16 trådar per tum)
(2) 7/16 "x 16 nötter
(20) 1/4" platt brickor
(2) 1/4" vingmuttrar
(4) #8 x 1/2" lång philips maskin skruv
(4) 1/4 "x 18 nylon tråd låsmuttrarna

Verktyg jag använde:
skyddsglasögon (rekommenderas)
borrmaskin
3/8" borrspets
1/4" borrspets
Fil att jämna ut hakar från borrning
Roterande verktyg med cut-off hjul
hammare och punch att markera borra poäng (håller borrspets från promenader innan start in i materialet)
arbetsbänk (rekommenderas)
Klämmor för att hålla delar vid borrningen (rekommenderas)

Se Steg
Relaterade Ämnen

HUR du VÄGGFÄSTE TV på en interaktiv TV MOUNT

Vissa saker verkar mycket komplicerat på grund av hur vi ser på dem. Vi har träffat många människor som älskar att se deras vackra TV på väggen vid den perfekta vinkeln men är rädd för montering av deras TV med hjälp av en interaktiv TV Väggfäste. De...

Monitor väggfäste från IKEA reservdelar

en snabb och enkel ordningsmanen väggfäste från IKEA reservdelar.OK så;Medan du tittar i min reservdelar jag kom över några kvar över "Dresser ben innehavare" (jag vet inte riktig Artikelnamn). de används av skruva dem på golvet och glidande ben...

Ukulele väggfäste - billigt och enkelt

Hej där,Jag har nyligen gjort några vägg fästen för min älskade ukuleles och skulle vilja dela dem med dig.Steg 1: Material och verktyg Här är vad du behöver för att göra Ukulele vägg fästen:Material:lång skruv (mindre än 1€ för 6 st, 10cm lång)stick...

WardroBED + bonus cykel väggfäste

Jag bor i ett litet 10 kvadratmeter rum. Så tänkte jag hur jag kunde spara utrymme. Jag tänkte för att spara utrymme där de flesta av utrymmet var att få spillo i mitt rum. Och då såg jag min säng. De flesta sängar är ganska låga över golvet och gott...

(Forts. projektet) 3D tryckta väggfäste för en bildskärm

Brukade skissa upp och bygga ut två stycken enkla former. Ganska lätt! Tutorials som kommer som standard med uppfinnaren är ganska händig, alla de färdigheter som behövs för att göra detta följde med programmet.Steg 1: Makerbot Replicator Konverterad...

IPAD väggfäste för under $50

detta instructable är att göra din egen ipad väggfäste eller stativ, som på bilden nedan.Det bör kosta under $50 dollar så länge du får 1/8 skrot akryl och någon att klippa det billigt.Att komma igång behöver du flera material:1.) akryl, 1/8" tjockle...

IPhone 6 väggfäste Dock

Jag ville ha ett väggfäste för min iPhone 6. De funktioner jag ville ha ären plats att montera min telefonoch där det kan laddas samtidigt.Steg 1: Allmän tänkande om Design Första jag tänkte på den allmänna designen och kom upp med skisser.Jag ville...

Hur du väggfäste TV (med en Cheetah montera)

Cheetah fästen är enormt populära på Amazon. När detta skrivs, har 1557 granskare gett den modell APTMM2B monteringen en 4.8 stjärna genomsnittliga recension. Eftersom de allra flesta av recensionerna är positiva och fästet kostar mindre än $30, köpt...

Hur man gör en kamera fäste för din båge!

Denna kamerafäste är billigt som du bara behöver 3 saker! En bult att passa din båge, en bult som passar din kamera och ett väggfäste som låter bultarna passa genom. Titta på videon för att lära sig att göra det och se den i aktion!...

Ni Ol silvertejp vägg fäste för din tronsalen! "Vintern kommer"

Hej folk i instructables världen här är ett bra sätt att göra del verkligen iögonfallande inredning till tronsalen, man cave, barntyger, sport fläkt rum, din nästa LAJV lol eller bara tittar på att göra något du kan hänga inomhus eller ut eftersom du...

DIY cykel väggfästet från din Iron Gym

jag hittade en stor användning för min Iron Gym som jag inte använder längre eftersom jag inte kunde sätta det på någon dörrposten i mitt nya hus.Det är perfekt som en väggfäste för min fixie :)1. Vrid svart plast baren till andra sidan av de metalls...

Limma en falska hårfäste för din peruker

Hej killar och Välkommen till min steg för steg handledning om hur att limma på en peruker hårfäste :D* Denna peruk förändring är för Sakura från Gate 7 (av CLAMP).Njut!Steg 1: referenser! Som vanligt: få några bra referenser!Sakura - Gate / av CLAMP...

Hur man gör en anpassad plats fäste för din bil

det finns många skäl att byta ut stolarna i bilen, allt från spill och tårar i de nuvarande platserna, till fullt utvecklad ras bil omvandlingar. Oavsett anledning, eftermarknad platser kan vara dyr, och de färdiga fästen som tillverkare säljer med d...

Stor platt skärm artikulera TV Väggfäste

se TV från praktiskt taget alla vinklar!Steg 1: svetsade svängbara stödarmen ur 3/4 tum fyrkantsrör och gusseted monteringsplattan är byggd av 1/4 tums plattan och bultarna är 1/2 gänga kursbetyg 8.Steg 2: TV plattan byggt plattan som fäster på baksi...

Flat Screen TV Väggfäste

Vi har köpt nya smart TV 32" LCD för våra lekrum, och tänkte att det vore bättre att ha det hänga på väggen i stället för sitter det på ett stativ. Att vara "El Cheapo" den jag är, jag inte ville spendera en hundra spänn på en "riktig&...

TV väggfäste, skrivbord & dolda PC

min flickvän behövs ett skrivbord och också något att stå hennes TV på. Efter mitt första försök till en TV-vägg ( jag trodde jag skulle se om jag kunde göra en ny förbättrad en som skulle göra både jobb för henne.Snarare än upprepa mig i detta Instr...

Bygga ett verktyg väggfäste med en gammal lagring Rack tillbaka

med mina verktyg liggande hela min arbetsbänk jag alltid haft svårt att hitta vad jag behövde. Men luckly jag hade lämnat några metall tillbaka väggar från en gammal lagring rack, rostiga orange skit delarna på den första bilden. Av pintig hot dem me...

IPad väggfäste

jag ville ha ett billigt och enkelt sätt att montera min iPad på väggen i mitt kök (som jag har hittat för att vara i rummet där jag mest använder det). Detta är min femton minuters lösning.Steg 1: 1/2" aluminium Trim kanal jag hade tidigare byggt en...

Väggfäste för foto står

Studio fotograf? Då har du sannolikt en hel del ljus står. Och om du är som mig, du har inte en mycket utrymme att lagra dem. Ange: väggmontering fästet för foto står.Låter sexig? Är det inte. Det är en bit av tunga, 1/4"-tjock, stålplåt som är varit...