Göra en polermaskinEn polermaskin är lik den en kökskniv hening stål. En hening stål anpassar ett knivblad, medan en polermaskin skapar en burr eller vass krok på en skrapning verktyg genom att deformeras metallen. En bra polermaskin kan vara lite dyr, så jag bestämde mig att göra min egen för skärpning kort skrapor.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Agat polermaskin / mapp för papper

Jag trivs med att arbeta med papper; Jag använder en stål polermaskin och en ben mapp för att göra skarpa veck. Jag ville lägga till några udda form burnishers i min verktygslåda. Att göra några ur sten (agat) passar in. Att ha några agater liggande,...

Snabbt och billigt Desktop polermaskin

Repurposed en 55-årig sko polermaskin i ett tyst, kompakt stationär polermaskin för ringar och sådant.Steg 1: Marterials: Antika sko polermaskin. Jag hittade min på en swapmeet för $2.00. Den är gjord av Dremel. Bonus!Arbor och polering pad. $6,00 fr...

Magic Unicorn tänder polermaskin

behöver ett magiskt sätt att polera tänderna så det lyser som i colgate annonser?. Jo är det verkligen lätt och mestadels bra för barn att prova hemma och lära sig praktiska färdigheter i processen. Väl i princip är det en speciell och ursprungliga i...

Göra en läder hantverk polermaskin / creaser

görs från en skrot 2 x 4 i omkring en halvtimme eller mindreOm du gillar min instructables ska du rösta för dem i tävlingar! och jag gillar kommentarer.Förhoppningsvis var dessa instruktioner lätt att följa. Lycka till!Steg 1: få en bit av skrot. Jag...

Pool / biljard boll polermaskin

O, K så jag har velat göra detta ett tag. Jag är en ivrig pool spelare och bollar på mitt bord få smutsiga från att spela med dem mycket. Var och en vet vad det är som att spela med smutsiga bollar. De rulla långsamt. De reagerar inte rätt. Kinda tar...

Trä läder polermaskin

Efter några allvarliga läder arbete, jag var inte nöjd med de skurna kanterna på vad jag gjorde. Normalt polera jag inte kanter eftersom tätningsmedel använder jag suger i kanten och gör kanten mycket vatten bevis. Men för detta särskilda projekt jag...

Gammal golvlampa polermaskin

denna lampa var gjord med en gammal rengöringsmedel från 70-talet.Det finns inte tillräckligt med bilder från steg för steg, men jag kommer att publicera detta instructable hur som helst, för att ge dig en idé om vad man kan göra. Vissa bilder är gam...

CD polermaskin

du måste komma ihåg dettaEn nick är bara en nick, en repa är bara en skråmaDe grundläggande sakerna gällerSom CD-skivor dör(förlåt mig Warner Bros)Så du gick till det lokala biblioteket & fick en DVD-film att titta på med din honung. Gissa vad? Det k...

DIY vibrationer polermaskin

så, om din funderar på att göra detta projekt skulle jag bara råda dig prova det om du redan har eller har tillgång till den dyrare delar som du behöver (motor, fjädrar, hårdvara). Om du var tvungen att köpa allt nytt du skulle bara vara bättre att k...

Mini bänk kvarnen/polermaskin

i princip allt jag har gjort är att montera och motorise en "leksak" kvarn för att göra det ett fungerande verktyg. Även om inte ett särskilt påfrestande projekt, jag tror motor montering och enhet bälte konstruktion kan vara av intresse för and...

Bil polermaskin med hjälp av borr maskin

bygga din egen bil polermaskin med borr maskin med låg kostnad.Steg 1: Delar och verktyg som behövs Drill machineSvampSyntetiskt gummi adhesiveBuckla avlägsnande stem från pop-a-dentSpray kan capskruvarnaknivSteg 2: Skär svampen Rita en rund form på...

Ultraljud DUGGREGNAR 3D utskrift Vapor polermaskin

Vapor polering är inget nytt. Erfarna 3D utskrift entusiaster är medvetna som du kan släta ytan av 3D utskrivna objekt genom att utsätta dem för de rätt lösningsmedel. Det finns några befintliga metoder för att göra detta, men var och en av dem komme...

Automatiserad ultraljud imma 3D utskrift polermaskin PRO

Det har varit över ett år sedan jag publicerade en populär Instructable om ultraljud imma ABS 3D tryckta delar med aceton ånga. Ett par månader sedan blev jag inspirerad att återkomma till detta projekt av den professionella 3D printing "Polysher&quo...

Hemgjort tumla polermaskin

Detta är ett av mina tidigaste skapelser. Börjat som smycken tillverkare och arbetar med rostfritt stål över 100 bangles en dag att polera för hand var tillräckligt för att driva mig galen. Utredningen leda till mig att hitta polska maskiner som var...

Reparera en trasig Thumler tumlaren (Vibrationssignal polermaskin)

TechShop San Jose Thumler tumlaren hade ett par frågor: centrerar axeln som omslaget på hade lossnat, och det gjorde ett konstigt ljud när man kör. Dags för vissa undersökande operation!Steg 1: Ta skålen från toppen. Vända enheten över, ta bort de fy...

DIY betong:: Klocka

detta Instructable visar dig hur att kasta en fiberarmerad betong klocka i en melamin låda, med en skum knockout för att recess klocka händer och mekanism.Om Fiber armerad betong: CHENG D-FRC är en fiber armerad betong blandning som är idealisk för s...

Alla läder solglasögon gjorda av läder skrubbsår

Just det du läste rätt idag kommer jag att visa hur man gör ett par alla läder solglasögon. Inspirationen kommer från en random metalbandet prop som jag såg och tänkte jag vill ha ett par av dem så jag gjorde min egen men inte är perfekta. Lädret jag...

Hur man gör en Fallout 4 kostym - läder kuter in (utan axeln väktare)

Jag gör detta Instructable att Tandy läder konkurrera, rösta om du gillar den.Detta kommer att bli en retrospektiv Instructable på det läder som jag gjort för en vän till cosplay på PAX AUS för upp kommande spelet; Fallout 4, den bälte som redan gjor...

Anpassningsbara elgitarr / Design process

Översikt:Hej och tack för att kolla min instructable! Detta instructable är tvåfaldigt. Jag skulle vilja förklara en designprocess från en styling synvinkel gör något verkliga använder en datorstödd process samt själva byggprocessen. Jag valde att de...